Cinewall met haard

Altijd al een prachtige thuisbioscoop gewild? Een cinewall met haard is de ideale thuisbioscoop en zorgt voor de luxe sfeer en gezelligheid waar u naar op zoek bent. In een cinewall wordt de haard gecombineerd met boven hangende tv zodat u een prachtige opstelling creëert in uw woonkamer. Als u overtuigt bent van een prachtige cinewall met haard dan bent u bij Flamboyant Haarden aan het juiste adres. Meer weten over cinewall met haard.

Creëer een unieke cinewall met haard

Hoeveel uur brengt u door voor uw televisie? Verdiept in uw favoriete serie of genietend van een meeslepende film? Zijn het bij u ook onbewust meer uren dan u eigenlijk had verwacht? Niets om u voor te schamen. Met het huidige media aanbod is er immers altijd wel iets het bekijken waard. Dat de luxe cinewall populair is, is dan ook geen verrassing. Wilt u uw aandacht niet meer verdelen tussen uw haard en uw televisie? Ontdek dan de trend van dit moment; de cinewall met haard. Moderne platte televisies lenen zich perfect voor dit interieurconcept dat steeds vaker opduikt. Ze laten zich erg fraai combineren met de laatste generatie elektrische haarden.

Daarom kiest u voor een cinewall met haard:

  • Een cinewall tv is de perfecte thuisbioscoop.
  • Unieke wandopstelling met haard en tv ineen.
  • Kabels en snoeren kun je eenvoudig wegwerken.
  • Mogelijkheden van 'kant-en-klaar' tot maatwerk.
  • Van klassiek tot modern, alle interieurstylen zijn mogelijk.

Moderne elektrische haarden zijn erg populair als cinewall haard, maar ook gashaarden en houtkachels kunnen prima worden gebruikt voor een cinewall met haard. Omdat vrijwel elke cinewall met haard op maat wordt gemaakt is het aantal mogelijkheden enorm. Laten we eens wat dieper ingaan op de interieurtrend van dit moment; de cinewall met haard.

Wat is een cinewall met open haard?

Een cinewall zouden we in het Nederlands een televisiewand kunnen noemen, maar het is meer dan zomaar een tv-meubel. Een cinewall presenteert uw televisie op de meest smaakvolle manier maar biedt daarnaast ruimte voor zoveel meer. Wat dacht u bijvoorbeeld van een cinewall met haard? Wanneer u kiest voor een cinewall met haard voegt u wat gezelligheid en sfeer toe aan het plekje waar u waarschijnlijk het meeste vrije uren doorbrengt. Met een cinewall maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in uw woonkamer. Een cinewall is zonder enige twijfel een bijzonder geslaagde combinatie van modern design en sfeervolle authentieke gezelligheid.

cinewall met haard We zouden cinewall kunnen vertalen naar tv-muur of tv-wand, maar eigenlijk dekt dat de lading niet helemaal. De cinewall komt in allerlei vormen en wordt vaak op maat gemaakt. Qua invulling is de keuzevrijheid hierdoor enorm groot, in principe is er van alles mogelijk. Een cinewall kan een minimalistisch wandmeubel zijn dat vooral uw televisie een plaats geeft. Maar een cinewall kan ook een tv-wand zijn vol praktische lades en opbergvakken. Een bijzondere variant is de cinewall met haard. Een luxe cinewall met haard combineert het entertainment van de tv met de sfeerbeleving die we van een haard kennen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Authentiek haardgevoel met een cinewall openhaard

cinewall met haard kopen Liefhebbers die zoeken naar het authentieke ‘haardgevoel’ zoeken vaak een cinewall met open haard. Meestal bedoelen ze hiermee een haard in het algemeen, soms een houthaard in het bijzonder. Echte open haarden hebben geen ruit of deur. Het vuur is niet afgeschermd waardoor het verbrandingsproces niet gecontroleerd kan worden. Echte open haarden worden om deze redenen nauwelijks meer gebruikt. Ze zijn te vervuilend, brandgevaarlijk en verwarmen niet effectief. Een openhaard cinewall is daarom niet aan te raden, maar met een moderne houthaard kan een cinewall zeker net zo mooi zijn. Wel is het bij houthaarden van groot belang dat we rekening blijven houden met de brandveiligheid, want houtkachels worden aanzienlijk meer warmer dan andere kachels. Gashaarden en elektrische haarden zijn om deze reden beter geschikt als cinewall haard.

