Drooff houtkachels

In de winter steek je de houthaard aan om een aangename warmte in jouw woonkamer te creëren. Tijdens het stoken ruik je de overheerlijke houtgeur en hoor je het knapperen van het hout. Er gaat niet boven een houthaard. Een houtkachel brengt de beste sfeer en warmte in jouw woning. Drooff brengt al jarenlang nieuwe houtkachels op de markt die duurzaam en kwalitatief zijn. Om het milieu zo min mogelijk te belasten, heeft het Duitse merk Drooff een unieke verbrandingstechniek ontworpen. Deze innoverende techniek zorgt voor een aanzienlijk rendement en een gezonde klimaat in jouw huis. Daarnaast wordt fijn stof (luchtvervuiling) ongetwijfeld voorkomen. Drooff heeft door de jaren heen veel kennis en ervaring opgebouwd over kwalitatieve materialen. Hierdoor garandeert het merk dat de houtkachels van hoogwaardige kwaliteit zijn. Met een Drooff houthaard heb je zonder twijfel een veilige, milieuvriendelijke en duurzame haard in huis.

Drooff – Hoogwaardige houtkachels

De visie van Drooff is ontstaan door het eeuwenoude gebruik van hout door de mensheid. Hout is altijd gezien als een belangrijk bron van warmte. Drooff wilt met zijn houtkachels de pracht van vuur op een bijzondere wijze overbrengen. Het prachtige vlammenspel, de aangename temperatuur en de knapperende houtblokken zorgen voor een optimaal thuisgevoel. Met de grote, brede ruiten van de haarden heb je een geweldig zicht op de verleidende vlammen. Drooff Kaminofen is gevestigd in het meest bosrijke gebied van Duitsland. In het stadje Brilon ontwikkelt Drooff houthaarden van eersteklas kwaliteit. Binnen de organisatie wordt de kwaliteit gecontroleerd door bekwame deskundigen, zodat Drooff een uiterst betrouwbaar toestel op de markt brengt. Om het milieu zoveel mogelijk te beschermen, heeft het merk een zuinige verbrandingstechniek ontworpen. De strengste normen van houthaarden zijn door Drooff ongetwijfeld nageleefd. Dit zie je terug in de veiligheid, efficiëntie, milieuvriendelijkheid en schone lucht.

Drooff – Verschillende uitstralingen

De Drooff plaatstalen houtkachels zorgen voor een plezierige temperatuur in jouw huiskamer. Je hebt de mogelijkheid om deze kachels te decoreren met lakwerk, natuursteen afwerkingen of keramiektegels. Bij een natuursteen afwerking heb je een breed scala aan mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor PortStone (lichtgrijs), Whiterock (zuiverwit), Sandstone saffraan (zandsteen), Sandstone Curry (zandgeel) en NatStone zandgestraald (steen). Met de NatStone uitvoering wordt de convectiewarmte gecombineerd met extra aangename stralingswarmte. Optioneel kun je de buitenkant decoreren in keramiek. Keramiek kenmerkt zich door de hittebestendigheid, de warmteopslag en het brede kleurenassortiment.

Drooff – Technologie voor de verbranding

De kwalitatieve verbranding van een Drooff kachel voorkomt fijn stof, een lage temperatuur in de verbrandingskamer en een zwakke verbranding. De verbrandingstechnologie zorgt voor een aanzienlijk rendement en een gezond klimaat in jouw woonkamer. Deze technologie is door onafhankelijke keuringsinstituten gecontroleerd en goedgekeurd. Hierdoor voldoen de houtkachels van Drooff aan de wettelijke normen. Een Drooff kachel kan ongetwijfeld een kleine ruimte, goed geïsoleerde ruimtes en grotere ruimtes een optimale warmte geven.

Diverse Drooff modellen:

  • Drooff Gerola 2
  • Drooff Solaro 2
  • Drooff Piccolino
  • Drooff Andalo 2
  • Drooff Lovero 2
  • Offerte aanvragen