Elektrische sfeerhaard onder tv

Een elektrische sfeerhaard onder tv is dé oplossing wanneer u zoekt naar meer gezelligheid en sfeer rondom de plek van de televisie. Flamboyant Haarden kent een breed assortiment elektrische sfeerhaarden om onder de tv te plaatsen. Met de juiste (technische) kennis denken wij met u mee in een oplossing die helemaal tegemoet komt aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Lees verder.

Een sfeerhaard onder mijn tv, kan dat?

Is het mogelijk om een sfeerhaard onder de tv te plaatsen? Dit is één van de meest gestelde vragen. Er zijn allerlei opties om een elektrische sfeerhaard onder tv in te bouwen. Met een sfeerhaard bedoelen we een elektrische haard zonder verwarmingsmodule. Deze is bedoeld om extra sfeer aan uw interieur en (woon)ruimte toe te voegen. Doordat er nauwelijks warmteontwikkeling ontstaat, is inbouwen en plaatsen eenvoudig en vrijwel in elke situatie mogelijk. Onze prachtige opstellingen met sfeerhaard bestaan uit de nieuwste generatie haarden, uitgerust met de beste technieken om een levensecht vlambeeld te creëren. Volledige aanbod bekijken? Ga naar haard onder tv.

De voordelen van een sfeerhaard op een rij

       Levensecht en realistisch vuur.

       Makkelijk in te bouwen.

       Geen afvoerkanaal nodig.

Het inbouwen van een elektrische sfeerhaard

sfeerhaard onder tvDe vraag naar elektrische sfeerhaarden voor onder een tv is verveelvoudigd, doordat er steeds meer mogelijk is. Zonder een ingrijpende verbouwing of de complexiteit van een afvoerkanaal, plaatst en installeert u gemakkelijk een sfeerhaard onder tv. Vaak wordt daarbij gekozen voor een tv-nis, wat er voor zorgt dat uw tv volledig integreert met de wand. Een andere belangrijke eigenschap van een sfeerhaard is de minimale inbouwdiepte. Hierdoor is de haard breed toepasbaar. Gecombineerd met een voorzetwand, haardombouw, een complete tv-wand of luxe kast, het is allemaal mogelijk.

De beste keuze voor een elektrische sfeerhaard onder tv

Bij het creëren van de gewenste haardopstelling is er veel keuze. Een voorzetwand of haardombouw is een veel gekozen oplossing. Ook een modern zwevend tv meubel of luxe tv-wand over de volledige breedte van uw muur in de woonkamer is denkbaar. Wat voor u de beste optie is, hangt nauw samen met persoonlijke voorkeur, smaak en wensen. Waar u verder aan moet denken is de afmeting van de tv. Flamboyant Haarden adviseert doorgaans de breedte van de haard gelijk te houden aan de breedte van uw televisie. Hier is geen duidelijke vuistregel voor en uiteindelijk bent u het zelf die bepaalt of de haard smaller of juist breder dan de tv moet zijn.

Een elektrische sfeerhaard onder tv op maat maken

sfeerhaard onder tvNiet elke woning is hetzelfde. Soms moet u rekening houden met hoeken, muren of andere aspecten, waardoor een standaard meubel net niet past. Daarom is een maatwerk meubel een mooie oplossing. Flamboyant ontwerpt meubels waarmee we de sfeerhaard en tv plaatsen in een uniek en op maat gemaakt meubel. Een meubelstuk die tot in detail gemaakt is voor u, helemaal afgestemd op uw smaak, wensen en voorkeuren. Wilt u bijvoorbeeld een meubel met unieke handgrepen? Lades, planken, schuif- of draaideur? Samen komen we er altijd uit. Meer weten over onze maatwerkmogelijkheden? Neem contact met ons op of ga naar onze speciale maatwerkpagina.

Bekijk het aanbod sfeerhaarden onder tv

elektrische sfeerhaard onder tvFlamboyant Haarden heeft een breed aanbod sfeerhaarden die zeer geschikt zijn om onder een tv geplaatst te worden. Onze sfeerhaarden voldoen aan de hoogste technische eisen en en hebben een vlambeeld wat nauwelijks van echt is te onderscheiden. De vlammen zijn zo echt en realistisch dat u bijna zult denken dat u zich er aan kunt branden. Een elektrische sfeerhaard onder tv kent 3 modellen:

  • Front model (heeft alleen een ruit aan de voorzijde)
  • Tweezijdig model (heeft een ruit aan de voorzijde en een zijkant)
  • Driezijdig model (heeft een ruit aan de voorzijde en beide zijkanten)

Wilt u van alle kanten een blik kunnen werpen op het vlammenvuur? Dan kiest u voor een driezijdig model. Wilt u een sfeerhaard strak onder de tv inbouwen en alleen recht voor de haard de vlammen kunnen zien? Dan is een front model de beste oplossing.

Over Flamboyant Haarden

Flamboyant Haarden is een haardenspeciaalzaak met passie voor vuur. We kunnen met recht zeggen dat ons team vol voor u door het vuur gaat. Onze prachtige haarden en kachels worden door heel Nederland geplaatst. Of u nu woont in Maastricht of boven in Groningen. Dat is voor Flamboyant Haarden geen enkel probleem! Heeft u een prachtige sfeerhaard onder tv opstelling gezien? Wij helpen u graag om deze te realiseren. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen of langskomen in onze showroom. Dan kunt u met eigen ogen alle mogelijkheden bekijken. In onze showroom staat en deel van ons assortiment brandend opgesteld, wij verwelkomen u graag.

Offerte aanvragen