Haarden outlet

Een haard is een investering die zich terugverdiend in vele jaren plezier en comfort. Deze haardbeleving gunnen wij iedereen, dus ook de haardliefhebbers met een minder goed gevulde portemonnee! Speciaal voor degenen die op zoek zijn naar een buitenkansje is er deze uitverkooppagina.Schitterende haarden, zonder beschadigingen en met garantie, maar dan tegen een sterk verlaagde prijs! Houdt hier ons steeds wisselende aanbod in de gaten. Misschien zit uw droomhaard er wel tussen! Goedkoper vindt u hem nergens!

Alle haarden en kachels op deze pagina zijn helemaal nieuw. U kunt de eerste eigenaar worden! Bij elke haard en kachel krijgt u dezelfde garanties als bij een nieuw model, mits uitdrukkelijk anders vermeld. Het aanbod op deze pagina bestaat vooral uit showroommodellen. Modellen die enige tijd in onze showroom zijn bewonderd, maar nu plaats moeten maken voor een nieuw model. Wij houden ons showroomaanbod actueel en divers, dus nieuwe showroommodellen verschijnen geregeld! Andere buitenkansjes zijn zogenaamde overjarige modellen, oftewel modellen die uit het assortiment zullen verdwijnen. De uitgelezen kans om uw droomhaard te scoren dus!

Haarden Outlet

Een haard is een investering die zich terugverdiend in vele jaren plezier en comfort. Deze haardbeleving gunnen wij iedereen, dus ook de haardliefhebbers met een minder goed gevulde portemonnee! Speciaal voor degenen die op zoek zijn naar een buitenkansje is er deze uitverkooppagina. Schitterende haarden, zonder beschadigingen en met garantie, maar dan tegen een sterk verlaagde prijs! Houdt hier ons steeds wisselende aanbod in de gaten. Misschien zit uw droomhaard er wel tussen! Goedkoper vindt u hem nergens!

Alle haarden en kachels op deze pagina zijn helemaal nieuw. U kunt de eerste eigenaar worden! Bij elke haard en kachel krijgt u dezelfde garanties als bij een nieuw model, mits uitdrukkelijk anders vermeld. Het aanbod op deze pagina bestaat vooral uit showroommodellen. Modellen die enige tijd in onze showroom zijn bewonderd, maar nu plaats moeten maken voor een nieuw model. Wij houden ons showroomaanbod actueel en divers, dus nieuwe showroommodellen verschijnen geregeld!  Andere buitenkansjes zijn zogenaamde overjarige modellen, oftewel modellen die uit het assortiment zullen verdwijnen. De uitgelezen kans om uw droomhaard te scoren dus!

Offerte aanvragen