Global Fires gashaarden

Global Fires weet dat iedereen een andere smaak heeft en speelt daar slim op in. De gashaarden van Global Fires pas je namelijk helemaal aan naar jouw smaak en interieur. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment en daarbij voeg je gemakkelijk een schouw, kast of front toe.

Global Fires gashaarden

Het maakt niet uit in welke ruimte je de Global Fires gashaarden plaatst, ze zijn namelijk gemakkelijk te plaatsen waar jij wilt. Er is geen ingrijpende verbouwing nodig en sommige modellen sluit je direct aan op een bestaande schoorsteen. Ook zijn er gashaaden van Global Fires met een gesloten verbranding die via de buitenmuur of het dak uitmonden.

Assortiment Global Fires

Global Fires heeft een groot assortiment gashaarden in allerlei stijlen en varianten. De collectie van Global Fires bestaat uit:

• Inbouw gashaarden
• Inzet gashaarden
• Vrijstaande gaskachels

Voordelen Global Fires

De Global Fires gashaarden worden zo ondiep mogelijk gemaakt, zodat de gashaarden minimale ruimte innemen in jouw interieur. Het rendement van de gashaarden van Global Fires is hoog. De gashaarden zijn daarom een prima bijverwarming. Ook zijn alle gashaarden van Global Fires uitgerust met een afstandsbediening. Zo geniet je met één druk op de knop van warmte en vuur. Stoken met de Global Fires gashaarden is schoon, gemakkelijk en veilig. Global Fires bij Superkachels Superkachels heeft de gashaaden van Global Fires in haar collectie opgenomen. Vraag online een vrijblijvende offerte aan. Woon je in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? Kom dan langs in onze inspiratie showroom in Apeldoorn om de gashaarden van Global Fires te bekijken!

Offerte aanvragen