Opstelling Horizon - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Driezijdige gashaard
  • Wandmeubel met landelijke look
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
Complete deal vanaf: € 9.795

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Een complete haardopstelling

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor iedere ruimte in uw woning. Opstelling Horizon is een meubel speciaal ontworpen voor een bepaald type haard. Er is een enorme keuzemogelijkheid aan vormen, uitvoeringen en stijlen. Welke type haard met meubel het beste bij uw interieur past, is vooral een kwestie van smaak en persoonlijke voorkeur. Bij Flamboyant Haarden vinden we samen precies het juiste meubel met haard, bijvoorbeeld in combinatie met een televisie of kastenwand.


Uitgebreid assortiment

Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden in de meest uiteenlopende stijlen. In onze categorie tv meubel met haard vindt u talloze manieren van wat er zoal kan om uw haard met meubel fraai te presenteren. Van een wat meer standaard oplossing tot maatwerk. Een haardopstelling op maat wordt helemaal naar wens gemaakt. Met de materialen, kleuren en afmetingen zoals u dit voor ogen heeft.


Ga naar: cinewall, tv meubel met haard, tv kast met haard, tv wand met haard, wandmeubel of haardplateau.


Inclusief plaatsing en levering, door heel Nederland

Door jarenlange ervaring en samenwerking met specialisten zijn wij meer dan alleen uw haard- en kachel leverancier. Wij verzorgen de complete installatie, inclusief rookkanalen en andere toebehoren.

Omschrijving Opstelling Horizon

Opstelling Horizon

Een eiken haardmeubel met driezijdige gashaard wordt gegarandeerd de blikvanger in uw woning. Dit eikenhouten meubel is op een bijzonder fraaie wijze afgewerkt met een stalen kader (zie afbeelding). De haard is volledige kaderloos ingebouwd en sluit daardoor vloeiend aan op het haardmeubel. Meubel en haard lijken 1 geheel, zonder storende randen of vervelende overgangen. Of u nu kiest voor een gezellig traditioneel interieur of voor een moderne inrichting, het meubel vormt een elegant stijlelement, ongeacht uw smaak of stijl.

Fijne gedetailleerde structuren

Het haardmeubel uit deze opstelling is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig MDF plaatmateriaal met een massief eiken toplaag. Deze eiken toplaag heeft zijn natuurlijke noesten en structuren behouden waardoor het meubel direct uit de natuur lijkt te komen. De warme natuurlijk tekeningen en patronen geven dit haardmeubel een stijlvol elan, een uniek product met een levendige en natuurlijke uitstraling. Bijzonder zijn ook de zijpanelen van dit haardmeubel. Hierin ziet u de jaarringen van het hout waardoor elk meubel een uniek karakter heeft.

Het stalen kader om de haard zorgt voor een robuuste look die kwaliteit uitademt. Haard en meubel lijken zo onlosmakelijk, een designelement vol stijl dat garant staat voor een exclusieve uitstraling.

Graag vertellen wij u meer over opstelling Horizon. Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden. Wij kijken graag samen wat een haardmeubel voor uw interieur kan betekenen!

Opstelling Haardmeubel, Haardplateau met haard
Type haard Gashaard
Categorie TV meubel met haard, Wandmeubel met haard, TV kast met haard
Woonstijl Landelijk
Staand/Zwevend meubel Staand
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 180 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen