M-Design gashaarden

Het assortiment aan M-Design Gashaarden is enorm. U heeft keuze uit verschillende soorten vuurzicht, met onder andere front, doorkijk en hoekhaarden. De Gashaarden van M-Design geven een zeer realistisch vuurbeeld door de verschillende techniek die M-Design toepast. M-Design levert twee verschillende modellen, namelijk inzet en inbouw gashaarden. Het verschil is dat een inbouwhaard in een nieuwe situatie wordt ingebouwd. Een inzethaard kan worden ingebouwd in een nieuwe situatie, maar is ontworpen om in een bestaande situatie te worden geplaatst. Heeft u een gasloze woning? Wellicht is dan een propaanhaard iets voor u!

M-Design gashaarden

M-Design Gashaarden

M-Design heeft drie verschillende series aan gashaarden, namelijk Interra Gas, Luna Diamond Gas en True Vision. Dit Belgische bedrijf opende in 1993 de deuren van zijn showroom, en sinds 2001 begint M-Design zichzelf te ontwikkelen. Ze ontwikkelen nieuwe technieken en een jaar later plaatsen ze die nieuwe technieken in de verkoop.  Op deze manier is M-Design een kwaliteit merk geworden.

Technieken

Alle M-design gashaarden werken met een gesloten systeem. Dit houdt in dat er een rookgasafvoerkanaal komt vanaf de gashaard tot buiten. Dit kanaal kan de woning via de gevel of via de nok van het dak verlaten. Dit kanaal is concentrisch. Dat houdt in dat er eigenlijk twee pijpen over elkaar heen worden geschoven. Via de binnenste pijp worden de rookgassen naar buiten afgevoerd en via de buitenste pijp wordt er zuurstof aangezogen in de gashaard. Zo creëren we een volledige verbranding en brand de haard optimaal. Naast dit gesloten systeem zijn alle gashaarden van M-Design uitgerust met een Ecowave. Dit is een energiezuinige stand waarbij de haard zelf bepaald hoe hoog de vlammen gaan. Zo krijg je dus een heel afwisselend vuurbeeld dat ook nog eens goed is voor de gasrekening. Daarnaast zijn alle gashaarden van M-design optioneel te bedienen met de smartphone.

Inbouw of inzet gashaard?

Heeft u een bestaande situatie waar een oude haard heeft gezeten, of heeft u een bestaande nis? Dan is een inzethaard zeker iets voor u. Heeft u een nieuw te bouwen situatie? Kijk dan eens naar de inbouwhaarden. Een inzethaard kan ook worden ingebouwd in een nieuwe situatie, maar een inbouwhaard kan niet worden geplaatst in een bestaande situatie.

Flamboyant Haarden, hoe werkt het nou allemaal?

Zodra u een offerte aanvraag heeft gedaan zal er contact met u worden opgenomen, de situatie worden besproken en zal er een offerte worden gemaakt. Zodra u het eens bent met deze offerte kan u een handtekening zetten, of online akkoord gaan met de aanbieding. Heeft u een offerte opgevraagd zonder installatie? Dan gaat de afdeling orderverwerking uw gashaard bestellen en wordt er een moment gepland dat de gashaard wordt geleverd. Is er ook een installatie meegenomen in de offerte, dan zal onze monteur uw situatie gaan controleren. Dit kan aan de hand van gestuurde foto’s of onze monteur zal bij u langskomen om alles te controleren. Klopt deze offerte, dan wordt alles voor u besteld en wordt er een installatiedatum gepland. Komt de monteur materiaal te kort, of is er materiaal over? Dan zal er door uw verkoper een tweede offerte gestuurd worden. Bent u het daar mee eens, kunt u een tweede akkoord geven en zal alles definitief worden gemaakt. Mocht er tijdens of na de installatie is mis zijn met de haard, dan zit er dagelijks een serviceteam voor u klaar om al uw problemen op te lossen. Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen