Opstelling Oddette - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Opstelling Oddette
  • Behang/sausklare ombouw
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
Complete deal vanaf: € 8.200

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Een complete haardopstelling

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor iedere ruimte in uw woning. Opstelling Oddette is een meubel speciaal ontworpen voor een bepaald type haard. Er is een enorme keuzemogelijkheid aan vormen, uitvoeringen en stijlen. Welke type haard met meubel het beste bij uw interieur past, is vooral een kwestie van smaak en persoonlijke voorkeur. Bij Flamboyant Haarden vinden we samen precies het juiste meubel met haard, bijvoorbeeld in combinatie met een televisie of kastenwand.


Uitgebreid assortiment

Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden in de meest uiteenlopende stijlen. In onze categorie tv meubel met haard vindt u talloze manieren van wat er zoal kan om uw haard met meubel fraai te presenteren. Van een wat meer standaard oplossing tot maatwerk. Een haardopstelling op maat wordt helemaal naar wens gemaakt. Met de materialen, kleuren en afmetingen zoals u dit voor ogen heeft.


Ga naar: cinewall, tv meubel met haard, tv kast met haard, tv wand met haard, wandmeubel of haardplateau.


Inclusief plaatsing en levering, door heel Nederland

Door jarenlange ervaring en samenwerking met specialisten zijn wij meer dan alleen uw haard- en kachel leverancier. Wij verzorgen de complete installatie, inclusief rookkanalen en andere toebehoren.

Omschrijving Opstelling Oddette

In deze opstelling Oddette zit de Maestro 80/3, echter zijn er ook nog veel meer haarden mogelijk in combinatie met een maatwerk meubel.

De fake koof boven de driezijdige gashaard is inclusief. Eventueel kunnen in de koof spots geplaatst worden, die extra sfeer creëren.

Het bovenblad van de opstelling Oddette is staal van 8 mm dik en is behandeld met olie. Het onderbouw is in elke ral kleur naar keuze mogelijk ook is er een terugliggende plint mogelijk. Een terugliggende plint creëert een zwevend effect.

Wij helpen u graag aan een schitterende combinatie van een gashaard en maatwerk meubel in uw woning, neem dus gerust telefonisch of per mail contact met ons op.

Opstelling Haardmeubel, Haardplateau met haard
Type haard Gashaard
Vuurzicht Driezijdige haard
Categorie TV meubel met haard, Wandmeubel met haard
Woonstijl Modern
Staand/Zwevend meubel Staand
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 180 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen