Interieurconcepten

Flamboyant is meer dan zomaar een haardenspeciaalzaak! In ons brede assortiment vindt u naast haarden en kachels ook verrassende interieurconcepten. Onder interieurconcept verstaan wij de talloze manieren waarop wij van uw gekozen haard uw droomhaard kunnen maken. Uw uiteindelijke haardbeleving wordt immers bepaald door de manier waarop uw haard gepresenteerd zal worden. Vrijstaande modellen hebben van nature al een bepaalde klassieke charme. Moderne vrijstaande haarden zijn in zoveel uitvoeringen verkrijgbaar dat er bij elke smaak wel een passend model te vinden is. Toch zien we langzaam maar zeker dat inbouwhaarden terrein winnen, en dat is natuurlijk niet zonder reden!

Interieurconcepten

interieurconcepten-prijsEen inbouwhaard kan natuurlijk worden ingebouwd. Dit inbouwen kan op allerlei verschillende manieren worden gedaan. Uw inbouwhaard kan bijvoorbeeld fraai worden ingebouwd in een muur of wand, maar ook in een haardmeubel of in een schouw, ook wel schoorsteenmantel genoemd. De laatste generatie inbouwhaarden is doordacht tot in detail. Dit ziet u bijvoorbeeld aan het creatieve gebruik van glas en aan de discrete kaders die nauwelijks meer opvallen.Een inbouwhaard wordt hierdoor echt een onderdeel van het meubel of van uw wand, zonder storende elementen die het zicht op het vuurbeeld belemmeren!

Interieurconcept met tv meubel

interieurconcepten-meubel

De presentatie van uw droomhaard is enorm belangrijk voor de uiteindelijke looks en uitstraling. De mogelijkheden die een inbouwhaard biedt zijn gelukkig vrijwel eindeloos! Onze persoonlijke aanpak maakt unieke presentaties mogelijk. De materiaalkeuze, de kleur, de structuur en het ontwerp kunt u helemaal zelf bepalen wanneer u kiest voor een maatwerkmeubel. Zo creëert u samen met ons iets echt bijzonders en iets volkomen uniek. Samen maken wij van uw haardmeubel een opvallende en sfeerbepalende eyecatcher die naadloos aansluit op uw smaak en op uw interieurstijl!

Interieurconcept met tv wand

interieurconcepten-bouwen

Steeds meer mensen willen niet elke avond de kiezen hoe de aandacht moet worden verdeeld. Waarom kiezen of u wilt genieten van uw haard of uw tv, terwijl u kunt genieten van beiden? Moderne, platte tv’s en moderne elektrische haarden vormen een fantastische combinatie. Maar ook meer traditionele houtkachels of gashaarden laten zich prima combineren met een maatwerkmeubel. Maar of u nu kiest voor een gashaard met tv meubel, een houtkachel met tv meubel, een elektrische haard met tv meubel of toch liever voor een open haard met tv meubel, bij Flamboyant Haarden bent u aan het juiste adres!

Interieurconcept met plateau

Interieurconcepten-natuursteen

Naast haardmeubels die uw haard en tv combineren zijn er nog vele andere mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zwevend meubel met een handige houtopslag erin verwerkt? Of gaat u liever voor de klassieke open haard uitstraling en kiest u voor een traditionele schouw waarin uw droomhaard helemaal tot zijn recht komt? Onze meubelmakers kennen het vak en laten graag zien wat ze voor u kunnen betekenen.

Laat u inspireren door de vele verrassende concepten in deze categorie, of breng eens een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in Apeldoorn! Flamboyant is meer dan de leverancier van uw haard of kachel. Wij begrijpen de magie van het vuur en weten waar haardliefhebbers het warm van krijgen! Verras ons met uw vragen en ideeën, dan verrassen wij u met onze voorstellingen en oplossingen! Daag ons uit, dat zien we graag, we kunnen zelfs niet zonder! Want wij zijn Flamboyant! Vurig & bijzonder!

Offerte aanvragen