Helex gashaarden

Nederland is echt het land van de gashaarden en gastoestellen. Toen de gasbel bij Slochteren werd ontdekt was het enthousiasme over deze nieuwe brandstof enorm groot. De verwachtingen van deze betrouwbare en goedkope brandstof lagen direct al erg hoog. Om heel Nederland te laten profiteren van deze grote ontdekking werd er binnen enkele jaren een wijdvertakt gasnetwerk uitgerold. Het duurde dan ook niet lang voordat vrijwel elk Nederlands huis was aangesloten op het gasnetwerk. Door het grote aantallen klanten dat profiteerde van deze nieuwe brandstof kwam Nederland in een unieke positie. In geen enkel ander land waren er al zo vroeg, zoveel gashaarden en gastoestellen. Vele Nederlandse bedrijven kregen zo de kans om ervaring en knowhow op te doen voordat de rest van de wereld zich stortte op deze nieuwe markt. Deze voorsprong heeft ervoor gezorgd dat Nederlandse namen nog steeds de gashaardbranche beheersen. Naast Dru en Faber is er nog een naam die zijn plek in de wereld van de gashaarden veroverd heeft. Laten we eens kijken naar Helex gashaarden, ondertussen al meer dan alleen een gevestigde naam als het over gaskachels gaat!

Gashaard Helex

Het is alweer bijna 60 jaar geleden dat de eerste gashaard Helex verliet. Als sinds 1963 timmert dit bedrijf aan de weg door het ontwikkelen, fabriceren en verkopen van sfeerverhogende verwarmingsproducten. De naam Helex lijkt niet direct te verwijzen naar Hollandse komaf, maar de Nederlandse roots worden duidelijk wanneer je weet dat het gaat om de oprichters; Heleen & Lex.  Oorspronkelijk produceerde Helex open haarden, maar al snel zag ook Helex in dat de markt voor de klassieke open haard langzaam kleiner en kleiner zou worden. Het duurde dan ook niet lang meer voordat de eerste Helex gashaard het levenslicht zag. Sinds die eerste gashaard Helex verliet is er enorm veel veranderd. Regelgeving is aangescherpt, milieueisen zijn strenger geworden en we zijn ons veel meer bewust van de negatieve invloed die we op ons klimaat kunnen hebben.

Helex gaskachel. Een successtory.

gashaard-Helex-inbouw

Gelukkig is er 1 ding niet veranderd, en dat is de ondernemersmentaliteit van Helex! Altijd heeft Helex dicht bij de markt gestaan, luisterend naar de consument, niet bang om te innoveren. Deze instelling heeft Helex geen windeieren gelegd. Door altijd scherp te blijven en door zich te verdiepen in de consument heeft de Helex gashaard een ijzersterke reputatie opgebouwd. Een Helex gaskachel staat synoniem voor efficiënte en tegelijkertijd sfeervolle haardbeleving. Helex heeft altijd veel aandacht besteed aan het vlammenspel van elke Helex gashaard die het pand verliet. Al vroeg zag Helex welke tendensen er speelden in de haardenmarkt. Ze geloofden destijds al dat de rol van de gashaard steeds meer zou gaan veranderen. Gashaarden waren er niet meer alleen voor de warmte, gezellige, levensechte vlammen dragen pas echt bij aan de ultieme haardbeleving.

Helex gashaarden. Realistisch vuur van een ander niveau.

gashaard-Helex-vrijstaand

Wanneer u een Helex gashaard aanzet dat ziet u direct hoe goed Helex er in geslaagd is om de klassieke houtkachel te benaderen. Levensechte houtsets, mooie gele vlammen en een realistisch gloeibed maken van elke Helex gashaard echt iets bijzonders. Bijzonder veel aandacht is er besteed aan het realistische vlambeeld. Doordat de vlammen op een natuurlijke wijze lijken te fluctueren lijkt een Helex gashaard echt tot leven te komen. Door dit levensechte schouwspel geeft een Helex gashaard zoveel meer dan alleen warmte! Het is een fraaie sfeerbrenger, een designstatement en een gaskachel tegelijk! Laten we eens kijken waarom Helex zo aan de weg timmert!

Gashaard Helex. Doorontwikkeld tot in detail.

Helex-gashaard

De fundering van het succesverhaal van de Helex gashaard wordt gelegd door de innovatieve bedrijfsmentaliteit die al vanaf het prille begin aanwezig is. Altijd zocht Helex naar verbeteringen, nieuwe markten en nieuwe toepassingen. Elke Helex gashaard is ontstaan door eigen onderzoek. In het eigen moderne laboratorium begon Helex al vroeg met onderzoeken en experimenten. Door te geloven in eigen kunnen en door een duidelijke toekomstvisie groeide het succes van de Helex gashaard gestaag. Het vuurbeeld van een Helex gaskachel verbeterde meer en meer, het rendement werd steeds beter en steeds meer haardliefhebbers werden overtuigd tot het aanschaffen van een Helex gashaard. Al deze onderzoeken en testen leverden Helex een schat aan kennis op. Kennis die alleen door eigen testen kan worden opgedaan, en door nauwe contacten met trouwe klanten.

Gashaard Helex. Maximale haardbeleving bij minimaal gasverbruik.

Helex-gashaard-driezijdig

Helex gashaarden laten zien dat Helex al vroeg begreep dat de tendens langzaam zou verschuiven naar duurzaamheid en verantwoordelijk stoken. In elke Helex gaskachel zien we deze visie weer. Mooi, levendig vuur met zo min mogelijk gasverbruik is al vele jaren het motto waarmee elke Helex gashaard wordt gefabriceerd. Door gebruik te maken van ingenieuze brandertechnieken en een handige Wi-Fi module geeft Helex consumenten de kans om op een verantwoordde manier toch de volledige haardbeleving te verkrijgen. Een Helex gashaard levert een schitterend schouwspel op de
meest milieuvriendelijke manier. U zult verrast zijn wanneer u ziet hoe succesvol Helex is in het creëren van een houthaard-illusie. En dat terwijl u blijft profiteren van het gebruiksgemak van gas!

Helex gaskachels. Personaliseer naar eigen inzicht.

Helex-gashaard-kopen

Veel haardliefhebbers waarderen de realistische houtkachel-imitatie die Helex met zijn gashaarden bieden kan. Maar ook wanneer u liever een andere uitstraling aan uw gashaard geeft heeft Helex veel te bieden. Vrijwel alle Helex gashaarden zijn ook uitvoerbaar met vuurbed pebbles, carrara of van basaltstenen. Ook zijn er bij de meeste haarden verschillende achterwanden leverbaar. Zo geeft u uw Helex gashaard de uitstraling die past bij uw smaak en woonstijl. Helex gashaarden zijn aanpasbaar, maar door het tijdloze, minimalistische design passen ze niet alleen in moderne interieurstijlen, maar staan ook vaak bijzonder fraai in meer klassiek ingerichte woningen.

Assortiment Helex gashaarden

Het assortiment Helex gashaarden is breed en divers te noemen. Toch zien we wel dat Helex zich vooral focust op de betere inbouwhaarden, oftewel gashaarden die in een nieuwe situatie worden geplaatst. Helex gaskachels zijn er als modellen met frontzicht, maar erg fraai zijn ook de hoekhaarden en de 3 zijdige types. Mede door zijn minimale kaders is ook het roomdividermodel zeker het bekijken waard. Door de discrete omlijsting zijn er bij dit model geen storende elementen meer. Helex gashaarden uitgevoerd als roomdivider zijn dan ook misschien wel de meest sfeervolle en stijlvolle manier om de overgang tussen twee woonvertrekken op een bijzondere manier te accentueren! Wij laten u graag enkele voorbeelden zien in onze luxe showroom!

Helex gaskachels zijn altijd up-to-date gebleven door de innovatieve instelling binnen dit bedrijf. Helex doet veel onderzoek in eigen laboratorium om te achterhalen hoe een gashaard zo verantwoord mogelijk kan worden ingezet. Door vernieuwende brandertechnieken en slimme software geeft een Helex gashaard maximaal haardbeleving bij minimaal gasverbruik. Maar Helex houdt ook rekening met factoren die ze niet in eigen hand hebben. De politiek kan nu eenmaal onvoorspelbaar zijn en niemand weet nu nog hoe de toekomst van ons aardgasnetwerk eruit ziet. Maar zelfs als in de toekomst het aardgasnetwerk wordt afgesloten zit u nog goed met uw Helex gashaard. Elke Helex gashaard kan namelijk overschakelen op propaangas wanneer dit nog nodig is.

Gashaard Helex kopen?

Helex-gashaard-prijs

Bent u benieuwd geworden naar de schitterende producten van deze gashaardfabrikant van eigen bodem? Graag vertellen we u meer over Helex gashaarden. Als erkend dealer heeft u bij ons de best mogelijke prijzen, deskundig advies en natuurlijk een uitstekende service wanneer dit nodig zou zijn. Neem vrijblijvend even contact op via ons telefoonnummer, via de chat of via ons emailadres. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze luxe showroom. Graag laten wij u persoonlijk zien waarom wij zo enthousiast zijn over deze schitterende serie gashaarden. Graag tot ziens!

Offerte aanvragen