Gashaard inbouw hoek

Het vlambeeld van de gashaard wordt steeds mooier. Het is allang geen statische blauwe vlam meer! Door slimme technieken en software is het gashaardleveranciers gelukt om een vuurbeeld te creëren dat nauwelijks meer onder doet voor authentiek houtvuur. Omdat een moderne gashaard gezien mag worden zien we dat er steeds meer manieren worden gevonden om dit mogelijk te maken. Gashaarden worden steeds vaker ingebouwd in een meubel, muur of ombouw. Hij vormt zo echt een onderdeel van uw interieur en loopt hier vloeiend in over. Een mooi voorbeeld hiervan is de gashaard inbouw hoek. Een inbouw gashaard hoek heeft twee zijden en is natuurlijk bedoeld om te worden ingebouwd. Door de extra zijruit geeft een gashaard hoek inbouw een bijzonder perspectief op het vlammenspel. Het vuur lijkt meer diepte te krijgen en wordt meer driedimensionaal . Hoog tijd dus om eens wat dieper in te gaan op de gashaard inbouw hoek!

Gashaard hoek inbouw

De gashaard houdt ons al heel wat jaren gezelschap. Gas is een betrouwbare en betaalbare brandstof die in Nederland bij vrijwel huis wordt aangeleverd. De vroege ontdekking van de gasvoorraden in het noorden van het ons land heeft de ontwikkeling van de gashaard in een stroomversnelling gebracht en ons internationaal als ‘gasland’ op de kaart gezet. Bekende Nederlandse namen als Faber en Dru hebben weten te profiteren van onze vroege voorsprong. Het resultaat hiervan is vandaag de dag weer te vinden in iedere moderne gashaard want Nederland heeft belangrijke patenten op gasgebied in handen. Voor de mooiste gashaard inbouw hoek hoeven we dan ook niet ver te zoeken!

Waarom kiezen voor een gashaard inbouw hoek model?

Het vuur in een moderne gashaard mag gezien worden! Was gasvuur vroeger saai en blauw, tegenwoordig heeft het dezelfde wispelturige onvoorspelbaarheid die we eerder alleen bij houtvuur zagen. Fraaie gele vlammen die langs een levensecht houtblok glijden. Soms fel en vurig, dan weer getemperd zwak wakkerend, een moderne gashaard heeft het allemaal! Nu het gasvuur het bekijken waard is geworden zou het zonde zijn wanneer we dat niet deden toch? De extra ruit van een gashaard inbouw hoek zorgt dat u niets meer ontgaat! Een gashaard inbouw hoek model toont het vuur in al zijn dimensies. U hoeft immers niet meer direct voor de haard te zitten om de vlammen te zien dansen, dit kan vanuit een groot deel van uw woonkamer! Van een gashaard hoek inbouw geniet u dus niet alleen, maar met uw gehele huishouden!

Inbouw hoek gashaarden geven een bijzonder perspectief!

Als u kiest voor een gashaard inbouw hoek, dan kiest u voor de maximale haardervaring in een beperkte ruimte. Fraai ingebouwd in een hoek van een meubel, ombouw of tussenwand neemt een gashaard inbouw hoek weinig ruimte in. Ook voor de wat kleinere woningen is een inbouw hoek gashaard dus erg geschikt! Misschien spreekt de typische ‘haardsfeer’ u wel aan, maar bent u bang dat de temperaturen in uw woning te hoog zullen oplopen? Doordat fabrikanten steeds meer de nadruk leggen op sfeerbeleving zien we dat moderne inbouw hoek gashaarden ook bij weinig vermogen een fascinerend schouwspel kunnen leveren. Zo voeren wij in ons assortiment diverse gashaard inbouw hoekmodellen met een vermogen van slechts 2kW tot 4kW. Dit maakt vrijwel geen woning te klein voor een goed gekozen gashaard inbouw hoekmodel.

Waarom een gashaard hoek inbouwen

Het vlammenspel in een moderne gashaard is dus absoluut de moeite waard. Een gashaard hoek inbouw geeft van twee zijden zicht op dit vuur, daarom worden gashaard inbouw hoek modellen ook wel tweezijdige gashaarden genoemd. Door deze ruitconfiguratie neemt een gashaard hoek inbouw dus maar erg weinig plaats in. Maar niet alleen het vuurbeeld en de efficiency van gashaarden is de afgelopen decennia enorm verandert. Ook de gebruikte materialen en technieken zijn sterk verbetert! Door die moderne materialen is een gashaard hoek inbouwen nu gemakkelijker dan ooit. Een moderne gashaard inbouw hoek laat zich vrijwel in zijn geheel inbouwen. Hiermee bedoelen we dat alleen de ruiten en datgene wat zich daarachter afspeelt in het zicht blijven. Wanneer u een hoekmodel gashaard laat inbouwen verdwijnen alle storende elementen uit het zicht. Uw inbouw hoek gashaard wordt zo eenvoudig een onderdeel van uw interieur. De overgang tussen de inbouwhaard en het omliggende materiaal wordt op die manier vloeiend. Wanneer u kiest voor inbouwen dan kunt u uw gashaard moeiteloos laten overlopen in de rest van uw interieur.

Gashaard hoek model met uw persoonlijke stijl

Wanneer uw oog is gevallen op het gashaard inbouw hoekmodel van uw keuze dan bent u nog niet klaar met kiezen! Vrijwel ieder merk biedt namelijk verschillende interieuropties aan. Vrijwel altijd kunt u kiezen voor de klassieke look, oftewel een natuurgetrouwe houtset die in vuur en vlam lijkt te staan. Veel fabrikanten gebruiken die houtset handig om de branders in te verbergen. Zo blijft dit technische aspect geheel uit het zicht en lijken de vlammen echt langs het hout te likken. Heeft u een moderne woonstijl en wilt u van uw gashaard inbouw hoek echt een designstatement maken? Met statige witte marmersplit, exclusief ogende greystones of bijzondere glasparels geeft u uw haard een geheel eigentijdse en unieke stijl! Wist u dat veel gashaarden ook optioneel leverbaar zijn met ontspiegeld glas? Doordat dit glas niet weerkaatst is het vrijwel onzichtbaar. Zo wordt de authentieke haardbeleving nog intenser! De laatste generatie gashaarden is niet meer voor de warmte ontwikkelt, maar voor de sfeerbeleving. Veel research is er gedaan om het vlammenspel in een gashaard zo aantrekkelijk mogelijk weer te geven. En daar zijn ze zeker in geslaagd! Door slimme verlichting en natuurgetrouw imitatiehout met slim verstopte branders is de gashaard nu een serieus alternatief voor de houtkachel. Wanneer u nu kiest voor een gashaard inbouw hoek model dan kiest u voor het gemak en de betrouwbaarheid van een gashaard met de charme en de sfeer van een houtkachel. Nieuwe gashaarden geven maximale sfeer bij minimale warmte en verbruik. Zo kunt u ook genieten van uw gashaard inbouw hoekmodel op dagen dat het niet vriest, en spaart u tegelijkertijd het milieu en uw portemonnee!

Klaar voor de toekomst, eventueel op propaangas!

Wist u dat vrijwel elke gashaard die verkocht wordt al is voorbereidt op een eventuele overgang op propaangas? Propaangas kan eenvoudig buiten worden opgeslagen en is een betrouwbaar alternatief dat we al lang gebruiken voor situaties zonder aansluiting op het aardgasnetwerk. Vrijwel elke moderne gashaard inbouw hoek is al voorzien van extra propaanbranders of wordt gratis omgebouwd op het moment dat de overheid in de toekomst besluit de gaskraan dicht te draaien. Zo weet u zeker dat u niet afhankelijk bent van de beslissing van onze overheid. Wanneer er een tijd komt dat we geen gebruik meer kunnen maken van het aardgas is een moderne gashaard daar klaar voor! Meer weten? Vraag gerust om meer informatie!

Gashaard inbouw hoek kopen

Bent u enthousiast geworden over de gashaard inbouw hoek en wilt u meer weten over dit bijzondere type gashaard? Vraag dan gerust geheel vrijblijvend om meer informatie! Onze deskundige adviseurs helpen u graag op weg en beoordelen graag uw persoonlijke situatie. Wanneer u eenmaal overtuigt bent zult u zeker slagen in ons uitgebreide assortiment waarin vrijwel alle A-merken vertegenwoordigt zijn. Als erkend dealer bent u bij ons verzekert van de beste prijzen en een uitstekende service. Wij zijn meer dan enkel een haardenleverancier. Bij ons bent u ook aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een maatwerkmeubel, zoals een uniek haardplateau of een schitterende TV wand. Informeer gerust naar de vele mogelijkheden van maatwerk! Installeren doen wij ook graag! Onze installateurs verzorgen graag de installatie van uw droomhaard, waar dan ook in Nederland! Neem snel contact op of breng een bezoek aan onze luxe showroom. Graag tot ziens!

Informatie aanvragen