Tweezijdige houtkachels

Op zoek naar een houtkachel die u strak wilt plaatsen in een hoek van een ruimte? Dan is een tweezijdige houtkachel de juiste sfeerverwarmer in uw woning. Tweezijdige houtkachels beschikken over twee glazen waardoor u vanuit meerdere punten goed zicht heeft op het vlammenspel. Een tweezijdige houtkachel is perfect te realiseren met een ombouw. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Tweezijdige houtkachels

Tweezijdige houtkachel kopen
Wilt u vanaf de bank genieten van een houtkachel en toch ook vanuit de keuken het vlammenspel kunnen bewonderen? Dan is een tweezijdige houtkachel de ideale optie. Flamboyant Haarden heeft een groot aanbod aan tweezijdige houtkachels. De houtkachels beschikken allemaal over 2 ruiten, waardoor u het vlammenspel goed kunt bekijken. Met een tweezijdige houtkachel haalt u dus gegarandeerd sfeer in huis. Benieuwd of het ook in uw woning mogelijk is? Neem contact met ons op. Onze adviseurs denken graag met u mee!

Tweezijdige haard in uw interieur
Een tweezijdige houtkachel is erg goed te plaatsen in een hoek van de ruimte. Hiermee kunt u een lege hoek erg goed vervullen met een houtkachel. En om vanuit een hoek het mooiste effect te krijgen is een tweezijdige houtkachel de beste optie. Daarnaast kunt u dit perfect combineren met een ombouw. Bij een ombouw moet u denken aan een maatwerkmeubel, combinerend met bijvoorbeeld een houtvak of tv-meubel. De ombouw is helemaal in te richten naar uw wens en naar uw interieur. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een ombouw? Flamboyant Haarden is gespecialiseerd in het realiseren van maatwerkmeubels. Zo kunnen wij doormiddel van een tekening de haard plaatsen in uw woning. Kom een langs in de showroom. Onze adviseurs maken vrijblijvend een 3D-tekening voor uw ruimte!

Aantal kW 2-zijdige houtkachel
Bij de aanschaf van een tweezijdige houtkachel is het belangrijk om te letten op het aantal kW van de kachel. Wij van Flamboyant Haarden willen namelijk dat u na plaatsing van de tweezijdige houtkachel kunt genieten van een behaaglijke warmte en een mooi vlammenspel.  Daarvoor heeft u een houtkachel nodig met het juiste aantal kW. Bij een te hoog vermogen krijgt u namelijk te veel warmte bij een mooi vlammenspel en bij een te laag vermogen krijgt u bij een fraai vlammenspel te weinig warmte. Dit willen wij graag voorkomen door het juiste advies te geven op basis van de afmetingen van de ruimte en de mate van isolatie.

Merken tweezijdige houtkachel
Flamboyant Haarden biedt een groot aantal tweezijdige houtkachels aan. Wij beschikken over verschillende merken: Barbas, Spartherm, Wanders, Contura en M-Design. Al deze merken beschikken over zeer kwalitatieve houtkachels. Benieuw hoe zo’n tweezijdige houtkachel er in het echt uit ziet? Wij hebben hem staan in de showroom. Van harte welkom in Apeldoorn!

Informatie aanvragen