Dovre houtkachels

Dovre houtkachels en gaskachels zorgen voor warmte en sfeer, dit vat Dovre samen in de slogan: 'Uw warmte: ons vak'. Het merk Dovre komt uit het land met één van de meest koude winters in Europa: Noorwegen. Dovre weet dus wat de warmte van een kachel betekent. De naam komt ook uit het land zelf, Dovre is een bergplateau ten Noorden van Oslo met een uiterst guur klimaat. In Noorwegen is Dovre het symbool van kwaliteit en robuustheid. Al meer dan 80 jaar levert Dovre dagelijks het bewijs van hun uitzonderlijke kwaliteiten.

Houtkachels Dovre

De houtkachels van Dovre zijn met name gemaakt van gietijzer, wat de ideale warmtegeleider is. De houtkachels van Dovre zijn internationaal gecertificeerd, omdat kwaliteit bij Dovre meer is dan een goede slogan. Flamboyant Haarden is erkend dealer van Dovre houtkachels!

Dovre assortiment

Dovre heeft een groot assortiment houtkachels in allerlei stijlen en varianten. De collectie van Dovre bestaat uit:

• Hout inbouwhaarden
• Hout vrijstaande kachels

Dovre bij Flamboyant Haarden

Flamboyant Haarden heeft de houtkachels van Dovre in haar collectie opgenomen. Vraag online een vrijblijvende offerte aan. Woon je in een omliggende gemeente van Apeldoorn zoals; Deventer, Zwolle, Barneveld, Veenendaal, Zutphen, Arnhem, Amersfoort, Harderwijk of Nunspeet? Kom dan langs in onze inspiratie showroom in Apeldoorn om de houtkachels van Dovre te bekijken!

Informatie aanvragen