Dru 55 CB - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Dru 55 CB
  • Afvoermateriaal
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
€ 2.875 Complete deal vanaf: € 2.600

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen
Voor een unieke haard-beleving
Flamboyant Haarden creëert en realiseert graag een mooie haardopstelling voor u. Een haardopstelling die echt wat toevoegt aan uw woonkamer, veranda, slaapkamer of andere woonruimte die u in gedachten heeft.

Een uitgebreid assortiment
Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden, in de meest uiteenlopende stijlen. Wij helpen u graag in het grote assortiment haarden & kachels en maken desgewenst een prachtig 3D-ontwerp.

Daarom kiest u voor Flamboyant Haarden
✓ Transparant en duidelijk, dus geen verrassingen achteraf
✓ Compleet ingebouwd, voor een vaste prijs
✓ Uw gids in de haarden wereld, van inspiratie tot installatie
✓ Altijd een oplossing die naadloos aansluit bij uw smaak en stijl
✓ Online een ruim assortiment haarden & kachels met meubel
✓ De mooiste haarden, brandend opgesteld in onze showroom in Apeldoorn

Inclusief plaatsing en levering, door heel Nederland
Wij nemen uw woongenot serieus, luisteren naar wensen en voorkeuren en vinden samen precies de juiste oplossing. Hier vindt u alles onder één dak, van inspiratie tot installatie. Bij Flamboyant Haarden verzorgen we de complete installatie, inclusief rookkanalen, maatwerkmeubels en wandopstellingen.

Omschrijving Dru 55 CB

Gezellige houthaard

De Dru 55 CB is een sfeervolle en vrijstaande houthaard. Met het klassieke maar toch sfeervolle design past deze schitterende houtkachel in vrijwel ieder wooninterieur. De strakke verticale lijnen zorgen dat de haard hét prachtige middelpunt wordt van je woonkamer. Ondanks het compacte formaat beschikt de Dru over een grootte verbrandingskamer. Door de ruit komt een prachtige oranje gloed in je kamer. Ook heb je een geweldig vuurzicht. Dit wordt nog eens versterkt dankzij het bijzondere Air Wash-Systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er warme lucht langs het glas wordt geblazen. Hierdoor komt er minder condens op je ruit en is er dus minder roetaanslag. Dit zorgt ervoor dat je de ruit minder vaak hoeft schoon te maken en je dus altijd een scherp zicht op het vuur heeft. De houtkachel brengt dus een geweldige sfeer in je woonkamer. Met dank aan deze haard zul je genieten van vele gezellige avonden. Geniet daarom van deze Dru 55CB.

Zeer efficiënt

De Dru 55 CB is dus een zeer sfeervolle houthaard. Ook is de houtkachel zeer efficiënt. De haard beschikt bijvoorbeeld over een hoog rendement van maar liefst 80%. Dit betekent dat 80% van de warmte in jouw woning blijft, en dus niet verloren gaat. Je bespaart hiermee geld. Daarbij draagt je ook nog eens een steentje bij aan een beter milieu. De Dru heeft ook een uitstekend vermogen van 3 tot 8 kW. Dit zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om de gemiddelde woonkamer te voorzien van een aangename temperatuur. Dit brengt uiteraard ook nog meer sfeer. De Dru 55CB is leverbaar met verschillende omlijstingen. Standaard is de houtkachel geleverd in gietijzer. Kies voor een andere kleur zoals bruin of crème wit om de houtkachel nog meer eigen te maken. Deze houtkachel van Dru heeft je dus veel te bieden. Kies voor sfeer en efficiëntie in je woonkamer.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de Dru 55 CB? Neem dan contact op met Flamboyant Haarden, of vraag een gratis offerte aan, zodat wij u het beste advies kunnen geven. Je kunt ook onze showroom in Apeldoorn binnenlopen om rond de tafel te zitten met één van onze verkopers. Flamboyant Haarden zet alvast een lekker bakje koffie voor je klaar!

Energielabel A+ Level
Haard soort Hout
Brandstof Hout
Model Vrijstaand
Merk Dru
Systeem Open
Vermogen 6 kW, 7 kW, 8 kW, 9 kW
Aansluiting Bovenaansluiting, Achteraansluiting
Materiaal Gietijzer
Afvoerdiameter 150mm
Externe luchttoevoer Ja/optioneel
Deur Draaideur
Rendement 80% tot 85%
Breedte ruit 20 cm tot 40 cm
Kleur Antraciet, Bruin, Wit
Achterwand Vermiculiet
Hoogte cm 75
Breedte cm 55,5
Diepte cm 47,5
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 180 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen