Tv kast met gashaard

Kies nu voor een schitterende tv kast met gashaard en geef uw woonkamer sfeer en glans. Bij Flamboyant Haarden helpen we u graag verder, zodat u de juiste keuze voor een gashaard kast kunt maken. Er is een enorme keuzemogelijkheid voor een gashaard in kast. Welke gashaard met kast het beste bij u past, is vooral een keuze van smaak en technische mogelijkheden. Lees verder.

Gashaard in kast

Een gashaard kunt u niet zomaar in een kast plaatsen. U dient met een aantal aspecten rekening te houden. In sommige situaties is een gashaard in kast zelfs onmogelijk. Dan zult u voor een andere oplossing moeten kiezen of overstappen naar een ander type haard. Ontdek hier al onze mogelijkheden voor een schitterende tv kast met gashaard opstelling. Twijfelt u of een tv kast met gashaard wel de juiste oplossing is voor uw situatie? Flamboyant Haarden realiseert niet alleen tv kast met haard opstellingen, maar u kunt ook bij ons terecht voor een cinewall met gashaard, tv meubel met gashaard, tv wand met gashaard en nog veel meer. Ontdek de mogelijkheden op onze website. Staat uw ideale haardopstelling er niet tussen of heeft u een unieke situatie? Ook voor maatwerk gashaard kast bent u bij ons aan het juiste adres.

Kies de juiste gashaard met kast

gashaard met kastEr zijn veel verschillende soorten gashaarden verkrijgbaar bij Flamboyant Haarden. Door deze ruime keuze aan gashaarden is er altijd wel een model wat u aanspreekt. Als we het hebben over een gashaard in tv kast, dan bedoelen we een inbouw gashaard. Deze gashaard is ervoor gemaakt om ingebouwd te worden in een kast, wand of meubel. Om de gashaarden op te delen in categorieën is het gebruikelijk om te kijken naar het vuurzicht. Er zijn gashaarden waarbij u alleen door de voorzijde het vuur kunt bekijken, dit noemen wij een front gashaard. Ook zijn er gashaarden die een ruit aan de voorzijde en zijkant hebben (een 2-zijdige of hoek gashaard). En er zijn gashaarden met 3 ruiten, de driezijdige gashaard. Deze drie type gashaarden zijn ideaal om in een tv kast te plaatsen. Welke tv kast met gashaard in uw situatie het beste is, is vooral een kwestie van smaak. Heeft u een L-vormige woonkamer of juist een vierkante of rechthoekige woonkamer? De vorm van de woonkamer is vaak bepalend voor de beste gashaard in een kastenwand of elke andere haardopstelling. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt online uw vraag over de gashaard met kast stellen, maar een bezoek aan de showroom maakt wellicht nog veel meer duidelijk.

Houd rekening met de warmteafgifte, plaats de tv in een (stalen) tv-nis

gashaard in kastEen tv kan slecht tegen warmte. Als u een gashaard in een kast wilt plaatsen moet u rekening houden met de warmteafgifte van de gashaard. Als het vuur in de gashaard maximaal brandt dan kan de temperatuur boven en naast de gashaard enorm oplopen. Een wand / het rookkanaal kan gemakkelijk wel meer dan 100 graden warm worden. Uiteraard is dit wel helemaal afhankelijk van het vermogen van de gashaard. U zult begrijpen dat het daarom erg belangrijk is om de gashaard te kiezen met het juiste vermogen. Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat de televisie in de gashaard kast niet te warm wordt. Wij adviseren vaak om de tv in een (stalen) tv-nis te plaatsen. Een nis is een soort opening of holte in de muur, waardoor de tv als het ware verdiept in de muur komt te liggen. Opstijgende warmte van de gashaard gaat dan voor de tv langs en verwarmt de tv niet of nauwelijks. Zo voorkomt u dat de levensduur van de tv wordt verkort.

Welke tv kastenwand met gashaard past het beste bij u?

Flamboyant Haarden creëert en realiseert een tv kast met gashaard in iedere interieur- of woonstijl. Onze tv kast met gashaard opstellingen kunnen precies gemaakt worden zoals u het voor ogen heeft. Van een industriële look tot een wat meer romantische of klassieke uitstraling. Van strak en modern tot landelijk. Alles is mogelijk bij een gashaard met kastenwand. Heeft u ergens uw favoriete gashaard in kast gezien? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en voeg de afbeelding als bijlage toe. Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee of de gewenste gashaard kast opstelling bij u thuis te realiseren is. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de showroom, de koffie staat klaar!

Offerte aanvragen