Opstelling Capella - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Opstelling Capella
  • Afvoermateriaal
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
Compleet ingebouwd vanaf: € 6.250

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Een complete haardopstelling

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor iedere ruimte in uw woning. Opstelling Capella is een meubel speciaal ontworpen voor een bepaald type haard. Er is een enorme keuzemogelijkheid aan vormen, uitvoeringen en stijlen. Welke type haard met meubel het beste bij uw interieur past, is vooral een kwestie van smaak en persoonlijke voorkeur. Bij Flamboyant Haarden vinden we samen precies het juiste meubel met haard, bijvoorbeeld in combinatie met een televisie of kastenwand.


Uitgebreid assortiment

Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden in de meest uiteenlopende stijlen. In onze categorie cinewall met haard vindt u talloze manieren van wat er zoal kan om uw haard met meubel fraai te presenteren. Van een wat meer standaard oplossing tot maatwerk. Een haardopstelling op maat wordt helemaal naar wens gemaakt. Met de materialen, kleuren en afmetingen zoals u dit voor ogen heeft.


Ga naar: cinewall, tv meubel met haard, tv kast met haard, tv wand met haard, wandmeubel of haardplateau.


Inclusief plaatsing en levering, door heel Nederland

Door jarenlange ervaring en samenwerking met specialisten zijn wij meer dan alleen uw haard- en kachel leverancier. Wij verzorgen de complete installatie, inclusief rookkanalen en andere toebehoren.

Omschrijving Opstelling Capella

De opstelling Capella is voorzien van een mooie driezijdige gashaard van 135 cm breed. In deze opstelling hebben we ruimte gemaakt om een tv weg te laten vallen in de ombouw. Achter de tv en onder de tv is een extra isolerende plaat gemaakt en er is een koof gemaakt achter de tv waar de ontvanger van de tv geplaatst is. Zodat alles netjes is weggewerkt is!

De nis is uitgelijnd met de ruit van de haard. Er zijn heel veel maten televisies en heel veel gashaarden in verschillende maten. Wij kijken graag samen met u wat de beste combinatie is en wat er het mooist bij u zou passen. Bij Flamboyant Haarden is niets standaard, echter op deze manier proberen wij u alvast een idee te geven van de kosten voor het plaatsen van een gashaard met een tv erboven. In dit geval gaan we er vanuit dat het geplaatst worden met een geveldoorvoer.

De gashaard is een haard met 2 verschillende branders. Een gashaard onder de tv moet goed te regelen zijn. Bij deze keuze heeft u de mogelijkheid om de haard ook echt op laag vermogen te zetten en toch over de volle breedte een leuk vlammenspel te zien. Wij plaatsen veel gashaarden met tv nis en realiseren uiteraard graag ook voor u wat moois.

Lijkt u de opstelling Capella ook wat, neem dan contact met ons op en zullen u een eerlijk advies geven wat er allemaal mogelijk is. Dit is realiseerbaar in verschillende prijsklassen.

Haard soort Gashaard met TV
Opstelling Haardmeubel
Type haard Gashaard
Vuurzicht Driezijdige haard
Categorie Cinewall met haard, TV meubel met haard, TV wand met haard
Woonstijl Klassiek
TV-positie Haard onder TV, TV boven haard
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 189 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen