TV meubel met haard

Wat is er nu fijner dan na een lange werkdag eventjes heerlijk bijkomen voor uw eigen televisie? Heerlijk op de bank met de voetjes van de vloer eventjes lekker tot rust komen in het huis waar u zich thuis voelt. De rol van de televisie lijkt op de rol die de open haard eeuwen daarvoor heeft gehad. Het haardvuur was vroeger immers altijd de plek waar families en gezinnen samen kwamen. De plek waar intieme banden werden gesmeed, waar je je geborgen voelde, en vooral waar je je thuis voelde. Nog steeds zijn haarden populair. Wie eenmaal een haard heeft gehad wil dat gevoel niet meer missen. Maar wat als we nu de aantrekkingskracht van de tv combineren met de magie van het altijd boeiende haardvuur? Laten we het eens hebben over een heel bijzonder meubelstuk, het tv meubel met haard!

TV meubel met geïntegreerde haard

Steeds meer tijd brengen we door voor de televisie. Het is de plek waar we s’ avonds gezellig samen komen, waar banden worden gesmeed en waar je je geborgen en thuis voelt. Moderne televisies zien er fraai uit met strakke lijnen en een exclusieve uitstraling. De moderne tv mag gezien worden en is door zijn dunne afmetingen bijna overal te plaatsen. Deze ontwikkeling is ook niet aan het tv meubel voorbij gegaan. Binnen de enorme groep TV meubels zien we een speciaal concept steeds vaker opduiken, en dat is de combinatie van een TV meubel met haard. Een bijzondere combinatie voor het gezelligste plekje in uw huis, een speciale mix met moderne en klassieke elementen. 

Haal de gezelligheid in huis, kies voor een tv meubel met haard

haard-met-tv-meubel Een TV meubel met geïntegreerde haard vormt een fraaie symbiose van klassiek en modern. De strakke, dunne moderne televisie oogt fris en modern, terwijl de haard zorgt voor een gevoel van huiselijkheid en gezelligheid. Steeds meer mensen overwegen de aanschaf van een TV meubel met haard vanwege de authentieke gezellige sfeer die een haard met zich meebrengt. Een haard tv meubel brengt deze bijzondere sfeer op de plek waar u en uw huisgenoten het liefste zijn. Een fraai Tv meubel met een gezellige houthaard of een handige gashaard zorgt direct voor meer sfeer en voor een veilig gevoel van intimiteit en veiligheid. Doordat er enorm veel verschillende soorten haard tv meubels zijn, is er voor elk interieur en voor elke smaak wel een geschikt tv meubel met kachel of haard te vinden. 

Tv kast met haard

De mogelijkheden zijn eindeloos! Wilt u een bescheiden dressoir met haard waar uw tv op kan staan? Of wilt u een tv kast met haard met allerlei handige opbergmogelijkheden? Misschien kiest u voor een houthaard, en wilt u een haard tv meubel met een handige houtopslag? Of gaat u voor het beste alternatief voor een tv kast met open haard, en kiest u voor een tv meubel haard met speciaal ontspiegeld glas? Bij een moderne tv meubel open haard zorgt dit ontspiegelende glas ervoor dat de ruiten nauwelijks zichtbaar zijn. Zo heeft u onbelemmerd zicht op het altijd fascinerende vlammenspel zonder dat u de nadelen van open vuur op de koop toe hoeft te nemen! 

Tv meubel met haard

haard-met-tv-meubel-kopen

We zien dat de zoektermen ‘tv meubel haard’ en ‘tv kast met haard’ opvallend populair zijn. Een groot deel van de zoekenden zal interesse hebben en zoeken naar inspiratie, maar wij vermoeden dat een aanzienlijk deel ook zoekt naar antwoorden die bij de aanschaf van een tv meubel met haard komen kijken. Brandveiligheid is natuurlijk iets waar we snel aan denken bij een haard of kachel. Vooral bij een tv meubel met ingebouwde haard is de warmte natuurlijk ook wel iets waar we absoluut rekening mee moeten houden. Gelukkig is er tegenwoordig erg veel mogelijk. Door nieuwe technieken en materialen kan de overgang tussen haard en tv meubel veilig zijn en toch nauwelijks zichtbaar. Denk dus niet te snel dat uw gewenste haard tv meubel combinatie niet realiseerbaar is! Onze haardspecialisten nemen het zekere voor het onzekere en geven u eerlijk advies. U zult verrast zijn over de vele mogelijkheden die wij met maatwerk kunnen bieden. Wij laten u graag enkele voorbeelden zien! 

Tv meubel met open haard

Een opmerkelijk misverstand is bijvoorbeeld de term ‘open haard tv meubel’ of ‘tv meubel met open haard’. Open haarden worden namelijk niet of nauwelijks meer verkocht. Open haard is een term die eeuwenlang synoniem stond aan een haard, want lange tijd was elke haard een open haard. Met een open haard bedoelen we open vuur, oftewel een open brandplaats die direct in contact staat met de lucht in de ruimte waarin hij zich bevindt. Hoewel het qua brandveiligheid technisch gezien haalbaar zou zijn om een open haard tv meubel te maken, is de combinatie tv meubel open haard toch een achterhaald idee. De open verbranding die bij een tv meubel met open haard plaats vindt zorgt namelijk voor aanzienlijke nadelen. Open verbranding zorgt voor meer vervuiling in de vorm van Co2 en fijnstof en ook is het rendement van een open haard veel lager dan dat van een gesloten haard. 

Haard in tv meubel

meubel-met-haard-tv

Nederland staat bekend als een land vol design, van vooruitstrevende ideeën en gewaagde concepten. Mede hierdoor zijn tv meubels tegenwoordig verkrijgbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Voor elke huisstijl is er wel een meubel te vinden dat hier perfect bij aansluit

De huidige platte tv’s en tv meubels zijn al een erg geslaagde combinatie. Maar met een elektrische haard uit de laatste generatie is het plaatje helemaal compleet! U zult verbaasd zijn hoe levensecht elektrische vuur is geworden! Wanneer warmte niet uw prioriteit heeft, dan is een elektrische haard zeker het bekijken waard! Wanneer warmte juist wel gewend is kunt u beter kiezen voor hout of gas. De combinatie kachel tv meubel zorgt voor sfeer en warmte op de meest stijlvolle manier! Bekijk snel meer tv meubels met een elektrische haard, of ook wel een tv meubel met sfeerhaard genoemd. Toch liever gas? Bekijk dan onze tv meubels met een gashaard.

Zwevend tv meubel met haard

Bij een moderne woonstijl horen strakke designelementen en bijzondere vormen. Bij liefhebbers van moderne stijlen is daarom het zwevend tv meubel met haard razend populair. Een zwevend tv meubel met haard kan tegen een wand worden bevestigd waardoor het gehele plateau of kast lijkt te zweven. Dit geeft een bijzonder fraaie en tegelijkertijd speelse uitstraling. Een zwevend tv meubel met haard geeft het toch al magische vuurspel nog even wat extra magie! Een tv wandmeubel met haard geeft uw interieur een unieke uitstraling. Wij laten u graag enkele voorbeelden zien! 

Haard met tv meubel

haard-met-tv-meubel-prijs

Flamboyant haarden heeft meer dan 10 jaar ervaring in het realiseren van haardwensen. Vele haardliefhebbers hebben al gekozen voor een tv meubel met haard uit ons assortiment. In onze showroom en op onze website vindt u vele voorbeelden van haard tv meubel combinaties in allerlei stijlen en uitvoeringen. Misschien zit uw droom tv meubel met haard er al wel tussen, maar ook als dit niet zo is bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren meubelmakers maken uw tv meubel met haard helemaal naar uw wensen en voorkeuren. Wanneer u eenmaal inspiratie heeft opgedaan gaan onze adviseurs graag vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden. Onze meubelmakers bieden maatwerk aan, waardoor vrijwel alle restricties wegvallen. Deel uw droominterieur met ons en wij gaan graag de uitdaging aan om deze droom te verwezenlijken! 

Tv meubel met haard prijs

Tv-meubel-haard-lades-kleppen

Wij weten wat we doen wanneer wij een tv haard meubel maken. Wanneer je een tv meubel met haard maken wilt op een veilige en verantwoordde manier is deze ervaring erg belangrijk. Onze deskundige installateurs en meubelmakers hebben ruime ervaring en staan garant voor een professionele montage en aflevering door geheel Nederland. Flamboyant is gespecialiseerd in maatwerk en werkt met hoogwaardige materialen en strenge kwaliteitscontroles. Termen die al snel worden geassocieerd met exclusief en dus duur. Maar Flamboyant haarden is er voor elke portemonnee! Neem bijvoorbeeld onze transparante combideals waardoor u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Wij hanteren eerlijke prijzen en houden niet van nare verrassingen achteraf!

Mogen wij u helpen bij realiseren van uw droominterieur? Neem vrijblijvend contact op via mail of telefoon, of breng even een bezoek aan onze showroom in Apeldoorn. Graag tot ziens!

Offerte aanvragen