Cinewall met elektrische haard

Televisies worden elk jaar groter, mooier en bieden meer entertainment. En waar komt uw televisie nu beter tot zijn recht dan in een cinewall met elektrische haard? Een cinewall is meer dan zomaar een tv meubel. Het is een tv wand die uw tv een plaats biedt maar daarnaast ruimte biedt voor nog zoveel meer. Vooral de combinatie elektrische haard cinewall is momenteel enorm populair. Het strakke beeldscherm van uw tv matcht moeiteloos met de strakke lijnen van een moderne elektrische haard. Voeg wat gezelligheid toe aan het plekje waar u en uw naasten misschien wel de meeste tijd doorbrengen. Kies voor een cinewall met elektrische haard en verdeel uw aandacht nooit meer, maar geniet gelijktijdig optimaal!

Elektrische haard in een cinewall

Iedereen weet wat er bedoeld wordt met het typische ‘haardgevoel’. Een haard zorgt immers voor gezelligheid en sfeer. Ontspannen gaat nu eenmaal veel gemakkelijk bij het geflakker van een gecontroleerd vuurtje. Maar voordat we kunnen genieten van een houtkachel of gashaard moeten er wel wat stappen genomen worden. Wanneer u kiest voor een cinewall met elektrische haard is alles veel eenvoudiger. Elektrische haarden hebben namelijk geen echte verbranding maar simuleren het alleen. Door middel van slimme software en projectietechnieken is het fabrikanten gelukt om de magie van vuur te vangen met enkel elektriciteit. Wilt u dus wel de gezelligheid en de sfeer van een haard, maar ziet u op tegen complexe installaties en ingrijpende verbouwingen? Dan kan een cinewall met elektrische haard wel eens echt iets voor u zijn. Verder lezen? Hier vertellen we meer over de kosten van een cinewall.

Maak uw cinewall met elektrische haard bijzonder

De elektrische haard en de cinewall zijn een geslaagde combinatie omdat een elektrische haard niet veeleisend is. Omdat er geen verbranding is wordt hij niet warm. Er is geen rook die afgevoerd moet worden en om de zuurstoftoevoer hoeft u zich ook al niet druk te maken. Een elektrische haard laat zich dus gemakkelijk plaatsen en stelt weinig eisen aan het omliggende haardmeubel. Hij is onderhoudsvrij en gebruiksvriendelijk, energiezuinig en milieubewust. Er is geen verbranding en dus is er ook geen brandstof nodig. Bovendien stoot een elektrische haard geen fijnstof uit, en ook geen CO2. De elektrische haard in een cinewall is dus vernieuwend op allerlei vlakken. Door de enorme nieuwe mogelijkheden geeft een elektrische haard bovendien uw creativiteit de ruimte. Qua ontwerp, materiaalkeuze, afwerking en indeling zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt!

Creëer uw unieke cinewall met een elektrische haard

Nu de cinewall met elektrische haard steeds populairder wordt zien we het aanbod cinewall kant en klaar groeien. Toch blijft maatwerk meestal de standaard, wanneer het over cinewalls gaat. Wanneer u kiest voor maatwerk, kiest u voor een cinewall die helemaal aansluit bij uw wensen en verwachtingen. Hij zal precies passen bij uw interieurstijl en de uitstraling krijgt die past bij uw persoonlijke smaak. Houdt u van traditioneel en wordt uw cinewall donker eiken? Of heeft u juist een moderne smaak en ziet u uw cinewall het liefste in het hoogglans wit? Wanneer u kiest voor maatwerk is het aantal mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

Offerte aanvragen