Opstelling Citra - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Elektrische haard met meubel
  • Afvoermateriaal
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
Compleet ingebouwd vanaf: € 4.995

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Een complete haardopstelling

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor iedere ruimte in uw woning. Opstelling Citra is een meubel speciaal ontworpen voor een bepaald type haard. Er is een enorme keuzemogelijkheid aan vormen, uitvoeringen en stijlen. Welke type haard met meubel het beste bij uw interieur past, is vooral een kwestie van smaak en persoonlijke voorkeur. Bij Flamboyant Haarden vinden we samen precies het juiste meubel met haard, bijvoorbeeld in combinatie met een televisie of kastenwand.


Uitgebreid assortiment

Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden in de meest uiteenlopende stijlen. In onze categorie tv meubel met haard vindt u talloze manieren van wat er zoal kan om uw haard met meubel fraai te presenteren. Van een wat meer standaard oplossing tot maatwerk. Een haardopstelling op maat wordt helemaal naar wens gemaakt. Met de materialen, kleuren en afmetingen zoals u dit voor ogen heeft.


Ga naar: cinewall, tv meubel met haard, tv kast met haard, tv wand met haard, wandmeubel of haardplateau.


Inclusief plaatsing en levering, door heel Nederland

Door jarenlange ervaring en samenwerking met specialisten zijn wij meer dan alleen uw haard- en kachel leverancier. Wij verzorgen de complete installatie, inclusief rookkanalen en andere toebehoren.

Omschrijving Opstelling Citra

Bent u op zoek naar een zwevende tv meubel met elektrische haard? Kijk dan niet verder en laat u overtuigen door opstelling Citra. Bij deze opstelling is er een elektrische waterdamphaard verwerkt in een zwevend tv meubel. Hiermee haalt u een prachtige opstelling in huis. Het meubel is ook te leveren met andere haarden en in andere kleuren en afmetingen. 

Haard soort Elektrisch
Opstelling Haardmeubel
Type haard Elektrische haard, Sfeerhaard
Categorie TV meubel met haard, Wandmeubel met haard, TV kast met haard
Woonstijl Modern
TV-positie Haard naast TV
Staand/Zwevend meubel Zwevend
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 189 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen