Opstelling Botein - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Opstelling Botein
  • Afvoermateriaal
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
Compleet ingebouwd vanaf: € 11.500

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Een complete haardopstelling

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor iedere ruimte in uw woning. Opstelling Botein is een meubel speciaal ontworpen voor een bepaald type haard. Er is een enorme keuzemogelijkheid aan vormen, uitvoeringen en stijlen. Welke type haard met meubel het beste bij uw interieur past, is vooral een kwestie van smaak en persoonlijke voorkeur. Bij Flamboyant Haarden vinden we samen precies het juiste meubel met haard, bijvoorbeeld in combinatie met een televisie of kastenwand.


Uitgebreid assortiment

Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden in de meest uiteenlopende stijlen. In onze categorie cinewall met haard vindt u talloze manieren van wat er zoal kan om uw haard met meubel fraai te presenteren. Van een wat meer standaard oplossing tot maatwerk. Een haardopstelling op maat wordt helemaal naar wens gemaakt. Met de materialen, kleuren en afmetingen zoals u dit voor ogen heeft.


Ga naar: cinewall, tv meubel met haard, tv kast met haard, tv wand met haard, wandmeubel of haardplateau.


Inclusief plaatsing en levering, door heel Nederland

Door jarenlange ervaring en samenwerking met specialisten zijn wij meer dan alleen uw haard- en kachel leverancier. Wij verzorgen de complete installatie, inclusief rookkanalen en andere toebehoren.

Omschrijving Opstelling Botein

De opstelling Botein is voorzien van een mooie front gashaard van 145 cm breed. Deze ruime opstelling is aan de onderzijde voorzien van een smal plateau wat u in verschillende kleuren en printen kunt krijgen. U kunt kiezen voor een plateau met een leerlook of bijvoorbeeld natuursteen zoals op de foto. Ook zijn er aan weerszijde 3 planken geplaatst. Uiteraard is dit mogelijk in verschillende breedtes. Wij adviseren u graag voor de juiste opstelling. De wand waarin de tv boven de gashaard zit maken wij volledig voor u op maat.

De nis is uitgelijnd met de rand  van de haard. Er zijn heel veel maten televisies en heel veel gashaarden in verschillende maten. Wij kijken graag samen met u wat de beste combinatie is en wat er het mooist bij u zou passen. Een gashaard onder de tv zien we steeds meer en kan supermooi zijn, zoals u hier kunt zien. Bij Flamboyant Haarden is niets standaard, echter op deze manier proberen wij u alvast een idee te geven van de kosten voor het plaatsen van een gashaard met een tv erboven. In dit geval gaan we er vanuit dat het geplaatst worden met een geveldoorvoer.

De gashaard is een haard met 2 verschillende branders. Deze branders zitten achter elkaar en u kunt er voor kiezen om de achterste brander uit te zetten. Op die manier heeft u toch over de volle breedte een mooi vlammenspel. Wij plaatsen veel gashaarden met tv nis en realiseren uiteraard graag ook voor u wat moois.

Wilt u ook wel zoiets moois bij u in de kamer? Neem dan contact met ons op. Wij doen u graag een flamboyant voorstel!

Haard soort Gashaard met TV
Opstelling Haardmeubel
Type haard Gashaard
Vuurzicht Fronthaard
Categorie Cinewall met haard, TV meubel met haard, Wandmeubel met haard, TV kast met haard, TV wand met haard
Woonstijl Industrieel, Modern
TV-positie Haard onder TV, TV boven haard
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 189 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen