Gashaard inbouw

Zoveel mensen zoveel wensen. Dat gaat zeker op wanneer we het over inbouw gashaarden hebben. Sommige mensen dromen weg bij een klassieke opstelling, terwijl anderen juist kiezen voor een moderne minimalistische stijl. Met een moderne inbouw gashaard is het gelukkig allemaal mogelijk. Wanneer uw gashaard echt een onderdeel van uw interieur dient te worden is inbouwen meestal de mooiste optie. Een inbouw gashaard is natuurlijk ontworpen om ingebouwd te worden. Dit kan bijvoorbeeld in een schouw, in een wand of in een speciaal hiervoor ontworpen meubel. Gashaarden inbouwen kan dus in allerlei verschillende opstellingen. Wanneer u een gashaard inbouw kiest heeft u de kans om uw haardopstelling een persoonlijke touch te geven. Het vlambeeld van uw haard bepaald het schouwspel, maar het totaalplaatje heeft u verder zelf in de hand! Heeft uw huis geen gas aansluiting? Kijk dan eens bij onze propaanhaarden.

Waarom een gashaard inbouw

Een mooi ingebouwde gashaard is een verrijking van uw woonvertrek. Het is een investering in uw woongenot die zich in vele jaren zal terugbetalen. Juist omdat het een langdurig investering is, is het belangrijk dat u tevreden bent en blijft over de presentatie van uw haard. Inbouw gashaarden zijn verkrijgbaar in allerlei prijsklassen. Ze  geven u de mogelijkheid om uw persoonlijke haardpresentatie te creëren. Misschien ziet u uw droomhaard graag traditioneel in een schouw geplaatst? Of misschien wilt u juist iets moderns en dynamisch? Wanneer u een gashaard inbouw neemt is het allemaal mogelijk. Wilt u graag een stijlvol marmeren plateau als presenteerblaadje voor uw haard? Kiest u juist voor functioneel en gaat u voor een haardmeubel met een tv-nis? Gaat uw voorkeur uit naar een handig meubel met veel opbergvakken? Of wilt u juist een gashaard cinewall met tv kopen? Bij Flamboyant Haarden is er van alles mogelijk. Wij hebben veel ervaring met het inbouwen van gashaarden in de meest diverse soorten meubels en wanden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Onze adviseurs denken graag met u mee. Wanneer u voor ons kiest dan kiest u voor een ombouw of meubel van A-kwaliteit. Veiligheid staat bij ons voorop, gevolgd door betrouwbaarheid, afwerking en gebruiksgemak. Samen met onze meubelmakers helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomopstelling!

Gashaard inbouw? Of gashaard inzet?

gashaard-inbouwen Inbouw gashaarden zijn bedoeld voor in een nieuwe situatie. Hiermee bedoelen we in een nieuwe wand, in een nieuwe schouw of in een nieuw ontworpen meubel. Kenmerkend aan een inbouw gashaard is dat een inbouw gashaard voor een groot deel aan het zicht onttrokken wordt. Natuurlijk blijft de ruit met daarachter het fascinerende schouwspel in uw zicht, maar de rest van de haard zal uit het zicht worden weggewerkt. Zo wordt uw ingebouwde gashaard echt een onderdeel van uw interieur, zonder onnodig storende elementen. Inbouw gashaarden worden geleverd met subtiele kaders waardoor de haard echt een onderdeel van het geheel wordt. In onze showroom vindt u diverse opstellingen voor uw inbouwgashaard. Wij nodigen u uit voor een inspirerend bezoek aan onze showroom. Wij hebben niet alleen een enorm assortiment gashaarden, maar ook de beste prijs! Is er in uw geval sprake van een bestaande situatie zoals een ongebruikte schouw? Wenst u uw gashaard op een plaats waar verdere afwerking niet nodig of mogelijk is? Misschien is dan een inzet gashaard een betere keuze dan een gashaard inbouw. Een inzet gashaard hoeft niet te worden ingebouwd maar kan simpel geplaatst worden zonder verdere afwerking.

Inbouw gashaard prijs

gashaard-inbouw-prijs Gaskachels kunnen dus op vele verschillende manieren worden ingebouwd. Voor elke gewenste presentatie is er wel een geschikte inbouw gashaard te vinden. Een belangrijke factor bij het kiezen van het juiste model is natuurlijk de prijs, maar net zo belangrijk is het gewenste zicht op het vlambeeld. De gashaard inbouw prijs wordt mede bepaald door de gekozen uitvoering. Sommige haarden hebben maar 1 ruit, terwijl andere modellen meerdere ruiten hebben. De plaats waar u uw gashaard wilt inbouwen is bepalend voor de gewenste invalshoek. Door de juiste opstelling te kiezen komt uw inbouw gashaard het beste tot zijn recht en heeft u het beste zicht op de vlammen in uw haard. Veelgevraagde uitvoeringen van inbouw gashaarden zijn bijvoorbeeld:

  • Eenzijdige haard                           Met 1 ruit aan de voorzijde
  • Tweezijdige haard                         Met 1 ruit aan de voorzijde en 1 zijruit
  • Driezijdige haard                           Met 1 ruit aan de voorzijde en 2 zijruiten
  • Doorkijk haard                               Met 1 ruit aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde
  • Roomdivider haard                        Met 1 ruit aan de voorzijde, 1 aan de achterzijde en 1 zijruit.

Eenzijdig of meerzijdige gashaard? Bij ons vindt u de beste prijs

Een eenzijdige inbouw gashaard heeft slechts 1 ruit aan de voorzijde. Dit type haard wordt ook wel een fronthaard genoemd. Inbouw gashaarden met een enkele ruit zijn uitermate geschikt om volledig te worden ingebouwd in een meubel of wand. Doordat er bij een fronthaard geen uitstekende delen zijn wordt dit type inbouwhaard veel gebruikt voor wandpresentaties of in combinatie met een maatwerkmeubel. Een tweezijdige inbouwhaard is bedacht voor een hoekpresentatie. Deze inbouw gashaard heeft een voorruit en een zijruit waardoor u ook via deze zijruit vrij zicht op het haardvuur krijgt. Door deze extra ruit krijgt uw haard een verrassend ruimtelijk effect. U kijkt niet meer tegen de haard aan, maar kijkt echt in het haardvuur. Dit geeft gegarandeerd een extra dimensie aan uw haardbeleving! Driezijdige inbouw gaskachels maken een bijzonder ruimtelijke presentatie mogelijk. Door de geplaatste zijruiten kan een driezijdige haard echt het middelpunt van uw interieur worden. Door de open structuur van dit type haarden komt uw inbouw gaskachel bijzonder goed tot zijn recht.

Doorkijkhaarden en roomdividers, een nieuw perspectief op inbouw gashaarden

gashaard-inbouw-slaapkamer

Wanneer u op zoek bent naar een echt bijzonder presentatie voor uw gashaard dan stellen wij u graag voor aan onze collectie doorkijkhaarden en roomdividers. Onze doorkijkhaarden hebben zowel aan de voor- als aan de achterzijde een ruit waardoor u dus vrij zicht heeft op het vuur vanaf 2 kanten. Dit unieke perspectief maakt dit type inbouw gashaarden bijzonder geschikt voor een wandpresentatie tussen twee vertrekken, zoals bijvoorbeeld tussen uw woonkamer en uw keuken. Roomdividers lijken enigszins op doorkijkhaarden. Het verschil zit hem in een extra zijruit. Een roomdividers biedt een uniek 3-zijdig inzicht op uw ingebouwde gashaard. Deze bijzondere opstelling maakt een roomdivider bijzonder geschikt voor plaatsing in een scheidingsmuur. Een roomdivider gashaard is een bijzonder stijlvolle manier om de overgang tussen twee vertrekken te accentueren.  Wij laten u graag enkele voorbeelden zien ter inspiratie!

Wordt mijn gashaard niet te warm om ingebouwd te worden?

