Front gashaarden

Bij Flamboyant Haarden is de keuze aan gashaarden front groot. U heeft de keus uit verschillende merken, onder andere Bellfires, Faber, Dru en M-design. De gashaarden front zijn te verkrijgen als inbouw- of inzethaard. Deze moeten ingebouwd worden in een meubel. Ook kunt u kiezen voor een vrijstaande of vrijhangende haard. Een Front gashaard heeft een ruit aan een zijde. Deze ruit varieert van klein tot groot en van laag tot hoog. Zo zijn de mogelijkheden bij Flamboyant Haarden heel groot. Heeft u een gasvrije woning? Wellicht is dan een propaanhaard iets voor u!

Front gashaarden

Waarom een front gashaard?

Een Front gashaard is een haard die in veel situaties toegepast kan worden. Deze Fronthaard heeft een glasruit aan de voorzijde. Een inbouw gashaard met aan een zijde glas wordt vaak gebruikt in een nieuwe situatie. Wilt u toch een front gashaard inbouwen, maar dan in een bestaande situatie? Kijk dan een bij een inzet front gashaard. Deze gashaard kan in een bestaande situatie geplaatst worden. Ook is een vrijstaande front gashaard een optie. Een vrijstaande haard geeft in de meeste situaties een landelijke uitstraling. Zo kunt u ook met uw front gashaard inspelen op het interieur van uw woning. Bij een inbouw of inzet haard kan het hele meubel op maat gemaakt worden. Tijdens dit ontwerp houden we rekening met de stijl van uw woning. Zo wordt deze Front gashaard echt een eenheid met de ruimte waar hij wordt geplaatst.

Kan er in mijn huis een gashaard worden geplaatst?

Tijdens uw zoektocht naar de eyecatcher die brand op gas, moet u rekening houden met de volgende zaken. Vanaf de haard loopt er een afvoerkanaal naar buiten. Dit kanaal mag de woning verlaten via een voor- of zijgevel of het dak. Dit kanaal is bij de meeste gashaarden concentrisch. Dit houdt in dat er 2 buizen over elkaar heen worden geschoven en op de haard worden geplaatst. Via de binnenste buis voert de haard zijn rookgassen af naar buiten, terwijl er via de buitenste buis zuurstof wordt aangezogen. Met dit systeem werkt de haard optimaal en zo kunt u eindeloos genieten van de sfeer en warmte die een Front Gashaard met zich mee brengt.

Wat gebeurt er na de handtekening?

Het vertrouwen dat u uitspreekt bij het zetten van de handtekening op de offerte van Flamboyant Haarden gaan wij belonen met echt vakmanschap. Onze installateurs werken door heel Nederland. Voordat deze vakmannen echt gaan installeren bij u, wordt er in de meeste gevallen eerst een situatieopname gepland. Tijdens deze situatieopname wordt er door de installateur beoordeeld of er genoeg materiaal op de getekende offerte staat. Komt uw vakman materiaal te kort, of is er te veel materiaal meegenomen in de offerte? Dan wordt er door uw verkoper een nieuwe offerte gemaakt. In dit stadium heeft u altijd nog de keuze om af te zien van de offerte. Als u een akkoord geef op deze tweede, herziene offerte, wordt de front gashaard voor u besteld en wordt er een installatiedatum gepland. Vervolgens komt onze vakman op de afgesproken datum en tijd de front gashaard bij u installeren. Mochten er problemen ontstaan omtrent de front gashaard, tijdens of na de installatie? Dan zit er 5 dagen in de week een team van service voor u klaar om deze problemen zorgvuldig op te lossen. Uw vertrouwen in Flamboyant Haarden zullen wij niet beschamen!

Offerte aanvragen