Opstelling Aramis - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Opstelling Aramis
  • Behang/sausklare ombouw
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
Complete deal vanaf: € 4.950

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Een complete haardopstelling

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor iedere ruimte in uw woning. Opstelling Aramis is een meubel speciaal ontworpen voor een bepaald type haard. Er is een enorme keuzemogelijkheid aan vormen, uitvoeringen en stijlen. Welke type haard met meubel het beste bij uw interieur past, is vooral een kwestie van smaak en persoonlijke voorkeur. Bij Flamboyant Haarden vinden we samen precies het juiste meubel met haard, bijvoorbeeld in combinatie met een televisie of kastenwand.


Uitgebreid assortiment

Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden in de meest uiteenlopende stijlen. In onze categorie haardplateau met haard vindt u talloze manieren van wat er zoal kan om uw haard met meubel fraai te presenteren. Van een wat meer standaard oplossing tot maatwerk. Een haardopstelling op maat wordt helemaal naar wens gemaakt. Met de materialen, kleuren en afmetingen zoals u dit voor ogen heeft.


Ga naar: cinewall, tv meubel met haard, tv kast met haard, tv wand met haard, wandmeubel of haardplateau.


Inclusief plaatsing en levering, door heel Nederland

Door jarenlange ervaring en samenwerking met specialisten zijn wij meer dan alleen uw haard- en kachel leverancier. Wij verzorgen de complete installatie, inclusief rookkanalen en andere toebehoren.

Omschrijving Opstelling Aramis

Opstelling Aramis bestaat uit een front houtkachel waarbij aan de linker- en rechterzijde een houten plateau is toegevoegd. Onder het houten plateau is de mogelijkheid om hout of ander decoratiemateriaal te plaatsen. De haard zelf heeft een kleine ombouw en u heeft vrij uitzicht op het rookgasafvoerpijp.

Opstelling Haardmeubel, Haardplateau met haard
Type haard Houtkachel
Vuurzicht Fronthaard
Categorie TV meubel met haard
Woonstijl Landelijk
TV-positie Haard naast TV
Staand/Zwevend meubel Staand
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 189 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen