Faber tuin gashaarden

Faber heeft een sterke reputatie opgebouwd met zijn kwalitatieve inbouwgashaarden voor binnenshuis. Naast deze fantastische modellen levert Faber ook prachtige buitenhaarden. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen vrijstaande kachels en inbouwhaarden. Er is dus voor ieder wat wils. Bekijk hieronder het gehele assortiment en maak kennis met haarden als de Faber the Buzz, Faber the Mood en Faber the Tube.

Er zijn geen producten die aan de zoekopdracht voldoen.

Faber gashaarden voor buitenshuis

Buitenshuis gashaarden

Met een buitenhaard wordt je optimaal verwarmd wanneer de temperatuur in de avond daalt. Je hoeft dus niet meer op tijd naar binnen te gaan als het te koud wordt. Een buitenhaard zorgt niet alleen voor een plezierige temperatuur, maar ook voor een gezellige sfeer. Zie je het al voor je? Gezellig met de familie in de tuin, terwijl iedereen optimaal zicht heeft op het fraaie vlammenspel. Hieronder zijn enkele modellen toegelicht, zodat je een beter beeld hebt van het compacte tuinhaardenassortiment.

 

  • De Faber the Buzz is een compacte en mobiele buitenhaard met een strak design. Dankzij de driezijdige ruit heb je vanuit meerdere hoeken een optimaal zicht op de prachtige vlammen. Binnen de haard is een realistische houtstammenset geplaatst, waardoor een levensecht houtvuur ontstaat. Wil je het vuurbeeld naar een andere plek verplaatsen? Dat kan, de tuinhaard is namelijk voorzien van zijwielen. Je kunt bijvoorbeeld de haard naar jouw zitplek verzetten, zodat je optimaal verwarmd wordt op een koele zomeravond. Standaard wordt de buitenhaard aangeleverd met een beschermhoes, gasfleswisselaar en een gasflesslang. Past een industriële tuinhaard meer bij jouw smaak en tuininterieur? Dan is de Faber the Buzz Corten Staal wat voor jou! Of ga je liever voor een ovalen haard met een moderne vormgeving? Bekijk dan de Faber the Tube!

  • De Faber the Mood is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, namelijk als vrijstaande tuinhaard en als inbouwhaard. De vrijstaande kachel in voorzien van een roestbruine kleur en een krachtig vermogen van 12,5kW. Dit toestel zorgt voor een aangename temperatuur en een knusse sfeer. Ook de inbouwhaard is een lust voor het oog. Deze haard wordt geleverd als een tunnelhaard, je kunt namelijk door de kachel heen kijken naar de andere kant. Net als de vrijstaande kachel wekt ook de tunnelhaard een vermogen van 12,5kW op. Optioneel zijn de haarden op propaangas of op aardgas te stoken.

 

Informatie aanvragen