Gashaard met plateau

Een fraai haardplateau is misschien wel de mooiste manier om uw gashaard te presenteren. Een gashaard met plateau heeft een bijzonder stijlvolle uitstraling, een exclusieve en tijdloze look met veel mogelijkheden om uw eigen smaak tot uiting te brengen. Met behulp van het plateau heeft u veel invloed op het uiteindelijke karakter van uw gashaard. Houdt u van de landelijke en warme boerderijsfeer? Misschien is dan een gashaard met plateau van donker eiken helemaal uw smaak!
Gaat u liever voor een meer modernere look? Dan heeft u misschien wel het liefste een hoogglans afgelakt haardplateau, of een gashaard met plateau van industrieel ogend beton of kunststof. Wilt u het liefste een uniek haardmeubel? Een plateau dat u helemaal naar uw eigen wensen en smaak kunt samenstellen? Dan biedt een maatwerkplateau uitkomst! Samen met onze ervaren meubelmakers maken wij enorm veel mogelijk!

Gashaard met plateau van natuursteen

Een veel gemaakte materiaalkeuze voor het vervaardigen van een haardplateau is natuursteen. Natuursteen is enorm veelzijdig. Het is in duizenden soorten en in nog veel meer verschillende kleurtonen verkrijgbaar. Elk soort natuursteen heeft zijn eigen unieke karakter en uitstraling. Lichtere steensoorten worden veel gebruikt in combinatie met modern design. Meer klassieke steensoorten zoals marmer of Belgisch hardsteen geven uw plateau direct een zeker elan, een exclusieve look die elke gashaard verrijkt.

Gashaard met plateau


gashaard met plateauElk stuk natuursteen is uniek. Het heeft zijn eigen kleurpatronen en reliëf. Een gashaard met plateau van natuursteen is daardoor volstrekt uniek. Wanneer u kiest voor natuursteen dan zal er nooit een haardmeubel exact hetzelfde bestaan! Wij werken al vele jaren samen met ervaren steenkappers. Op aanvraag leveren zij steensoorten uit geheel Europa en ver daarbuiten. In onze showroom laten wij u graag enkele voorbeelden zien. U vindt bij ons een groot aantal kleurstalen zodat u direct een beter beeld krijgt van de vrijwel onbegrensde mogelijkheden.


gashaard met plateauHaardplateau’s zijn er in allerlei vormen en uitvoeringen. Op deze site vindt u misschien al enkele inspirerende ideeën. Wij hebben al vele haardliefhebbers mogen helpen bij het realiseren van het plateau dat helemaal is aangepast naar persoonlijke wensen. Wij zijn groot in maatwerk en samen met onze meubelmakers is ons geen uitdaging te groot! Van robuuste en klassieke haardplateau’s tot moderne en frisse TV haardmeubels, bij ons bent u aan het juiste adres! Kom gerust eens langs in onze showroom en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Onze showroomopstellingen geven u vast een goede indicatie!


Naast uw droomhaard en een fraai passend haardmeubel ontzorgen wij u graag het gehele traject, dus ook voor de installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Waar dan ook in Nederland! Bent u benieuwd geworden naar de vele mogelijkheden die ons maatwerk te bieden heeft? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij beantwoorden graag uw vragen en laten u graag onze portfolio zien met geslaagde projecten. Graag tot ziens!

Offerte aanvragen