Elektrische haard onder tv

Bent u op zoek naar een elektrische haard onder tv? Ontdek nu ons complete assortiment. Bij Flamboyant Haarden bent u aan het juiste adres voor een elektrische open haard onder tv. En dat niet alleen, onze haardenadviseurs helpen u graag bij het creëren van een complete elektrische haard met tv opstelling. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees verder.

Een elektrische open haard onder tv inbouwen

Een elektrische haard is zeer geschikt om in te bouwen onder een tv. Een gecombineerde opstelling van een elektrische haard onder tv zal dan ook echt wat toevoegen aan uw woning. En niet alleen sfeer, maar meer dan dat. Twijfelt u of de elektrische haard in uw situatie wel het meest geschikt is? Bekijk hier al onze haarden onder tv.

Flamboyant Haarden levert prachtige, complete opstellingen die helemaal zijn afgestemd op uw wensen en voorkeuren. Van standaard opstellingen tot maatwerk. De moderne elektrische haarden die hiervoor worden gebruikt hebben allen een zeer realistisch vuurbeeld. Het vuurbeeld is bijna niet meer te onderscheiden van een houtkachel of gashaard.

elektrische haard onder tvEen van de belangrijkste kenmerken van een elektrische haard is de geringe inbouwdiepte. Dit maakt deze haard dan ook zo geschikt om in te bouwen in een voorzetwand onder de tv. De voorzetwand of haardombouw kan helemaal worden gemaakt zoals u het wenst. Heeft u een prachtige luxe afwerking met leer in gedachten of wilt u een gestucte of geschilderde ombouw? Of denkt u meer aan een prachtige tv wand met haard over de volledige breedte van de kamer? Alles is mogelijk.

Weet u al precies wat u wilt? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Onze adviseurs helpen u graag verder en zorgen ervoor dat u de juiste keuze maakt.

Daarom kiest u voor een elektrische haard onder tv

elektrische haard onder tvMaar waarom zou u kiezen voor een elektrische haard onder tv en niet voor een gashaard? Flamboyant Haarden zet de voordelen graag voor u op een rijtje:

  • Geen rookgasafvoerkanaal nodig, een stopcontact is voldoende;
  • Levensecht en realistisch vuurbeeld;
  • Veilig en geurvrij;
  • Bijverwarming, geen hoofdverwarming;
  • Geen warmte- en temperatuurontwikkeling.

Geen rookgasafvoerkanaal, stopcontact is voldoende

Bij het installeren van een elektrische open haard onder tv hoeft u geen rekening te houden met een rookgasafvoerkanaal. Aangezien de elektrische haard alleen maar stroom nodig heeft, is een stopcontact voldoende. De elektrische haard kan daardoor eigenlijk op iedere locatie worden geplaatst, zolang er maar een stopcontact in de buurt is. 

Levensecht en realistisch vuurbeeld

Door een jarenlange doorontwikkeling hebben de hedendaagse elektrische haarden een vuurbeeld wat bijna niet meer te onderscheiden is van een houtvuur. Technische snufjes en innovaties hebben ervoor gezorgd dat de elektrische haard onder tv een goed alternatief is van een houtkachel of gashaard.

Veilig en geurvrij

De elektrische haard is de meest veilige haard die er is. Aangezien er geen echt vuur is kunt u, of uw kinderen, zich niet branden aan het hete vuur. Ook komen er, in tegenstelling tot het traditionele houtvuur, geen geuren vrij bij het stoken. Een elektrische haard is volkomen geurvrij.

Bijverwarming, geen hoofdverwarming

elektrische haard onder tv Een elektrische haard is zeer geschikt als bijverwarming voor de ruimte waarin deze wordt geplaatst. Zo heeft u niet alleen plezier van de vlammen, maar kunt u ook genieten van de heerlijke warmte. Een elektrische haard zorgt voor net voldoende warmte om het lekker aangenaam te maken. Echter het verwarmen van de hele woonkamer behoort in de meeste gevalle niet tot de mogelijkheden. Wilt u de haard ook als hoofdverwarming gaan gebruiken? Dan is een elektrische haard niet de meest voor de hand liggende optie. In dat geval kiest u voor een gashaard onder tv.

Geen warmte- en temperatuurontwikkeling

Een elektrische haard onder de tv is niet geschikt als hoofdverwarming. En dat is een voordeel. Een televisie kan maar tot een bepaalde hoogte tegen hitte. Een elektrische haard onder tv produceert geen hitte en is daardoor bij uitstek de haard die onder een tv kan worden geplaatst. 

Flamboyant haarden voor uw elektrische open haard onder tv

Bent u op zoek naar een prachtige elektrische haard onder tv opstelling? Een opstelling die uw woonkamer op een bijzonder manier kleur geeft en verrijkt? Kijk dan niet verder en neem contact op met een van onze adviseurs. Flamboyant Haarden is de specialist voor een elektrische haard onder tv opstelling. Onze kennis van haarden en creativiteit op het gebied van interieur zorgen ervoor dat u altijd slaagt. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom.

Offerte aanvragen