Tv kast met elektrische haard

Maak van een tv kast met elektrische haard het middelpunt van uw woonkamer. Een prachtige opstelling van elektrische haard in kast is een aanwinst voor ieders interieur. Erg fijn om naar te kijken en ook nog eens handig om spullen in op te bergen. Lees verder.

Creëer een prachtige eyecatcher in uw woonkamer

Een tv-kast is niet alleen praktisch, maar kan ook een echte blikvanger worden. Zeker als u deze verrijkt met een mooie elektrische haard. De elektrische haard tv kast is tegenwoordig een zeer gewilde combinatie. Samen vormen ze een prachtig geheel die u met recht in het midden van de woonkamer plaatst. Er is een enorme keuze aan type kasten, uitvoeringen en stijlen. Welk type haard met tv kast het beste in uw situatie past, is een kwestie van persoonlijke smaak en voorkeur. Onze adviseurs helpen u graag bij de aanschaf van een tv kast met elektrische haard.

Soorten elektrische haard in kast op een rij

tv kast met elektrische haardFlamboyant Haarden heeft een breed aanbod aan elektrische haarden. Wij bieden elektrische haarden aan die gebruik maken van een LED-techniek, waterdamp-techniek, of driedimensionale vuurtechniek. Al deze technieken zorgen voor realistische en levensechte vlambeelden. De vlammen zijn bijna niet meer te onderscheiden van het vuur van een houtkachel. Vindt u een bepaalde techniek het meeste aanspreken? Dan gaan we over tot de keuze van een bepaald model. Niet elk model is geschikt voor de tv-kast die u wenst. Onderstaande modellen zijn het meest populair en worden het vaakst toegepast bij een tv kast met elektrische haard:

  • Tv kast met elektrische haard, met alleen een ruit aan de voorzijde.
  • De 2-zijdige elektrische haard, naast een ruit aan de voorzijde heeft deze haard ook een ruit aan de zijkant.
  • Een driezijdige elektrische haard, deze haard is voorzien van een ruit aan de voorzijde en aan beide zijdes.

Welk model elektrische haard het best past in uw ideale tv kast past, vertellen wij u graag in een persoonlijk adviesgesprek.

Elektrische haard in kast, welk type en stijl kiest u?

elektrische haard in tv kastHet kiezen van een bepaalde stijl is een geheel persoonlijke keuze. Bij Flamboyant Haarden zijn de mogelijkheden eindeloos. We kunnen wel stellen dat alles mogelijk is. Voordat u overgaat tot de aanschaf van een elektrische haard tv kast, is het dan ook van groot belang om goed na te denken welke kleur en stijl past in uw interieur. Heeft u uw keuze gemaakt of wilt u juist daarin geadviseerd worden? Onze adviseurs helpen u graag, vraag gerust naar de vele mogelijkheden van een elektrische haard in kast.

Een tv kast met elektrische haard zoeken voor uw interieur

tv kast met haardEen goede tv kast met elektrische haard past natuurlijk helemaal in uw interieur. De elektrische haard in kast komen volledig overeen met uw wensen. Heeft u een tv, maar weet u niet welk tv kast met elektrische haard daarvoor geschikt is? Neem dan contact op met de haardenadviseurs van Flamboyant. Zij helpen u graag verder. Vergeet niet dat de tv kasten die Flamboyant aanbiedt helemaal kunnen worden afgestemd op uw wensen. Heeft u een mooi model tv kast gezien en wil u deze in een specifieke afmeting, materiaal of kleur? Bij Flamboyant is alles mogelijk. Kiest u niet voor standaard, dan is er altijd nog maatwerk.

Daarom kiest u voor een maatwerk elektrische haard in kast

In sommige gevallen is een situatie zo uniek of zijn de wensen zo specifiek dat alleen maatwerk een oplossing biedt. Flamboyant Haarden denkt in dergelijke gevallen graag met u mee. Onze adviseurs ontwerpen graag een unieke tv kast met elektrische haard. Een opstelling die naadloos aansluit op al uw wensen en mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Lees meer op onze speciale maatwerk-pagina.

Over Flamboyant Haarden

Flamboyant Haarden is al vele jaren een bekende haardenzaak uit Apeldoorn en omgeving. Wij zijn een de haardenspeciaalzaak met passie voor vuur. Onze prachtige haarden en kachels worden geplaatst door het hele land heen, van Den Helder tot Maastricht. Heeft u uw favoriete tv kast met elektrische haard ergens op internet gezien? Wij helpen u graag om deze realiseren. Vraag nu een vrijblijvende prijsindicatie aan, onze haarden adviseurs adviseren u graag. Wilt u de vele mogelijkheden voor een elektrische haard tv kast komen bekijken in onze showroom? Dat kan. In onze showroom staat een grote gedeelte van ons assortiment brandend opgesteld. Wij verwelkomen u graag!

Offerte aanvragen