Opstelling Lubelski - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Opstelling Lubelski
  • Afvoermateriaal
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
Complete deal vanaf: €10.650

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Een complete haardopstelling

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor iedere ruimte in uw woning. Opstelling Lubelski is een meubel speciaal ontworpen voor een bepaald type haard. Er is een enorme keuzemogelijkheid aan vormen, uitvoeringen en stijlen. Welke type haard met meubel het beste bij uw interieur past, is vooral een kwestie van smaak en persoonlijke voorkeur. Bij Flamboyant Haarden vinden we samen precies het juiste meubel met haard, bijvoorbeeld in combinatie met een televisie of kastenwand.


Uitgebreid assortiment

Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden in de meest uiteenlopende stijlen. In onze categorie wandmeubel met haard vindt u talloze manieren van wat er zoal kan om uw haard met meubel fraai te presenteren. Van een wat meer standaard oplossing tot maatwerk. Een haardopstelling op maat wordt helemaal naar wens gemaakt. Met de materialen, kleuren en afmetingen zoals u dit voor ogen heeft.


Ga naar: cinewall, tv meubel met haard, tv kast met haard, tv wand met haard, wandmeubel of haardplateau.


Inclusief plaatsing en levering, door heel Nederland

Door jarenlange ervaring en samenwerking met specialisten zijn wij meer dan alleen uw haard- en kachel leverancier. Wij verzorgen de complete installatie, inclusief rookkanalen en andere toebehoren.

Omschrijving Opstelling Lubelski

Opstelling Lubelski is een prachtige kastenwand waarbij de haard in het midden is geplaatst. De natuurstenen schouw zorgt ervoor dat het een mooi en modern plaatje is. De kasten rechts en links kunnen, zoals op de afbeelding, open opbergruimtes zijn maar ook voorzien worden van lades of deuren. De kleuren en materialen liggen bij deze opstelling niet vast, vind u een andere kleur, materiaal of haard mooier? Dat is geen probleem, opstelling Lubelski is te maken precies zoals u het wenst.

Opstelling Haardmeubel
Type haard Gashaard
Vuurzicht Fronthaard
Categorie Wandmeubel met haard, TV kast met haard, TV wand met haard
Woonstijl Design, Modern
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 168 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen