Flamboyant Haarden & Kachels

Dé-haardenexpert

Naast Paleis Het Loo en de Apenheul heeft Apeldoorn er nu een gloednieuwe attractie bij! Toen De Haardenexpert in 2019 plaats maakte voor Superkachels, leek het even alsof de naam Haardenexpert alleen nog in Rijssen zou voortbestaan, maar er is altijd een haardenexpert in Apeldoorn gebleven. Dat er altijd een haardenexpert is gebleven zien we duidelijk weer in de duizenden tevreden klanten van Superkachels. Allemaal gewaarde klanten die aantonen dat de haardenexpert Apeldoorn nooit helemaal verlaten heeft. De definitie van een haardenexpert is:  iemand die enorm veel weet over haarden. En als er nu 1 plek is in Apeldoorn waar de kennis en kunde over haarden voor het oprapen ligt, dan moet dat wel in het nieuwe pand van Flamboyant haarden zijn!

Flamboyant dé Haardenexpert

Flamboyant haarden en kachels is het antwoord op al uw haard gerelateerde vragen. Wij zijn De Haardenexpert in Apeldoorn, uw vraagbaak waar u terecht kunt voor eerlijk advies en inspiratie. Haardenliefhebbers kunnen het hart ophalen in de luxe showroom van Flamboyant haarden. Ons deskundige team haardenexperts staat u graag met raad en daad terzijde en gaat graag met u op zoek naar uw droomhaard. Flamboyant is uw haardenexpert in Apeldoorn. Of u nu op zoek bent naar een klassieke houtkachel, een fraaie gashaard of een moderne elektrische haard, bij Flamboyant Haarden is uw slagingskans enorm!

Deskundig en eerlijk advies

Flamboyant bestaat uit ervaren krachten, stuk voor stuk deskundige adviseurs met passie voor het vak. Als haardenexpert bij Flamboyant in Apeldoorn geloof je in de kracht van kunde en kennis. Bij Flamboyant haarden combineren we deskundig advies met de beste serviceverlening. Wij geloven dat wij de klantvraag begrijpen en ons grote aantal terugkerende klanten blijft dit versterken. De investering in een haard is een investering voor jaren. Flamboyant haarden begrijpt dit en heeft als visie dat deskundig en eerlijk advies de eerste stap is richting een tevreden klant.

Uitgebreid assortiment

Als haardenexpert in Apeldoorn is Flamboyant de plek voor haardminnend Nederland. Ons ruime assortiment tophaarden bevat alle gerenommeerde merken en populaire types. Of u nu op zoek bent naar een robuuste houthaard, een fraaie tv wand met gashaard, of een moderne elektrische haard, bij Flamboyant in Apeldoorn vindt de haardenliefhebber alles onder 1 dak. Laat u eens verrassen door de snelheid waarmee elektrische vuur zich heeft ontwikkeld. Bekijk de laatste innovaties op het gebied van gashaarden, of bewonder de nieuwste collectie houtkachels. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, bij flamboyant haarden bent u helemaal aan het juiste adres!

Welkom bij Flamboyant dé Haardenexpert

Haardenexpert

Breng een bezoek aan de haardenexpert van Apeldoorn, bij Flamboyant haarden krijgt u het beste advies en dat voor altijd eerlijke prijzen. Natuurlijk hebben wij alle standaardhaarden van de bekende merken, maar wij excelleren vooral in maatwerk. Heeft u een situatie waarin het plaatsen van een haard onmogelijk lijkt? Daag ons uit om te laten zien wat er allemaal mogelijk is! Wij verzorgen transport en installatie door geheel Nederland. Neem even contact met ons op, of kom zomaar even binnen voor advies of inspiratie. Wij hanteren sterk concurrerende prijzen en houden niet van addertjes in het gras!

Nog niet overtuigd? Kom dan langs bij Flamboyant, de haardenexpert in Apeldoorn! U bent van harte welkom in onze luxe showroom. De koffie staat voor u klaar! Tot ziens?