Opstelling Blisk - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Opstelling Blisk
  • Afvoermateriaal
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
Complete deal vanaf: €10.850

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Een complete haardopstelling

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor iedere ruimte in uw woning. Opstelling Blisk is een meubel speciaal ontworpen voor een bepaald type haard. Er is een enorme keuzemogelijkheid aan vormen, uitvoeringen en stijlen. Welke type haard met meubel het beste bij uw interieur past, is vooral een kwestie van smaak en persoonlijke voorkeur. Bij Flamboyant Haarden vinden we samen precies het juiste meubel met haard, bijvoorbeeld in combinatie met een televisie of kastenwand.


Uitgebreid assortiment

Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden in de meest uiteenlopende stijlen. In onze categorie tv meubel met haard vindt u talloze manieren van wat er zoal kan om uw haard met meubel fraai te presenteren. Van een wat meer standaard oplossing tot maatwerk. Een haardopstelling op maat wordt helemaal naar wens gemaakt. Met de materialen, kleuren en afmetingen zoals u dit voor ogen heeft.


Ga naar: cinewall, tv meubel met haard, tv kast met haard, tv wand met haard, wandmeubel of haardplateau.


Inclusief plaatsing en levering, door heel Nederland

Door jarenlange ervaring en samenwerking met specialisten zijn wij meer dan alleen uw haard- en kachel leverancier. Wij verzorgen de complete installatie, inclusief rookkanalen en andere toebehoren.

Omschrijving Opstelling Blisk

Opstelling Blisk een prachtig meubel of kastenwand waarmee u de haard tot echte eyecatcher kunt maken van de woning. Het meubel bestaat uit een onder- en bovenbouw en is op de getoonde afbeelding ca. 4 meter breed. Het meubel is vervaardigd van Marino beton. Eventueel kunnen er zelfs lades en kasten aan worden toegevoegd zodat u het meubel ook echt kunt gebruiken als opbergruimte.

Opstelling Haardmeubel, Haardplateau met haard
Type haard Gashaard
Vuurzicht Tweezijdige haard
Categorie TV meubel met haard, Wandmeubel met haard, TV wand met haard
Woonstijl Design, Modern
TV-positie Haard naast TV
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 183 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen