Haardmeubel

Nog niet eens zo lang geleden was iedere haard vrijstaand of werd hij standaard in een schouw geplaatst. Maar langzaam maar zeker is dit veranderd. De schouw is naar de achtergrond verdwenen en heeft plaats gemaakt voor een brede range aan verschillende haardmeubels. De rol van de haard is veranderd en de manier hoe we naar een haard kijken veranderde mee. Haarden zijn er niet meer alleen voor de warmte. Het uiterlijk en de sfeer die de haard uitademt zijn nu minstens even belangrijk. Haarden zijn meer en meer een deel van het interieur geworden en steeds minder een gebruiksvoorwerp. De presentatie van de haard is steeds belangrijker geworden en daardoor is het aanbod haardmeubels enorm gegroeid de laatste jaren. Van bescheiden wandmeubel met haard tot compleet uitgeruste cinewall met haard en van hoogglans tot statig natuursteen; haardmeubels zijn er nu in alle soorten en maten.

Een haardmeubel kiezen

Met het juiste open haardmeubel kunt u van elke ‘standaardhaard’ iets bijzonders maken. Het haardmeubel is meer en meer een designelement geworden dat moet passen bij uw interieur en smaak. Een haard meubel geeft u de kans om van uw haard echt iets unieks te maken. De keuze in materialen, patronen en kleuren is vrijwel oneindig. Hierdoor kunt u met een zorgvuldig gekozen haard meubel uw haard omvormen tot een perfect passend onderdeel van uw interieur. Laat de kleuren uit uw interieur terugkomen in uw haard meubel, of kies voor een haard meubel met allerlei praktische opbergvakken en lades. Combineer praktisch met stijlvol en kies het haardmeubel dat van uw haard het stralende middelpunt maakt. Wij helpen u graag op weg en laten u graag enkele voorbeelden zien.

Haardmeubel met tv

Enorm populair is het tv meubel met haard. Steeds meer liefhebbers willen s‘avonds niet meer kiezen tussen tussen de haard en de tv maar willen genieten van beiden tegelijk. Wanneer u kiest voor een haardmeubel met tv worden uw tv avonden op slag sfeervoller. Het haardmeubel met tv is er in vele vormen. Soms kan een simpel plateau al de juiste ondersteuning zijn voor zowel uw haard als uw televisie, maar ook grotere haardmeubels zoals de cinewall zien we steeds vaker opduiken in Nederlandse huiskamers. De cinewall met haard is helemaal de trend van dit moment. In het Nederlands zouden we het een TV wand kunnen of noemen, maar eigenlijk is het nog zoveel meer dan zomaar een haardmeubel met tv. Informeer gerust geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Onze ervaren adviseurs voorzien u graag van persoonlijk advies

Haardmeubel op maat

De laatste jaren is de keuze in haardmeubels enorm gegroeid. Er is nu een enorme keuze in de meest uiteenlopende haardmeubels. Door de veelvoud aan ontwerpen en modellen geeft u nu eenvoudig uw haard het karakter dat exact matcht met uw persoonlijke smaak en levensstijl. Van traditioneel tot modern, van minimalistisch tot uitbundig. Voor iedere interieurstijl is er tegenwoordig wel een passend haardmeubel te vinden. En is uw droom haard meubel nog niet ontworpen? Geen punt! Het haardmeubel op maat is allang niet meer zeldzaam en exclusief, maar toegankelijk voor vrijwel ieder budget. Wilt u uw haard presenteren op uw eigen unieke wijze? Kies dan voor de kracht van maatwerk en geef uw haard het karakter dat naadloos aansluit bij uw interieur als uw persoonlijke smaak. Laat u niet afschrikken door de exclusieve toon die aan maatwerk kleeft. Door de veelvoud aan opties Laat u niet afschrikken door het exclusieve karakter dat aan maatwerk lijkt te kleven. De haardmeubel prijs kan enorm variëren. Door het unieke karakter van maatwerk is er voor vrijwel ieder budget wel een meubel realiseerbaar. Neem contact op voor meer informatie en deskundig advies. Samen met u maken wij graag uw haarddromen waar!

Offerte aanvragen