TV kast met sfeerhaard

In de afgelopen jaren is de elektrische sfeerhaard een stuk populairder geworden en steeds vaker terug te vinden in de Nederlandse huiskamer. Wanneer u kiest voor een tv kast met sfeerhaard dan combineert u het beste van twee werelden. Comfortabel tv-kijken, terwijl u geniet van de warmte en gezelligheid van een ingebouwde sfeerhaard. Lees meer.

Op zoek naar een tv kast met ingebouwde sfeerhaard?

Een tv kast met ingebouwde sfeerhaard zorgt voor meer sfeer in uw woonkamer en is geschikt voor allerlei inbouw toepassingen. Doordat er in een elektrische sfeerhaard geen echte verbranding plaatsvindt zijn er eigenlijk niet of nauwelijks beperkingen qua inbouwmogelijkheden. Er hoeft namelijk geen rekening te worden gehouden met brandveiligheid of een rookgasafvoerkanaal. De sfeerhaard met kast kan dus eigenlijk op iedere plek worden geplaatst, waar u maar wil. Wat voor u de beste optie is, vertellen wij u graag in een adviesgesprek. Dit is namelijk erg afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de stijl van uw inrichting, de ideale plek in uw woonkamer, de gewenste opbergruimte en het grote aanbod aan sfeerhaarden. Wij begrijpen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Onze adviseurs helpen u verder en vertellen u graag of een sfeerhaard of andere tv kast met haard het meest geschikt is in uw situatie.

Een kast met ingebouwde sfeerhaard voor elke woonstijl

tv kast met sfeerhaardEr is een enorme keuze in sfeerhaarden met een kast. Zoekt u naar een specifieke stijl of is de kleur of het materiaal voor u belangrijk? Bij een moderne woonstijl past een strakke tv kast sfeerhaard, met rechte lijnen en vormen, uitstekend. Een landelijk interieur zorgt vaak voor een warme en knusse sfeer. Een tv kast met sfeerhaard afgewerkt met natuurlijke kleuren en materialen is dan vaak een geschikte combinatie. Bij een industriële stijl past het gebruik van stoere en robuuste materialen, zoals metaal, hout of leer. Kleuren zoals zwart, grijs of cognac maken van uw (woon)kamer een echte industriële inrichting. De mogelijkheden om uw sfeerhaard te combineren met een tv kast zijn eindeloos. Graag laten wij u de talloze manieren en mogelijkheden zien en gaan samen op zoek naar uw droom sfeerhaard met kast.

Soorten sfeerhaard in kast

Bij Flamboyant Haarden valt er veel te kiezen uit tv kasten met sfeerhaard. Een sfeerhaard is er in allerlei soorten en maten, waar bent u naar op zoek? Wij zetten voor u de meest belangrijke modellen op een rijtje:

  • Front sfeerhaard, met alleen een ruit aan de voorzijde.
  • Tweezijdige sfeerhaard, met een ruit aan de voorzijde en zijkant.
  • Driezijdige sfeerhaard, met een ruit aan de voorzijde en beide zijdes.

Daarnaast is er keuze uit een sfeerhaard met een vierkante, horizontale of verticale ruit. Welke vorm de ruit van de haard moet hebben is afhankelijk van de woonruimte en de plek in uw woning waar de tv kast sfeerhaard moet worden geplaatst.

Stel zelf een kast met sfeerhaard samen

tv kast met ingebouwde sfeerhaardDe ideale kast met sfeerhaard is een oplossing die naadloos aansluit bij uw smaak en stijl. Wij kunnen ons voorstellen dat het vinden van een sfeerhaard kast een hele opgave is. Om een indruk te geven van de mogelijkheden vindt u op onze website diverse tv kast met ingebouwde sfeerhaard opstellingen als complete deal. Deze opstellingen zijn gebaseerd op de meest populaire trends en designs. Hiermee geven wij u voor zover mogelijk alvast een indicatie wat er allemaal kan. De getoonde opstellingen kunnen wat betreft materialen, kleuren en afmetingen gemaakt worden precies zoals u het wil.

Een sfeerhaard tv kast kopen bij Flamboyant Haarden

Onze adviseurs helpen u graag in de zoektocht naar de ideale tv kast met sfeerhaard. Online vindt u een selectie haard opstellingen, maar ook een sfeerhaard kast op maat laten maken is geen enkel probleem. Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee. Wij snappen dat het vaak een wat langer traject is en u een tv kast met sfeerhaard niet in 1 dag aanschaft. In het hele traject zijn wij u dan ook graag van dienst. Van inspiratie tot creatie, en van het uitzoeken van het juiste materiaal tot de montage. Bij ons heeft u in het hele traject één aanspreekpunt. Wilt u vrijblijvende offerte aanvragen voor een tv kast met ingebouwde sfeerhaard of eens langskomen in onze showroom? Onze adviseurs heten u van harte welkom, de koffie staat klaar!

Offerte aanvragen