Gashaard roomdivider

Roomdividers horen bij moderne inrichtingen zoals flatscreen tv’s en rvs afgewerkte kookeilanden. Roomdividers komen in allerlei vormen en soorten, maar allemaal vormen ze een afscheiding tussen twee verschillende delen in dezelfde ruimte. Misschien wel de mooiste vorm van een roomdivider is de gashaard als roomdivider. Moderne gashaarden laten zich bijna kaderloos inbouwen waardoor er geen storende elementen zijn die het vuurzicht belemmeren. Een roomdivider gashaard is misschien wel de stijlvolste manier om de overgang tussen twee ruimtes te accentueren. Een moderne roomdivider haard is uitgevoerd met ontspiegeld glas, dit geeft het vuur nog een extra dimensie. Zonder de lichtreflecties heeft een roomdivider gashaard iets magisch, het vuur lijkt vrij en onbelemmerd, maar is tegelijkertijd veilig en betrouwbaar. Graag vertellen we u wat meer over de kracht en schoonheid van stijlvol indelen. Zullen we samen op zoek gaan naar uw droomhaard?

Roomdivider gashaard

Roomdividers horen bij moderne inrichtingen zoals flatscreen tv’s en rvs afgewerkte kookeilanden. Roomdividers komen in allerlei vormen en soorten, maar allemaal vormen ze een afscheiding tussen twee verschillende delen in dezelfde ruimte. Misschien wel de mooiste vorm van een roomdivider is de gashaard als roomdivider.  Moderne gashaarden laten zich bijna kaderloos inbouwen waardoor er geen storende elementen zijn die het vuurzicht belemmeren. Een roomdivider gashaard is misschien wel de stijlvolste manier om de overgang tussen twee ruimtes te accentueren. Een moderne roomdivider haard is uitgevoerd met ontspiegeld glas, dit geeft het vuur nog een extra dimensie. Zonder de lichtreflecties heeft een roomdivider gashaard iets magisch, het vuur lijkt vrij en onbelemmerd, maar is tegelijkertijd veilig en betrouwbaar. Graag vertellen we u wat meer over de kracht en schoonheid van stijlvol indelen. Zullen we samen op zoek gaan naar uw droomhaard?

Gashaard roomdivider

gashaard-als-roomdivider

Gashaarden van nu geven een sfeervol vuurbeeld vol realistische vlammen. Levensechte houtsets kunnen worden gebruikt voor de klassieke haardvuurillusie, maar ook kiezels geven uw roomdivider gashaard een heel bijzondere uitstraling. Een gashaard roomdivider geeft u warmte, sfeer en gezelligheid met 1 druk op de knop van de afstandsbediening, of via een speciale app. Haardfabrikanten hebben niet stilgezeten en hebben het gebruiksgemak doordacht tot in de kleinste details. Wist u dat u bijvoorbeeld volledige controle heeft over het vuurbeeld en het vlamverloop in een moderne roomdivider haard. Zo past u het vlampatroon, de lichtsetting en de warmteafgifte helemaal aan naar uw eigen wensen. Kom vrijblijvend eens langs voor inspiratie. U zult verrast worden!

Gashaard roomdivider. Kies het juiste vermogen

gashaard-roomdivider

Het vermogen van een gashaard wordt uitgedrukt in kW, dit varieert tussen 3 kW bij de kleinste modellen tot ruim 11kW bij de grotere modellen roomdivider haarden. Het juiste vermogen is erg belangrijk om optimaal van uw gashaard roomdivider te genieten. Kiest u een gashaard met te weinig vermogen dan zal deze altijd op volle kracht moeten werken om dan alsnog te weinig warmte te genereren. Kiest u een gashaard roomdivider met te veel vermogen dan zult u hem vaak in de laagste stand houden omdat het anders veel te warm wordt in uw kamer. En helaas is de laagste stand niet de stand die het mooiste vuurbeeld geeft. Het vlammenspel zal u in dit geval tegenvallen.

Twijfelt u over het vermogen? Vraag advies!

roomdivider-gashaard-met-plateau

Op internet staan meerdere tabellen waarin wordt vermeldt wat het juiste vermogen is in uw situatie. Er zijn echter wel heel veel factoren die uiteindelijk bepalen wat het juiste vermogen is voor uw gashaard roomdivider. Wij zijn daarom voorstander van de meer persoonlijke aanpak. Vraag vrijblijvend om passend advies voor uw situatie. Onze ervaren adviseurs rekenen graag het juiste vermogen uit, zodat u straks maximaal genieten kunt van uw eigen stijlvolle gashaard roomdivider.

Meer weten over roomdivider haarden?

roomdivider-gashaard

In onze showroom vindt u een ruim aanbod schitterende roomdivider haarden, in allerlei prijsklassen en stijlen. Kom gerust even langs voor vrijblijvende inspiratie of neem even contact op wanneer u behoefte heeft aan meer informatie. Door scherpe inkoopvoorwaarden en eigen voorraden zijn wij altijd concurrerend geprijsd. Bovendien kunnen wij uw project geheel ontzorgen door onze landelijk dekkende installatieservice. Graag tot snel!

Offerte aanvragen