Cinewall met sfeerhaard

Moderne televisies laten zich erg fraai presenteren in een speciaal wandmeubel, of ook wel cinewall genoemd. Om van een cinewall echt iets bijzonders te maken wordt steeds vaker een elektrische sfeerhaard gebruikt. Omdat een cinewall meestal op maat wordt gemaakt worden zowel de televisie als de sfeerhaard echt een onderdeel van het meubel. Alle elektronica wordt netjes uit het zicht gewerkt waardoor het geheel een luxe en exclusieve uitstraling krijgt. Sfeerhaarden hebben een enorm ontwikkeling doorgemaakt en voegen nu echt iets toe aan uw woonkamer. Wanneer u kiest voor een cinewall met sfeerhaard dan kiest u voor de charme en de sfeer van een haard, zonder dat u alle nadelen op de koop toe hoeft te nemen.

Sfeerhaard in een cinewall

Zoals de naam al doet vermoeden is een sfeerhaard er vooral voor de sfeer. Haarden zijn nu eenmaal sfeermakers bij uitstek. De dansende vlammen en het flakkerende lichtspel maken vrijwel iedere woonkamer direct gezelliger. Sfeerhaarden zijn er voor de sfeer, niet voor de warmte. Er is geen echte verbranding dus is er ook geen warmteontwikkeling. Dit maakt de sfeerhaard perfect als inbouwhaard. U hoeft immers geen rekening te houden met de omliggende materialen en kunt zo de sfeerhaard naadloos inbouwen. Maar de cinewall met sfeerhaard is niet alleen daarom een geslaagde combinatie. Omdat een sfeerhaard niet warm wordt kan hij vrijwel direct onder de televisie worden geplaatst. Dit oogt niet alleen mooier maar verlengt bovendien de levensduur van uw televisie aanzienlijk.

Bent u op zoek naar een haard die ook gebruikt kan worden als verwarming voor uw woonkamer? Kijk dan eens tussen onze andere cinewall met haard opstellingen. 

Soorten sfeerhaard met cinewall

Sfeerhaarden zijn er in allerlei vormen en afmetingen. Zo is er altijd wel een sfeerhaard die precies past bij uw tv en de uitstraling die u van uw sfeerhaard cinewall verwacht. De inbouwdiepte van de meeste sfeerhaarden is erg klein. Een cinewall met sfeerhaard hoeft daarom niet veel plaats in te nemen en is dus ook erg geschikt voor haardliefhebbers die wat kleiner wonen. Naast de sfeerhaard kunt u namelijk ook praktische elementen toevoegen aan uw cinewall. Wat dacht u bijvoorbeeld van praktische opbergruimte in de vorm van vakken, lades en kastjes? Zo wordt uw cinewall met sfeerhaard niet alleen een genot om naar te kijken maar ook een handig en praktische opbergmeubel.

Welke cinewall met sfeerhaard kiezen?

Nu de cinewall sfeerhaard combinatie steeds vaker opduikt zien we ook het aantal kant-en-klare modellen groeien. Toch blijven de mogelijkheden van een standaardproduct beperkt. Geen huiskamer, televisie of interieurstijl is immers helemaal hetzelfde. Een kant-en-klare cinewall is daarom vrijwel altijd een compromis en zal nooit helemaal aansluiten op uw persoonlijke wensen en verwachtingen. Veel liefhebbers die een cinewall met sfeerhaard overwegen kiezen daarom voor maatwerk. Maatwerk biedt enorm veel mogelijkheden, zowel qua materiaal als qua ontwerp. U kunt kiezen voor eenvoudig overschilderbaar mdf, maar ook voor luxueus natuursteen of modern hoogglans wit. Omdat een sfeerhaard nauwelijks eisen stelt, worden de mogelijkheden alleen beperkt door de grenzen van uw eigen creativiteit.

Offerte aanvragen