Wanders gashaarden

Verscholen in de Achterhoek vinden we het kleine plaatsje Netterden. In Netterden vinden we al vele decennia Wanders, een haard-, en kachelfabrikant waar we best een beetje trots op mogen zijn! Wanders is een Oer-Hollands bedrijf met een eigenzinnige visie. Met indrukwekkende gashaarden en houtkachels heeft Wanders zijn plaats in de wereld van de haarden en kachels ruim verdiend. Wanders is geen bedrijf met een enorm breed assortiment. Het is geen bedrijf dat gelooft in massaproductie. Wanders maakt bijzondere haarden, een Wanders gashaard of houtkachel is uniek en is bedoeld voor de haardenliefhebber die echt eens wat bijzonders in huis wenst te halen.

Gashaard Wanders

Al sinds de jaren zestig timmert Wanders stevig aan de weg. Eerst nog als metaalbewerker in de meest brede zin van het woord, maar later werd de focus verlegt naar de betere haarden en kachels. Wanders is een innovatief bedrijf dat openstaat voor nieuwe technieken en nieuwe materialen. Dit was al zo vanaf het allereerste prille begin. Zo was Wanders bijvoorbeeld de eerste in de regio die overging op het (toen nog enorm revolutionaire) lasersnijden van metaal. Deze avontuurlijke en ondernemende instelling heeft Wanders gemaakt tot het bedrijf dat we nu kennen. Een bedrijf dat niet geloofd in massa en kwantiteit maar zich richt op kwaliteit en bijzondere vormgeving. Deze succesvolle manier van ondernemen heeft Wanders definitief op de kaart gezet en is nog steeds zichtbaar in de producten van vandaag de dag. Een Wanders gashaard is niet zomaar een gashaard, een Wanders gashaard is echt iets bijzonders!

Wanders gashaarden zijn stijlvol.

gashaard-prijs-Wanders

Sinds de eerste gashaard Wanders verliet is er al heel wat tijd verstreken. Vele succesvolle modellen zorgden ervoor dat de naam Wanders definitief is gevestigd. Door zijn originele en innovatieve producten wordt menig Wanders gaskachel nu door kenners gerekend tot de klassiekers in de branche. Elke Wanders gashaard is een typisch voorbeeld van ‘Dutch Design’. Oftewel technische perfectie in een strak en minimalistisch design met vloeiende lijnen en doordachte accenten. Wanders gaskachels zijn bijzonder door de combinatie van eigenzinnig design en hoogwaardige componenten. Elke detail is doordacht en getest, elke haard voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Wanneer op een gashaard Wanders prijkt, dan weet u dat u een kwaliteitsproduct in handen heeft dat garant staat voor vele jaren stookplezier op de meest stijlvolle wijze!

Elke Wanders gashaard is bijzonder qua design.

gashaard-Wanders-kopen

Een Wanders gaskachel is dus niet zomaar een dertien-in-een-dozijn gashaard. Elke Wanders gashaard is tot stand gekomen in samenwerking met vooraanstaande designers. Frisse en bijzondere vormen zijn kenmerkend voor elke Wanders gaskachel. Wanders vindt ook de functionaliteit en het gebruiksgemak erg belangrijk. Een Wanders haard moet het altijd doen, gemakkelijk en prettig zijn in het gebruik en geschikt zijn voor intensief gebruik. Met die hoofdregels heeft Wanders zijn assortiment samengesteld. Geen groot assortiment zoals bij sommige andere gashaardfabrikanten, maar een weloverwogen assortiment met enkel haarden die zich onderscheiden van de massa. Door creatief te blijven en door out-of-the-box te denken heeft Wanders zijn eigen unieke markt gecreëerd, een markt gevuld met haardenliefhebbers die net even wat anders zoeken dan de rest.

Als op een gashaard Wanders staat, dan weet u dat u goed zit.

Wanders-gashaard-inbouw

Niet alleen het originele en bijzonder ontwerp maakt van elke Wanders gashaard iets bijzonders. Ook kwalitatief speelt u op zeker wanneer u kiest voor een gashaard van deze Nederlandse topleverancier. Wanders beseft de kracht van zijn reputatie en draagt deze dan ook met trots. Absolute A-kwaliteit, iets anders wenst Wanders niet op de markt te brengen! Om de kwaliteit van elk product te waarborgen wordt elke haard uitvoerig getest en gecontroleerd. Elke gashaard die Wanders aflevert voldoet hierdoor ruimschoots aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

Wanders gaskachels

Wanders kachels houdt dus het gehele proces in eigen hand, van de inkoop van het materiaal tot aan de planning en de logistieke afhandeling. Doordat ze het hele proces in eigen beheer houden kunnen ze naast kwaliteit ook een zeer hoge leverbetrouwbaarheid garanderen. Elke Wanders haard die de fabriek verlaat is op vele manieren getest. Zo weet Wanders kachels zeker dat ze het hoge afwerkingsniveau en kwaliteit kunnen leveren waar ze zo trots op zijn. Wanders weet zo een bedrijfszekerheid te waarborgen die we zelden zien in de haardenbranche. Deze aandacht voor details zien we in alle Wanders kachels, in elke gashaard en in elke Wanders houtkachel.

Wanders gashaard

Wanders-gashaard-kopen

Wanders gashaarden zijn dus direct herkenbaar en hebben een uitgesproken design. Belangrijk vindt Wanders ook het vuurzicht. Elke Wanders gashaard heeft een bijzonder fraai en realistisch vuurbeeld dat gezien mag worden. Een Wanders gaskachel heeft fraaie en realistische vlammen die het bekijken waard zijn. Ook de houtsets zijn gemaakt met oog voor detail. Samen zorgt dit voor een mooi en sfeervol vuur dat doet denken aan de nostalgische herinneringen die we vooral kennen van de klassieke open haard van weleer. Een Wanders gashaard biedt dus de volledige haardbeleving, maar dan gegoten in een bijzonder ontwerp gashaard. Een ontwerp dat niet alleen verfrissend en origineel is, maar ook ruim zicht geeft op het fascinerende schouwspel dat zich in de brandkamer afspeelt. Wanders weet wat de consument van nu belangrijk vindt!

Wanders gaskachels zijn bijzonder efficiënt!

Wanders-gashaard-prijs

Een Wanders gashaard dus direct herkenbaar aan het unieke design en het fraaie vuurzicht. Het assortiment bestaat uit verschillende modellen in allerlei verschillende vermogensklassen. Bijzonder is ook het opvallend hoge rendement van iedere Wanders gashaard. De serie Wanders gashaarden heeft een rendement dat gemiddeld boven 90% uitkomt! Dat betekend dat van alle opgewekte warmte maar liefst 90% daadwerkelijk wordt gebruikt om de ruimte waarin hij is geplaatst te verwarmen. Dit is bijzonder hoog en toont aan hoe doordacht deze range gashaarden is! Door deze hoge efficiency bespaart u niet alleen op uw gasrekening. U beperkt uw CO2 uitstoot tot het minimum, en dat is een streven wat we natuurlijk allemaal zouden moeten hebben om ons milieu en ons klimaat te sparen!

Wanders gashaarden. Haarden waar we best een beetje trots op mogen zijn.

Elk model Wanders gashaard heeft de typische minimalistisch en tegelijkertijd vloeiende lijnen waarmee dit merk zo hard aan de weg getimmerd heeft. Elke Wanders gashaard heeft door zijn bijzondere ontwerp een exclusieve en tijdloze uitstraling. Het tijdloze design maakt een Wanders gashaard enorm veelzijdig omdat ze passen in een modern en strak interieur, maar even goed in een oud Engels landhuis bijvoorbeeld! Het assortiment gashaarden van Wanders bestaat uit bestaat uit fronthaarden, tweezijdige haarden, driezijdige haarden, tunnelhaarden, doorkijkhaarden, vrijstaande haarden, inbouwhaarden en inzethaarden. Door deze brede range aan haardsoorten is er vast ook een Wanders gashaard die u zal aanspreken!

Bent u benieuwd geworden naar de schitterende Wanders gashaarden?

Elke Wanders gashaard is absoluut het bekijken waard. Wilt u meer weten over dit Nederlandse top product waar we best een beetje trots op mogen zijn? Neem dan vrijblijvend even contact op met onze ervaren adviseurs. Wij hebben een groot assortiment en gaan graag samen met u op zoek naar uw droomhaard! Wilt u graag dat wij ook uw installatie verzorgen? Wij doen dit graag en tegen een eerlijke prijs. Door eigen voorraden en inkoopvoordelen zijn wij altijd scherp geprijsd en laten wij alle concurrentie achter ons. Heeft u nog vragen of opmerkingen over Wanders gashaarden? Schroom niet om even vrijblijvend contact met ons op te nemen. Natuurlijk staan onze adviseurs u graag ter woord. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom. Van inspiratie tot installatie zijn wij graag de partij die u helpt met het realiseren van uw droomhaard! Graag tot ziens! Onze ervaren installateurs helpen u graag met een veilige en fraaie installatie. Vraagt u gerust naar alle mogelijkheden van deze schitterende Wanders gashaarden. Misschien geniet u binnenkort wel van uw eigen Wanders vuur! Graag tot ziens!

Offerte aanvragen