Opstelling Simcoe - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Opstelling Simcoe
  • Afvoermateriaal
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
Complete deal vanaf: €9.000

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Een complete haardopstelling

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor iedere ruimte in uw woning. Opstelling Simcoe is een meubel speciaal ontworpen voor een bepaald type haard. Er is een enorme keuzemogelijkheid aan vormen, uitvoeringen en stijlen. Welke type haard met meubel het beste bij uw interieur past, is vooral een kwestie van smaak en persoonlijke voorkeur. Bij Flamboyant Haarden vinden we samen precies het juiste meubel met haard, bijvoorbeeld in combinatie met een televisie of kastenwand.


Uitgebreid assortiment

Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden in de meest uiteenlopende stijlen. In onze categorie haardplateau met haard vindt u talloze manieren van wat er zoal kan om uw haard met meubel fraai te presenteren. Van een wat meer standaard oplossing tot maatwerk. Een haardopstelling op maat wordt helemaal naar wens gemaakt. Met de materialen, kleuren en afmetingen zoals u dit voor ogen heeft.


Ga naar: cinewall, tv meubel met haard, tv kast met haard, tv wand met haard, wandmeubel of haardplateau.


Inclusief plaatsing en levering, door heel Nederland

Door jarenlange ervaring en samenwerking met specialisten zijn wij meer dan alleen uw haard- en kachel leverancier. Wij verzorgen de complete installatie, inclusief rookkanalen en andere toebehoren.

Omschrijving Opstelling Simcoe

U kiest voor opstelling Simcoe als u op zoek bent naar een hangend of zwevend haardplateau met een driezijdige gashaard. Bij deze opstelling hangt het haardplateau een klein stukje boven de gronde waardoor u een prachtig zwevend effect creëert. Het plateau kan helemaal op maat worden gemaakt in de afwerking en afmeting die u wenst.

Opstelling Haardmeubel, Haardplateau met haard
Type haard Gashaard
Vuurzicht Driezijdige haard
Categorie Wandmeubel met haard, TV wand met haard
Woonstijl Design, Landelijk, Modern
Staand/Zwevend meubel Zwevend
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 183 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen