Opstelling Lombarde - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Opstelling Lombarde
  • Behang/sausklare ombouw
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
Complete deal vanaf: € 9.100

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Een complete haardopstelling

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor iedere ruimte in uw woning. Opstelling Lombarde is een meubel speciaal ontworpen voor een bepaald type haard. Er is een enorme keuzemogelijkheid aan vormen, uitvoeringen en stijlen. Welke type haard met meubel het beste bij uw interieur past, is vooral een kwestie van smaak en persoonlijke voorkeur. Bij Flamboyant Haarden vinden we samen precies het juiste meubel met haard, bijvoorbeeld in combinatie met een televisie of kastenwand.


Uitgebreid assortiment

Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden in de meest uiteenlopende stijlen. In onze categorie tv meubel met haard vindt u talloze manieren van wat er zoal kan om uw haard met meubel fraai te presenteren. Van een wat meer standaard oplossing tot maatwerk. Een haardopstelling op maat wordt helemaal naar wens gemaakt. Met de materialen, kleuren en afmetingen zoals u dit voor ogen heeft.


Ga naar: cinewall, tv meubel met haard, tv kast met haard, tv wand met haard, wandmeubel of haardplateau.


Inclusief plaatsing en levering, door heel Nederland

Door jarenlange ervaring en samenwerking met specialisten zijn wij meer dan alleen uw haard- en kachel leverancier. Wij verzorgen de complete installatie, inclusief rookkanalen en andere toebehoren.

Omschrijving Opstelling Lombarde

De Faber E-Matrix is een elektrische haard met waterdamp en een verwarmingselement. De Faber E-Matrix is hier in combinatie met een schitterend maatwerkmeubel, maar er zijn nog genoeg andere haarden mogelijk. Ook kunt u gashaarden combineren met een maatwerkmeubel. U heeft dus keuze genoeg.

Het maatwerkmeubel is gemaakt door meubelmaker en is met zijdeglans afgespoten in elke Ral naar keuze. Op bijgaande foto's ziet u dat het meubel bestaat uit 4x klep push to open en een terugspringende plint (zwart), de terugspringende plint zorgt als het ware voor een zwevend effect. We kunnen het meubel ook uitvoeren in bijvoorbeeld hoogglans i.p.v. zijdeglans. Ook is het mogelijk om te kiezen voor lades i.p.v. kleppen. Wanneer u het meubel liever wilt uitgevoerd hebben in houtstructuur neem dan ook contact met ons. Wij maken graag de opstelling geheel naar wens.

Opstelling Haardmeubel, Haardplateau met haard
Type haard Elektrische haard, Sfeerhaard
Vuurzicht Driezijdige haard
Categorie TV meubel met haard, Wandmeubel met haard, TV kast met haard
Woonstijl Modern
TV-positie Haard naast TV
Staand/Zwevend meubel Staand
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 180 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen