Houtkachel 3 zijdig

Driezijdige houthaarden zijn enorm in populariteit gestegen en dat is natuurlijk niet zonder reden. Door het unieke perspectief op het vlammenspel wordt uw haardbeleving vele malen intenser. Een driezijdige houthaard heeft naast een voorruit ook twee zijruiten. Driezijdige houthaarden lijken zo echt naar voren te komen in uw interieur. Zo wordt uw driezijdige houthaard echt een eyecatcher waar uw vrienden of familie niet omheen kunnen. Driezijdige houthaarden worden vaak ingebouwd in een speciaal haardmeubel, in een schouw of op een plateau. Door de grote ruiten kunt u vanaf vele invalshoeken genieten van het haardvuur. Dit maakt een driezijdige houthaard ook erg geschikt voor minder grote woonruimtes. Bent u benieuwd wat een houtkachel 3 zijdig voor uw woongenot kan betekenen? Laten we dan snel eens kijken wat een driezijdige houthaard voor uw woongenot kan betekenen!

Driezijdige houtkachels

Driezijdige-houthaardHoutkachels zijn er in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Sommige haarden zijn vrijstaand, anderen zijn ingebouwd in een haardmeubel of in een wand. Weer andere houtkachels kunnen fraai worden verwerkt in een schouw terwijl weer andere modellen zijn gemaakt om hangend te worden gepresenteerd. Wanneer u kiest voor een wandpresentatie of voor een echt haardmeubel, dan is een driezijdige houthaard een vaak gemaakte keuze. Tegenwoordig is de omlijsting van een driezijdige houthaard erg minimalistisch en daardoor discreet en onopvallend. Wanneer een driezijdige houthaard eenmaal ingebouwd is wordt het frame vrijwel geheel uit het zicht onttrokken. Dit betekent geen een storende elementen meer, maar volledig zicht op het fascinerende vlammenspel. Natuurlijk is niet alleen de omlijsting van een mooi ingebouwde driezijdige houthaard onopvallend, ook het rookgasafvoerkanaal en eventuele elektronica kan natuurlijk volledig aan het zicht worden onttrokken. Omdat een driezijdige houtkachel wel warmer wordt dan een gashaard is het raadzaam wel eerst goed en eerlijk advies op te vragen. Onze ervaren adviseurs helpen u natuurlijk graag.

Houtkachel 3 zijdig

Traditioneel worden houthaarden meestal centraal geplaatst in de woonkamer. Precies in het midden onder uw tv of precies in het midden van een haardmeubel bijvoorbeeld. Een driezijdige houthaard leent zich optimaal voor dit soort situaties. Doordat een driezijdige houthaard ook zijruiten heeft kunt u vanuit alle invalshoeken het vuur en de vlammen bewonderen. Een driezijdige houthaard oogt speels en geeft direct een bijzondere en sfeer en uitstraling. Door het bijzonder ruimtelijke zicht op de vlammen geeft een driezijdige houthaard een geheel nieuwe dimensie aan uw haardvuurbeleving.

Voordelen van een houtkachel 3 zijdig

Houtkachel-drie-kanten-glas

Bij een houtkachel 3 zijdig kunt u het vuur vanaf twee kanten bekijken. Door deze invalshoeken komt het vuur in uw houthaard veel meer tot leven. Door de extra ruiten krijgt uw haardvuur diepte en oogt het vuurbeeld direct groter. Dit geeft een bijzonder fraaie uitstraling en geeft u bovendien veel verschillende presenteeropties. Met een fraai geplaatste driezijdige houthaard maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Ook wat kleiner behuisde haardliefhebbers kunnen dus genieten van de charme die een houtkachel 3 zijdig te bieden heeft! Wilt u ook binnenkort genieten van uw eigen gezellige houtvuur? Lees dan snel verder. Wij vertellen u graag wat een driezijdige houtkachel voor uw woongenot kan betekenen.

Uniek perspectief met een houtkachel 3 zijdig

3-zijdige-houtkachel

Een houtkachel 3 zijdig is dus perfect wanneer u inbouwambities heeft, in haardmeubels of wandpresentaties bijvoorbeeld. Maar wat als uw droomhaard minder dan drie ruiten heeft? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast driezijdige houthaarden vindt u bij ons namelijk ook een ruim assortiment houthaarden met een andere ruitindeling. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fronthaard met vooraanzicht? Een doorkijkhaard die u in twee ruimtes laat genieten? Een bijzondere roomdivider om een tussenwand te accentueren? Of misschien wilt u uw haard wel in een hoek presenteren, en is een hoekhouthaard in uw situatie het mooiste? Naast een houtkachel 3 zijdig kunt u voor al deze ruitconfiguraties natuurlijk ook bij ons terecht. Wij hebben jarenlange ervaring met haarden en door inkoopvoordelen zijn wij altijd concurrerend geprijsd!

Houtkachel 3 zijdig inbouwen

Bent u opzoek naar een prachtige driezijdige houthaard? Wij denken graag met u mee! Wij hebben een ruim assortiment in driezijdige houthaarden en kunnen daarnaast ook uw maatwerkmeubel helemaal naar uw specificaties vormgeven. Wij werken al geruime tijd samen met een ervaren team gerenommeerde meubelmakers. Samen met u kijken we graag op welke manier uw driezijdige houthaard het beste tot zijn recht komt. Misschien houdt u van een traditionele stijl en ziet u uw driezijdige houthaard graag ingebouwd in een klassiek eiken haardmeubel? Geen enkel probleem vanwege onze persoonlijke maatwerk! Ziet u uw houtkachel 3 zijdig graag stijlvol en chique weggewerkt in uw moderne interieur? Wij hebben de perfecte hoogglans maatmeubels die van uw driezijdige houthaard echt een designstatement maken! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! Bijna elke houtkachel 3 zijdig in ons assortiment beschikt over unieke eigenschappen, verschillende systemen verschillende branders. Onze adviseurs helpen uw graag om hier wegwijs in te worden.

Houtkachel 3 zijdig; Kies het juiste vermogen

Houtkachel-driezijdig

Bij de aankoop van een driezijdige houthaard moet u aandacht besteden aan meerdere dingen. Het vermogen van een haard of kachel wordt uitgedrukt in kW, oftewel Kilowatt vermogen. Het aantal kW van de houthaard moet geschikt zijn voor de ruimte. Dit om te weinig of juist teveel warmteontwikkeling te voorkomen. Laat u daarom goed adviseren door onze adviseurs, dan kunt bij aanschaf genieten van een behaaglijke warmte en een vol vlammenspel. Het aantal benodigde kW van een houthaard hangt af van de mate van isolatie en de afmetingen van de ruimte. Naast het aantal kW is het rendement van uw houtkachel 3 zijdig belangrijk. Met een hoog rendement houthaard bespaart u namelijk op het brandhout en draagt u ook nog eens uw steentje bij aan het milieu.

Houtkachel 3 zijdig; Vele inbouwmogelijkheden

Houtkachel-3-zijdig

Een driezijdige houthaard leent zicht uitstekend voor het inbouwen in een meubel. De drie ruiten maken dit soort haarden ideaal voor een centrale presentatie. U kunt een driezijdige houthaard in een ombouw plaatsen of in een speciaal ontworpen maatmeubel. Bij een ombouw moet uw denken aan een kolom van dak tot vloer, waar de houthaard is ingebouwd. U kunt u dit ook combineren met een houtvak of een tv nis voor het inbouwen van een televisie. Onze adviseurs kunnen een 3D- tekening maken naar uw wensen, specifiek voor uw woonsituatie. Wij heten u graag van harte welkom in onze luxe showroom. Dan bespreken we graag met u vrijblijvend alle opties onder het genot van een heerlijk bakje koffie.

Houtkachel 3 zijdig voor de beste prijs?

Bij ons vindt u de bekendste namen op haardengebied. Wij hebben driezijdige houthaarden van o.a. Barbas, Dru, Contura, Jacobus, M-Design en nog veel, veel meer. Samen vormen deze merken een breed en gevarieerd assortiment waar uw droomhaard ongetwijfeld tussen is te vinden. Natuurlijk helpen wij u niet alleen graag met uw haard, wij bieden graag een totaaloplossing. Wanneer u ook de installatie aan ons wilt uitbesteden dan verzekeren wij een professionele en veilige montage. Graag bespreken wij vrijblijvend met u wat een driezijdige houthaard voor uw woning of bedrijf zou kunnen betekenen. Misschien wilt u diverse modellen houthaard brandend zien? Of misschien wilt u vrijblijvend advies of alleen nog even wat inspiratie opdoen? Hoe dan ook bent u van harte welkom in onze showroom, op afspraak maar ook wanneer u besluit om gewoon even op de bonnefooi te komen. Graag even passend advies? Telefonisch staan wij u natuurlijk ook graag te woord. Horen wij snel van u? Misschien verrast u dan dit jaar uw vrienden en familie wel met uw eigen driezijdige droomhaard!

Offerte aanvragen