Levering en installatie

InstallatieZodra je een haard of kachel hebt uitgekozen in de showroom, kun je kiezen of Flamboyant Haarden deze ook bij jou thuis plaatst. Wij installeren jouw gekozen haard of kachel in heel Nederland. Of je nu in Groningen woont of in Zeeland, Noord-Holland of in Limburg. Onze installateurs zijn erkende vaklui die door hun jarenlange ervaring precies weten wat ze doen. Flamboyant Haarden werkt landelijk samen met een netwerk van vakbekwame haardenbouwers die vast werkzaam zijn voor de Flamboyant Haarden. Onze haardenbouwers werken geheel volgens de richtlijnen van de haardenbranche. Als je de installatie in de handen van Flamboyant Haarden legt kun je zorgeloos genieten van jouw gekozen haard op kachel.

Installatie van haarden en kachels

Flamboyant Haarden levert en plaatst kanalen, openhaarden, gashaarden en houtkachels. Veel haarden en kachels zijn maatwerk en daarbij adviseren wij je graag. Ook als je een haard hebt die gerenoveerd moet worden kunnen wij je helpen.

De installatie en aansluiting van haarden en kachels kan het beste gedaan worden door een vakman. Maar mocht je de installatie toch zelf willen doen of aan de lokale vakman willen uitbesteden dan kan dat ook. Flamboyant Haarden heeft een speciale bezorgservice voor de kachels en haarden. Levering in geheel Nederland & België is mogelijk en zelfs helemaal GRATIS. Ook buiten de Benelux bezorgt Flamboyant Haarden desgewenst aan huis. Neem voor de kosten of meer informatie hierover contact met ons op via info@flamboyanthaarden.nl