M-Design houthaarden

In het Belgische plaatsje Zedelgem worden al sinds jaar en dag de betere houthaarden vervaardigd. M-Design houthaarden hebben een naam en reputatie opgebouwd die ze een vaste schare fans heeft opgeleverd door geheel Europa. In 1996 opende Bart Goovaerts de deuren van zijn luxe showroom Vanaf dat moment leerde de wereld de M-Design houthaard kennen. Geschoold in automatisering en architectuur begon Bart Goovaerts met een stevige fundering. M-Design houthaarden staan bekend om het fraaie en moderne design, gecombineerd met efficiency en gebruiksgemak. In elke M-Design houthaard zien we de visie van de oprichter weer. M-Design houthaarden zijn functioneel en tegelijkertijd optisch doordacht tot in de details. Laten we eens wat dieper ingaan op een vooraanstaande speler in de hedendaagse markt voor houthaarden en kachels; M-Design.

M-Design houthaard

M-Design-hout-inbouwIn elke M Design houthaard vinden we de passie en het enthousiasme van de oprichters terug. Qua vuurbeeld en ontwerp is elke M Design houthaard uniek in zijn soort. Qua automatisering is elke M-Design houthaard een benchmark in zijn branche. Door gebruik te maken van de allernieuwste materialen en de allernieuwste software weten M-Design houthaarden zich te onderscheiden van alle concurrentie. Door optimaal gebruik te maken van alle voordelen die deze moderne tijd ons te bieden heeft is M-Design erin geslaagd een range houthaarden te ontwikkelingen die haar tijd ver vooruit zijn. M Design houthaarden horen hierdoor bij de schoonste en meest moderne haarden op de markt. Qua gebruiksgemak en automatisering zijn M Design houthaarden al jaren trendsettend!

M-Design houthaarden, vooruitstrevend door techniek

Houthaard-M-DesignM-Design heeft de verbrandingsprocessen in een houthaard uitvoerig onderzocht. Met deze kennis is een geheel eigen en uniek verbrandingssysteem ontwikkelt dat zich durft te meten met alle concurrentie. Het huidige assortiment bestrijkt alle verschillende types houthaarden. Van inzethaard tot inbouwhaard, van eenvoudige fronthaard tot bijzondere doorkijkhaard, in het assortiment M design houthaarden vindt iedere haardenliefhebbers wel een model dat hem aanspreekt! Internationaal gezien heeft M-Design vooral bekendheid verworven met zijn prachtige liftdeurhaarden. Stuk voor stuk schitterende houthaarden met een volledig wegvallende ruit waardoor de authentieke open haard beleving van weleer weer helemaal terug komt!

M-Design liftdeurhaarden, een klasse apart

M-Design-houthaard

Onder de naam Luna Diamond & Luna Diamond Plus worden schitterende M Design houthaarden op de markt gezet. Stuk voor stuk ware stukjes vakmanschap met een bijna intuïtieve bediening. Onder deze klinkende namen vinden we een bijzondere reeks fronthaarden, hoekmodellen, doorkijkhaarden en roomdividers. Graag laten we u zien naar welk niveau M-Design houthaarden zijn getild ondertussen, markt leidend & trendsettend!

M-Design, Venus houthaard

M-Design-houthaard-inbouw

Op het gebied van inbouwhaarden is M-Design ook een grote speler. De Venus Green Plus en de Interra serie zijn speciaal voor inbouw- en inzetdoeleinden ontwikkelt. Door het minimalistische ontwerp en de beschaafde kaders zijn M-Design houthaarden razend populair bij interieurarchitecten en bij designbureau ’s. Zoekt u echt iets bijzonders en volkomen unieks? Kijk dan eens naar de Venus HT serie! Stuk voor stuk vrijstaande haarden met een bijzonder gewaagd en gedurfd ontwerp! Alle M Design houthaarden uit de Venus HT serie hebben een tijdloos ontwerp en zijn volledig uniek. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden die M-Design kan bieden? Informeer vrijblijvend bij onze ervaren adviseurs. Wij vertellen u graag meer over dit fascinerende merk waar we ongetwijfeld nog veel van gaan horen!

Offerte aanvragen