Spartherm Ambiente Module XS - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Spartherm Ambiente Linear Module XS
  • Afvoermateriaal
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
€ 3.625 Complete deal vanaf: € 3.200

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen
Voor een unieke haard-beleving
Flamboyant Haarden creëert en realiseert graag een mooie haardopstelling voor u. Een haardopstelling die echt wat toevoegt aan uw woonkamer, veranda, slaapkamer of andere woonruimte die u in gedachten heeft.

Een uitgebreid assortiment
Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden, in de meest uiteenlopende stijlen. Wij helpen u graag in het grote assortiment haarden & kachels en maken desgewenst een prachtig 3D-ontwerp.

Daarom kiest u voor Flamboyant Haarden
✓ Transparant en duidelijk, dus geen verrassingen achteraf
✓ Compleet ingebouwd, voor een vaste prijs
✓ Uw gids in de haarden wereld, van inspiratie tot installatie
✓ Altijd een oplossing die naadloos aansluit bij uw smaak en stijl
✓ Online een ruim assortiment haarden & kachels met meubel
✓ De mooiste haarden, brandend opgesteld in onze showroom in Apeldoorn

Inclusief plaatsing en levering, door heel Nederland
Wij nemen uw woongenot serieus, luisteren naar wensen en voorkeuren en vinden samen precies de juiste oplossing. Hier vindt u alles onder één dak, van inspiratie tot installatie. Bij Flamboyant Haarden verzorgen we de complete installatie, inclusief rookkanalen, maatwerkmeubels en wandopstellingen.

Omschrijving Spartherm Ambiente Module XS

De Spartherm Ambiente Linear Module XS is een zeer compacte haard met genoeg plaatsingsmogelijkheden. Deze houthaard heeft een aanzienlijk rendement van 80% en een nominaal vermogen van 4,0kW. Dankzij dit vermogen kan deze kleine krachtpatser een ruimte tot 120m2 optimaal verwarmen. De Spartherm Ambiente Linear Module XS is ontzettend geschikt voor moderne, lage energiewoningen en voor een strakke inbouw in een traditionele open haard. Het toestel heeft een ruime ruit zonder omlijsting. Hierdoor heb je een perfect uitzicht op de prachtige vlammen. Het vermogen van de vlammen stel je zeer gemakkelijk bij met een functionele stelhendel. Daarnaast is deze hendel ontwikkeld om de deur van de haard uiterst eenvoudig te openen. Om het hout zo efficiënt mogelijk te verbruiken, is de Spartherm Ambiente Linear Module XS uitgevoerd met een kwalitatieve verbrandingstechniek.

Spartherm Ambiente Linear Module XS – Plaatsingsmogelijkheden

Standaard wordt de Spartherm Ambiente Linear Module XS zonder onderbouw aangeleverd. Tegen een meerprijs neem je een keus uit vier praktische en fraaie onderbouwen. Deze accessoires zijn op basis van breedte en hoogte van elkaar te onderscheiden. Om verse zuurstof voor de verbranding te trekken, maakt het toestel gebruik van een open verbrandingssysteem. Hierbij is het van belang om de betreffende woonruimte met voldoende ventilatieopeningen te voorzien. Spartherm heeft met de Spartherm Ambiente Linear Module XS een buitengewone compacte en flexibele houthaard op de markt gezet.

Energielabel A+ Level
Haard soort Hout
Brandstof Hout
Model Vrijstaand
Merk Spartherm
Systeem Open, Gesloten
Vermogen 4 kW, 5 kW, 6 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Materiaal Staal
Afvoerdiameter 130mm
Deur Draaideur
Rendement 80% tot 85%
Breedte ruit 20 cm tot 40 cm
Kleur Zwart
Achterwand Chamotte
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 180 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen