Opstelling Idaho - Complete deal

Complete deal bestaat uit:
  • Gashaard met industrieel meubel
  • Afvoermateriaal
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
Compleet ingebouwd vanaf: € 13.250

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Een complete haardopstelling

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor iedere ruimte in uw woning. Opstelling Idaho is een meubel speciaal ontworpen voor een bepaald type haard. Er is een enorme keuzemogelijkheid aan vormen, uitvoeringen en stijlen. Welke type haard met meubel het beste bij uw interieur past, is vooral een kwestie van smaak en persoonlijke voorkeur. Bij Flamboyant Haarden vinden we samen precies het juiste meubel met haard, bijvoorbeeld in combinatie met een televisie of kastenwand.


Uitgebreid assortiment

Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden in de meest uiteenlopende stijlen. In onze categorie cinewall met haard vindt u talloze manieren van wat er zoal kan om uw haard met meubel fraai te presenteren. Van een wat meer standaard oplossing tot maatwerk. Een haardopstelling op maat wordt helemaal naar wens gemaakt. Met de materialen, kleuren en afmetingen zoals u dit voor ogen heeft.


Ga naar: cinewall, tv meubel met haard, tv kast met haard, tv wand met haard, wandmeubel of haardplateau.


Inclusief plaatsing en levering, door heel Nederland

Door jarenlange ervaring en samenwerking met specialisten zijn wij meer dan alleen uw haard- en kachel leverancier. Wij verzorgen de complete installatie, inclusief rookkanalen en andere toebehoren.

Omschrijving Opstelling Idaho

Opstelling Idaho, een prachtig en inspirerend industrieel haardmeubel met front gashaard. Dit speciale haardmeubel krijgt al geruime tijd opvallend veel complimenten. Het strakke en industriële ontwerp van dit stalen haardmeubel spreekt zowel moderne als meer traditionele haardliefhebbers aan. Qua maatvoering en kleurstelling zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Wat uw smaak ook is, met het haardmeubel Idaho haalt u een solide basis in huis waarmee uw haard ongetwijfeld in het middelpunt van de belangstelling staat!

Haard soort Gas
Opstelling Haardmeubel, Haardplateau met haard
Type haard Gashaard
Categorie Cinewall met haard, TV meubel met haard, Wandmeubel met haard
Woonstijl Design, Industrieel
TV-positie Haard onder TV, TV boven haard
Staand/Zwevend meubel Staand
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 189 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen