Opstelling Santiam - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Opstelling Santiam
  • Afvoermateriaal
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
Complete deal vanaf: €4.250

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Een complete haardopstelling

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor iedere ruimte in uw woning. Opstelling Santiam is een meubel speciaal ontworpen voor een bepaald type haard. Er is een enorme keuzemogelijkheid aan vormen, uitvoeringen en stijlen. Welke type haard met meubel het beste bij uw interieur past, is vooral een kwestie van smaak en persoonlijke voorkeur. Bij Flamboyant Haarden vinden we samen precies het juiste meubel met haard, bijvoorbeeld in combinatie met een televisie of kastenwand.


Uitgebreid assortiment

Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden in de meest uiteenlopende stijlen. In onze categorie cinewall met haard vindt u talloze manieren van wat er zoal kan om uw haard met meubel fraai te presenteren. Van een wat meer standaard oplossing tot maatwerk. Een haardopstelling op maat wordt helemaal naar wens gemaakt. Met de materialen, kleuren en afmetingen zoals u dit voor ogen heeft.


Ga naar: cinewall, tv meubel met haard, tv kast met haard, tv wand met haard, wandmeubel of haardplateau.


Inclusief plaatsing en levering, door heel Nederland

Door jarenlange ervaring en samenwerking met specialisten zijn wij meer dan alleen uw haard- en kachel leverancier. Wij verzorgen de complete installatie, inclusief rookkanalen en andere toebehoren.

Omschrijving Opstelling Santiam

Bij opstelling Santiam vormt een driezijdige haard samen met de tv een prachtige cinewall. Door de haard en tv in een ombouw voor de muur te plaatsen krijgt deze nog meer aandacht. In iedere woonkamer zal opstelling Santiam een blikvanger zijn. Bij deze opstelling bepaalt u zelf de afwerking, u kunt kiezen voor behang, stucwerk, planken of wat dan ook. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden.

Type haard Elektrische haard, Sfeerhaard
Vuurzicht Fronthaard
Categorie Cinewall met haard, TV wand met haard
Woonstijl Design, Modern
TV-positie Haard onder TV, TV boven haard
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 189 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen