Opstelling Sterling - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Opstelling Sterling
  • Afvoermateriaal
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
Complete deal vanaf: €9.345

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Een complete haardopstelling

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor iedere ruimte in uw woning. Opstelling Sterling is een meubel speciaal ontworpen voor een bepaald type haard. Er is een enorme keuzemogelijkheid aan vormen, uitvoeringen en stijlen. Welke type haard met meubel het beste bij uw interieur past, is vooral een kwestie van smaak en persoonlijke voorkeur. Bij Flamboyant Haarden vinden we samen precies het juiste meubel met haard, bijvoorbeeld in combinatie met een televisie of kastenwand.


Uitgebreid assortiment

Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden in de meest uiteenlopende stijlen. In onze categorie wandmeubel met haard vindt u talloze manieren van wat er zoal kan om uw haard met meubel fraai te presenteren. Van een wat meer standaard oplossing tot maatwerk. Een haardopstelling op maat wordt helemaal naar wens gemaakt. Met de materialen, kleuren en afmetingen zoals u dit voor ogen heeft.


Ga naar: cinewall, tv meubel met haard, tv kast met haard, tv wand met haard, wandmeubel of haardplateau.


Inclusief plaatsing en levering, door heel Nederland

Door jarenlange ervaring en samenwerking met specialisten zijn wij meer dan alleen uw haard- en kachel leverancier. Wij verzorgen de complete installatie, inclusief rookkanalen en andere toebehoren.

Omschrijving Opstelling Sterling

Bij opstelling Sterling is een front haard centraal geplaatst in een kastenwand. Zowel rechts als links van de haard zijn vier kasten toegevoegd met hoge deuren. De lichte kleur bruin van de kastdeuren en planken geeft de opstelling een open en transparante look. Houdt u meer van donkere kleuren of wilt u meer een industriële woonstijl? Dat is bij deze opstelling geen probleem. Het materiaal van kast en wand kan gemaakt worden precies zoals u het voor ogen heeft.

Opstelling Haardmeubel
Type haard Houtkachel
Vuurzicht Fronthaard
Categorie Wandmeubel met haard, TV wand met haard
Woonstijl Klassiek, Landelijk
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 180 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen