Gashaard buiten

Wij Nederlanders zijn buitenmensen. Zodra het weer het even toelaat verlaten we direct de muren van ons huis en gaan we massaal richting strand of park. Maar waarom zouden we het zo ver zoeken als we de gezelligheid ook dichtbij huis kunnen vinden in onze eigen tuin? Met een gashaard in uw tuin brengt u niet alleen een heleboel gezelligheid naar uw tuin, u geniet er bovendien langer van! Een gashaard buiten zorgt voor sfeer, warmte en gezelligheid. Het maakt uw zomerdagen langer en uw tuinseizoen langer. Met een fraaie buitenhaard op gas maakt u van uw tuin echt iets bijzonders. Het vuur en de vlammen geven een uitstraling die zorgt voor een gevoel van geborgenheid en sfeer. Wilt u weten wat een buitenhaard op gas voor uw tuin kan betekenen? Lees dan snel verder!

Tuin gashaarden

Buitenhaarden op gas

buiten-gashaard Steeds meer mensen kiezen voor een buitenhaard op gas. Niet zo gek ook omdat de mogelijkheden enorm zijn toegenomen. Omdat veel huishoudens niet meer standaard zijn aangesloten op het gasnetwerk is de markt voor propaangashaarden enorm gegroeid. Een gashaard buiten kan nog steeds worden aangesloten op het gasnetwerk natuurlijk, maar propaangasinstallaties zijn zo verbeterd dat steeds meer mensen voor deze optie kiezen wanneer ze een buitenhaard op gas aanschaffen. Een buiten gashaard op propaangas kan overal worden geplaatst in de tuin. Het enige wat een gashaard buiten op propaangas van u moet vragen is een propaangasopslagstation.

Tuinhaard gas op propaan

In en propaangasopslagstation worden meerdere propaangasflessen in serie geschakeld. Zodra de ene gasfles op is wordt automatisch overgeschakeld op de volgende fles. Meestal worden zo 4 of 6 of nog meer flessen aan elkaar gekoppeld. Wanneer u kiest voor een buiten gashaard op propaan dan kunt profiteren van de ontwikkelingen op het gebied van propaangas. Veel bekende gasleveranciers bieden tegenwoordig een abonnement service aan. Dreigt de laatste propaangasfles leeg te raken? Dan krijgt de gasleverancier automatische een seintje. Er wordt dan contact met u opgenomen om een afspraak te plannen voor een nieuwe levering. Zo zult u nooit zonder gas komen te zitten!

Buitenhaard op gas

Gashaard-buiten

Vroeger stonden gashaarden vooral bekend om de efficiency. Warmte was het allerbelangrijkste. Hoe de vlammen eruit zagen maakte niet uit. Gasvuur was hierdoor blauw en niet aantrekkelijk. Hoe anders is dit nu! Fabrikanten hebben veel geïnvesteerd in verbeteringen in het vuurbeeld. Buiten gashaarden zijn daardoor enorm verbeterd, het vuur is qua vlammenspel steeds dichter bij het authentieke houtvuur gekomen. Teder strelende vlammen worden afgewisseld met vurig likkende vuurtongen voor de authentieke en verleidelijk knisperende houtvuurillusie. Het gasvuur van nu is niet te vergelijken met het gasvuur van vroeger. Buitenhaarden hebben het allemaal en nog zoveel meer! Wilt u weten hoe een buitenhaard uw tuin kan verrijken? Lees dan snel verder en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die een moderne tuinhaard u te bieden heeft. Wij hebben een uitgebreid assortiment en vertellen u graag meer over deze nieuwste trend op tuingebied. Overweegt u een gaskachel buiten te installeren? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Gaskachel buiten

Niet elke gaskachel kan buiten worden geplaatst. Weersbestendigheid is natuurlijk een aandachtspunt, maar ook de mobiliteit is een factor waar we rekening mee moeten houden. Vooral wanneer u nog twijfelt of de locatie van uw tuinhaard al definitief kan worden vastgesteld is het natuurlijk van belang dat u deze locatie nog kunt wijzigen. In ons assortiment vindt u diverse modellen die eenvoudig verplaatst kunnen worden omdat de propaangasflessen in de buiten gashaard zelf verwerkt zijn. Vraag gerust aan onze adviseurs welk model buitenhaard op gas het beste bij uw eisen en wensen aansluit.

Buitenhaarden op gas

Gashaard-buiten-gesloten

Buitenhaarden op gas zijn er in allerlei stijlen, vormen en afmetingen. Wij hebben meer klassiek ogende tuinhaarden, maar ook frisse moderne en originele designs. Sommige modellen zijn verrijdbaar, andere zijn meer definitief door het gewicht en de aansluiting op propaangas. Bent u zeker van de locatie van uw droomhaard? Dan kunt u ook voor een inbouw gashaard voor buiten kiezen. Het voordeel van dit type gaskachel buiten is dat ze eventueel kunnen worden aangesloten op het gasnetwerk. Zo bent u altijd verzekerd van een efficiënte en gemakkelijke brandstoftoevoer. Een buitenhaard op gas staat erg mooi in een serre, in een tuinkamer of onder een overkapping.

Inbouw buitenhaarden op gas

buiten-gashaard-inbouwen

Een ingebouwde gashaard buiten kan erg fraai worden gepresenteerd. Veel mensen kiezen voor een tunnelmodel of voor een fronthaard. Enkele erg populaire modellen zijn bijvoorbeeld de Wanders Koto, de Wanders Douglas of de Element4 outdoorserie. Deze haarden geven naast een gezellig vlammenspel ook behoorlijk wat warmte af. Zo haalt u dus niet alleen sfeer en gezelligheid naar uw tuin, maar zorgt u tegelijkertijd voor meer behaaglijke momenten. Met een fraaie buitenhaard gas begint uw tuinseizoen eerder en loopt bovendien langer door. U kunt langer buiten genieten van uw tuin en van het buitenleven. Ziet u zichzelf al genieten in de warmte en in het licht van uw eigen tuinhaard? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Buitenhaard gas of toch buitenhaard hout?

Naast diverse buitenhaarden op gas hebben wij natuurlijk ook modellen die gebruik maken van hout. Allebei hebben ze een bepaalde uitstraling en een bepaalde charme. Veel haardenliefhebbers zijn fan van houtgestookte kachels omdat het kloven van hout en het bijvullen van hout voor sommigen bij de haardbeleving hoort. Maar buitenhaarden op gas hebben bepaalde voordelen die een houtkachel niet heeft. Een gashaard voor buiten vraagt namelijk aanzienlijk minder onderhoud. Gasvuur is schoon vuur, er ontstaan geen afvalstoffen en geen restproducten. U krijgt dus geen roetvorming en hoeft dus slechts heel zelden uw ruiten te reinigen.

Waarom een buitenhaard op gas?

Buiten-gaskachel

Roetvorming is niet de enige reden waarom veel haardliefhebbers liever een gaskachel buiten kiezen. Omdat de brandstoftoevoer geregeld is hoeft u immers ook geen brandstof aan te voeren. Dit betekent dus dat u geen hout meer hoeft te kopen en te kloven en het gesleep met houtblokken hoeft dus ook niet meer. Nog een voordeel van gas is dat gasverbranding geen as oplevert. Moet u bij een houtkachel geregeld de asla legen, met een gashaard buiten heeft u deze ongemakken niet. U bent dus nooit meer afhankelijk van brandstof want die is altijd voorhanden. Met een gashaard begint de gezelligheid met 1 druk op de knop van de afstandsbediening.

Overtuigt van een gashaard buiten?

Wilt u weten wat een gashaard voor buiten voor uw tuin kan betekenen? Neem dan gerust even contact op met onze ervaren adviseurs. Wij hebben al vele jaren ervaring en vertellen u graag meer over deze steeds populairder wordende groep haarden. Wij hebben een luxe showroom waarin wij u van harte uitnodigen. Voor een gedegen advies kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken. Wilt u gewoon eventjes langskomen om een beetje inspiratie op te doen? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom! Door onze eigen voorraden en ons inkoopvoordeel zijn wij altijd sterk concurrerend geprijsd. Ziet u op tegen het installeren van uw buiten gashaard? Ons landelijk dekkende team installateurs neemt graag de installatie op zich. Zo bent u verzekerd dat uw tuinhaard gas veilig en betrouwbaar wordt geïnstalleerd, waar ook in Nederland! Graag tot ziens!

Informatie aanvragen