Wanneer u besloten heeft dat u uw gashaard inbouwt dan zal deze een bepaalde warmte ontwikkelen waar we natuurlijk rekening mee moeten houden. Omdat veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat werken wij met strenge richtlijnen die de brandveiligheid garanderen. Door gebruik te maken van beproefde materialen en montagetechnieken hoeft deze warmteontwikkeling geen drempel te zijn. Graag laten wij u zien dat het inbouwen van een gashaard mogelijk is zonder grote concessies te doen aan de droomopstelling die u voor ogen heeft.

Onderhoud en service wanneer u uw gashaard inbouwt

Naast de warmteontwikkeling moeten we bij het inbouwen van een gaskachel ook rekening houden met de afvoer van rookgassen en de toevoer van lucht. Bij een gesloten inbouw gashaard lopen beide stromingen via 1 buis met een dubbele wand. De rookgassen worden door het midden van deze buis afgevoerd, de luchtaanvoer loopt via het buitenste deel van deze buis. Deze buis kan in de meeste gevallen volledig worden weggewerkt zodat deze aan het zicht wordt onttrokken. Zoals elke gashaard heeft ook een inbouw gashaard soms service nodig. Af en toe raken de batterijen van de ontvanger leeg en dan wilt u niet ontdekken dat deze onbereikbaar is geworden. Een correcte plaatsing van 1 of meerdere serviceluiken bespaard u veel ongemak. Wij adviseren u graag over de meest discrete maar toch gebruiksvriendelijke manier van plaatsen. Onze ervaren installateurs en meubelmakers weten gelukkig design en gebruiksgemak prima te combineren. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Inbouw gashaarden, omdat design ook functioneel kan zijn

Gashaard-inbouwen-in-schouw

Het grote voordeel wanneer u uw gashaard inbouwt is de combinatie mogelijkheid van stijl en gebruiksgemak. Populair zijn bijvoorbeeld onze maatwerkmeubels met een tv nis, vooral met een langwerpige haard een erg fraai gezicht. Ook vinden veel gashaard liefhebbers een houtopslag een origineel detail. Niet dat uw gashaard hout nodig heeft natuurlijk, maar gestapeld brandhout in uw designmeubel geeft uw inbouw gashaard een bijzonder authentieke uitstraling. De ruwe natuurlijke vormen van hout vormen een sterk contract met de strakke lijnen van een modern interieur, en dit sterke contrast accentueert de schoonheid van beiden. Wij inspireren u graag met enkele voorbeelden in onze showroom!

Betrouwbare inbouwgashaarden, veilig en gegarandeerd de beste prijs

Ongeacht op welk model inbouw gashaard uw keuze uiteindelijk zal vallen, over de kwaliteit en de brandveiligheid hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken. Wij werken enkel met gerenommeerde leveranciers en ervaren installateurs waardoor u zorgeloos kunt genieten van het eindproduct. Ook nadat wij uw gashaard inbouw hebben verzorgd staan wij natuurlijk voor u klaar met advies en service. Al onze inbouwhaarden zijn voorzien van het CE keurmerk en worden gefabriceerd volgens de meest recente veiligheidsnormen. Door ons geïnstalleerde inbouw gashaarden zijn betrouwbaar en voldoen aan alle veiligheidseisen. Eenmaal geïnstalleerd rest u nog slechts zorgeloos genieten. Ons inkoopvoordeel zorgt er bovendien voor dat wij altijd de beste prijs hebben!

Inbouwgashaarden van A-kwaliteit

inbouw-gashaard

Wij werken al sinds jaar en dag met een selectief aantal bekende haardenleveranciers. Bij ons vindt u kwaliteitsproducten van bijvoorbeeld: Bellfires, Dru, Faber en Wanders. Directe inkoop bij deze leveranciers garandeert de laagste prijzen, de meest actuele modellen en de beste serviceafhandeling. Laat onze specialisten meedenken met uw droomproject. Misschien krijgt u project dan ook een plekje in onze portfolio met tevreden klanten. Wij kijken ernaar uit!

Maak gerust een afspraak met onze adviseurs of kom gewoon even vrijblijvend de gashaarden in onze showroom bewonderen.  De koffie staat natuurlijk voor u klaar! 

Offerte aanvragen