Cinewall met haard kiezen, Flamboyant helpt u graag

cinewall haard Hout? Gas? Of toch elektrisch? Wanneer u een cinewall haard wilt kopen moeten er keuzes gemaakt worden. Hout heeft zijn charmes, maar ook erg veel warmteontwikkeling en is daardoor lastiger in te bouwen. Gashaarden zijn al een betere combinatie met een haardmeubel omdat ze minder warm worden en eenvoudiger in gebruik. Maar het haardtype dat het meest geschikt is voor een cinewall haard is zonder twijfel de elektrische haard.

Houdt hier rekening mee bij aanschaf van een tv cinewall:

  • De breedte van uw tv.
  • De afmeting van de woonruimte waar de cinewall moet komen te staan.
  • De afwerking, kiest u voor bijv. stucwerk of juist behang.
  • De warmteafgifte van de gashaard, wellicht is er een stalen tv-nis noodzakelijk.
  • De mogelijkheden van opbergruimtes als laden en kasten.

Een cinewall met elektrische haard brengt sfeer en gezelligheid met één druk op de knop. Ze scheppen een houtvuur illusie zonder de gebruikelijke warmteontwikkeling. Zo kunt u een elektrische haard eenvoudig in een cinewall plaatsen zonder dat u rekening hoeft te houden met de brandveiligheid. Geen ingewikkelde installaties of ingrijpende verbouwingen. Een cinewall met sfeerhaard heeft niet meer nodig dan een stopcontact.

Creëer een unieke en luxe cinewall met haard, van kant-en-klaar tot maatwerk

Wie kiest voor een cinewall presenteert zijn tv smaakvol en tegelijkertijd praktisch. Veel ruimte hoeft hij namelijk niet in te nemen. Dit maakt een cinewall met haard ook geschikt voor iedereen die over wat minder ruimte beschikt. Sterker nog, een tv cinewall kan juist veel opbergruimte opleveren. Naast de tv en een eventuele haard is er vaak genoeg plaats over voor allerlei opbergvakken, lades en kastjes. Zo is een cinewall met haard niet alleen erg fraai om te zien, maar ook nog eens enorm praktisch.

Cinewall kopen? Wij helpen u graag verder

cinewall open haardDe kosten van een cinewall lopen sterk uiteen. U kunt een cinewall kant en klaar kopen, maar ook kiezen voor de voordelen van maatwerk. Er zijn zeker fraaie cinewalls kant en klaar verkrijgbaar, maar de juiste vinden voor uw interieur is niet altijd eenvoudig. Het formaat is vaak niet passend want de afmetingen van een televisie zijn niet standaard en bijna iedere woonkamer is uniek. De meeste mensen die een luxe cinewall kopen laten deze dan ook op maat maken. Zo kunt u uw tv-wand helemaal naar eigen wens samenstellen en kunt u hem naadloos laten aansluiten bij de rest van uw interieur. Dit maakt uw meubel uniek en geeft hem bovendien een exclusieve en luxe uitstraling.

Ontwerp uw eigen luxe cinewall met haard op maat

Wanneer u kiest voor een cinewall op maat dan kunt u uw droom cinewall helemaal naar eigen wens vormgegeven. U kunt kiezen uit allerlei basismaterialen en een veelvoud aan indelingen en afwerkingsmogelijkheden. Zo kunt u uw cinewall minimalistisch laten, met enkel een uitsparing voor uw televisie en een haard. Maar u kunt ook kiezen voor diverse opbergvakken in de vorm van lades, nissen en kastjes. U kunt verlichting aanbrengen op bepaalde plekken voor extra sfeerbeleving of om dingen die u dierbaar zijn extra onder de aandacht te brengen. Het mooie van een cinewall is dat alle elektronica onzichtbaar kan worden ingebouwd. Zo zijn er geen storende elementen en krijgt uw thuisbioscoop een exclusief uiterlijk dat perfect past in uw interieur. Als u een cinewall op maat laat maken heeft u enorm veel keuze. Niet alleen qua indeling en vormgeving, maar ook wat het gebruikte materiaal betreft. Populair is de cinewall van mdf omdat dit betaalbaar is en gemakkelijk te bewerken. Anderen kiezen voor materiaal met wat meer karakter zoals eikenhout of natuursteen. De mogelijkheden zijn enorm, wij laten u graag enkele luxe cinewalls zien ter inspiratie. Wilt u een vrijblijvende kostenindicatie voor uw droom tv cinewall? Neem dan contact op met een van onze adviseurs of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen