Opstelling Polaris - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Opstelling Polaris
  • Afvoermateriaal
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
Compleet ingebouwd vanaf: € 7.150

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Een complete haardopstelling

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor iedere ruimte in uw woning. Opstelling Polaris is een meubel speciaal ontworpen voor een bepaald type haard. Er is een enorme keuzemogelijkheid aan vormen, uitvoeringen en stijlen. Welke type haard met meubel het beste bij uw interieur past, is vooral een kwestie van smaak en persoonlijke voorkeur. Bij Flamboyant Haarden vinden we samen precies het juiste meubel met haard, bijvoorbeeld in combinatie met een televisie of kastenwand.


Uitgebreid assortiment

Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden in de meest uiteenlopende stijlen. In onze categorie cinewall met haard vindt u talloze manieren van wat er zoal kan om uw haard met meubel fraai te presenteren. Van een wat meer standaard oplossing tot maatwerk. Een haardopstelling op maat wordt helemaal naar wens gemaakt. Met de materialen, kleuren en afmetingen zoals u dit voor ogen heeft.


Ga naar: cinewall, tv meubel met haard, tv kast met haard, tv wand met haard, wandmeubel of haardplateau.


Inclusief plaatsing en levering, door heel Nederland

Door jarenlange ervaring en samenwerking met specialisten zijn wij meer dan alleen uw haard- en kachel leverancier. Wij verzorgen de complete installatie, inclusief rookkanalen en andere toebehoren.

Omschrijving Opstelling Polaris

De opstelling Polaris is voorzien van een super brede gashaard van 1700 mm breed. In de ombouw is ook ruimte gemaakt om de tv en soundbar weg te werken.
Achter de tv en onder de tv is een extra isolerende plaat gemaakt en er is een koof gemaakt achter de tv waar de ontvanger van de tv geplaatst is. Op deze manier is alles netjes weggewerkt.

De nis is uitgelijnd met de ruit van de haard. Er zijn heel veel maten televisies en heel veel gashaarden in verschillende maten. Wij kijken graag samen met u wat de beste combinatie is en wat er het mooist bij u zou passen. Bij Flamboyant Haarden is niets standaard, echter op deze manier proberen wij u alvast een idee te geven van de kosten voor het plaatsen van een gashaard met een tv erboven. In dit geval gaan we er vanuit dat het geplaatst wordt met een geveldoorvoer.

U kunt uiteraard ook aan de zijkanten een gedeelte doortrekken als u dat wenst? Of eventueel een nis plaatsen waar u hout voor de sier kunt opbergen. Wij maken de gashaard met tv erboven exact zoals u wenst!

Wilt u ook zo’n fantastische gashaard in uw woning? Wij plaatsen deze eyecatcher graag voor u! Wij maken graag ook bij u zo’n mooie opstelling met tv nis boven de gashaard!

Haard soort Gashaard met TV
Type haard Gashaard
Vuurzicht Fronthaard
Categorie Cinewall met haard, TV wand met haard
Woonstijl Klassiek
TV-positie Haard onder TV, TV boven haard
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 189 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen