Flamboyant, uw partner voor maatwerkopstellingen

Flamboyant Haarden levert prachtige en exclusieve haardmeubels helemaal op maat gemaakt. Flamboyant is meer dan enkel een haardenleverancier, wij zijn het antwoord op al uw haard- en interieur vraagstukken. Van cinewall opstelling tot kastenwand en van maatwerk meubel tot haardplateau.

Bij Flamboyant Haarden stellen wij uw wensen voorop. Ons zeer gemotiveerde team van adviseurs staat dagelijks voor u klaar, maak hier kennis met team Flamboyant. Samen gaan wij op zoek naar uw droomopstelling. Zoekt u een haardopstelling die op maat wordt gemaakt, passend bij uw persoonlijke situatie? Dan bent u bij Flamboyant Haarden aan het juiste adres. Wij maken wat u voor ogen heeft, niets is onmogelijk. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of kom langs in onze showroom in Apeldoorn. U kunt bij ons terecht met uw eigen kant-en-klare ontwerp, maar wij denken ook graag met u mee.

Vrijblijvende maatwerk offerte aanvragen? Vul uw wensen in >

      

Open haard op maat, van tekening tot installatie

Flamboyant levert al vele jarenlang maatwerk haardopstellingen. U kunt bij ons terecht voor relatief kleine opstellingen tot grote maatwerkoplossingen. Wij leveren haardopstellingen voor jong en oud, in allerlei stijlen en kleuren. Bij ons is echt alles mogelijk. Van een klassieke haard opstelling met schouw tot designopstelling of van een prachtige kastenwand tot een strakke en moderne haardplateau. Zo bent u er zeker van dat u bij ons altijd de haardopstelling vind die bij u past. De opstelling wordt gemaakt precies zoals u hem voor ogen heeft. 

Flamboyant werkt met hoogwaardige materialen als Fineer, Melamine of Decolegno. Met deze materialen zijn wel meer dan 2500 kleuren mogelijk, hiermee kunnen we de opstelling de kleur geven die u wenst! Materiaal en kleur zorgen ervoor dat de opstelling de uitstraling krijgt die u voor ogen heeft. Daarbij houden we zeker rekening met het huidige interieur zodat het een mooi geheel vormt.

Daarom kiest u voor maatwerk:
  Persoonlijk advies en aandacht voor al je wensen 
  Advies, oplossingen en ideeën voor het ontwerp 
  Realisatie van het ontwerp en goede service
  Gebruik van kwaliteitsmaterialen
  Details tot op hoog niveau
  Vakkundige installatie van haard en meubel

Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan
Om u zo goed mogelijk van antwoord te kunnen voorzien is het belangrijk dat u uw wensen en voorkeuren zo goed als mogelijk beschrijft. Laat u niet tegenhouden, onthoud dat vrijwel iedere haardopstelling door ons te realiseren is! Vul hieronder uw wensen in, onze adviseurs nemen binnen 1 werkdag contact op.

  • Beelden zeggen meer dan woorden. Upload hier uw eigen schets, tekening of foto van de gewenste opstelling.

  • Indien gewenst kunt u hier een tweede foto uploaden.

* Vereiste velden