Tv meubel met haard

Een tv meubel met haard is niet alleen mooi, maar heeft ook erg veel functionele voordelen. Of u nu kiest voor een industrieel, landelijk of modern tv meubel open haard. Bij Flamboyant Haarden bent u aan het juiste adres voor een exclusieve open haard tv meubel. In onze prachtige collectie tv haard meubels vindt u zeker wat u zoekt! Of u nu op zoek bent naar een tv meubel met gashaardtv meubel met elektrische haard of tv meubel met sfeerhaard. Flamboyant Haarden heeft het allemaal, bekijk ons uitgebreide aanbod tv meubels met haard en lees snel verder.

Een open haard tv meubel, voor iedere woonkamer

Haard en televisie zijn een belangrijk onderdeel van een huishouden. Beide zijn dan ook niet meer weg te denken van de meest belangrijke plek in uw woning; de woonkamer. Met een tv haard meubel combineert u beide werelden en creëert u een fantastische blikvanger. Een tv meubel met open haard zal daarom ook altijd onderdeel blijven van een interieur.

tv meubel met haardIn het ruime assortiment vindt u schitterende grote tv meubels met haard, ook wel tv wand met haard opstellingen genoemd, en sfeervolle kleine tv meubels. Zo is er voor ieder wat wils, voor grote woonkamers en voor de wat minder grote woonruimtes. Welk open haard meubel in uw situatie het beste is, vertellen onze adviseurs u graag. U kunt hiervoor een afspraak maken in onze showroom of gerust eens bellen of mailen.

Vind de open haard tv meubel die bij u past

Bij Flamboyant Haarden vindt u zeker de tv meubel met haard die geschikt is voor uw woning. Door onze expertise op het gebied van haarden en kachels weten wij bij uitstek welk open haard tv meubel geschikt is voor uw situatie. Immers moet de haard wel passen bij het meubel en het meubel moet wel geschikt zijn voor de warmteafgifte. Niet elk materiaal kan tegen de hitte van de haard. En niet elk meubel type leent zich voor een combinatie met rookgasafvoerkanaal. Er zijn verschillende soort tv meubels inclusief haard. Doorsnee genomen kunnen we ze onderverdelen in de volgende categorieën:

haard met tv meubel kopenEen meubel met haard is te verkrijgen in bijna alle woon- of interieurstijlen. Wilt u een landelijke look en feel? Of juist meer industrieel? Kiest u voor een tv meubel haard met handige houtopslag of gaat u voor een meubel met ultramodern design? Het tv meubel met open haard is volledig af te stemmen op uw wooninterieur, smaak en voorkeur. Flamboyant Haarden werkt met kwalitatief hoogwaardige materialen die in vrijwel iedere kleur kunnen worden geleverd. De gewenste stijl en look is daarmee zeker binnen handbereik, u vraagt bij ons niet snel mis!

De vereisten voor een tv meubel met haard

meubel met haardEen tv meubel voldoet op z’n minst aan de volgende eisen. Een meubel zorgt ervoor dat de tv met haard op de juiste hoogte komen te staan. Zo kunt u in een oogopslag genieten van de tv met haard. De ruimte die u overhoudt, kunt u op een leuke manier inrichten met accessoires of andere woondecoratie. Of andere hulpmiddelen, zoals uw draadloze speakerset van Sonos, waarbij het toch wel handig is dat deze op een centrale plaats in de woonkamer aanwezig zijn. Vaak zien we bij Flamboyant dat een tv meubel haard wordt opgebouwd tot een haardwand. Met een haardwand bedoelen wij een kastenwand die over de volledige breedte van de muur is opgebouwd. Deze wand kan functioneel opgebouwd worden met kasten en lades, maar kan bijvoorbeeld ook meer een sfeer functie hebben. Dan kiest u bijvoorbeeld voor een afwerking met wandbekleding als leer of een prachtig behang. Nieuwsgierig wat er allemaal mogelijk is? Meer informatie vindt u bij tv wand met haard.

Kies voor een tv meubel op maat met haard, ruime keuze

Sommige woonruimtes zijn zo complex dat een standaard tv meubel met haard niet de ideale oplossing is. In dat soort gevallen biedt Flamboyant Haarden maatwerk aan. Onze maatwerkspecialisten denken graag met u mee in mogelijkheden en oplossingen. Het woord ‘onmogelijk’ staat dan ook niet in ons woordenboek. Als we het hebben over maatwerk, dan bedoelen we écht maatwerk. Tot in de kleinste details denken we met u mee. Een tv meubel op maat met haard is vrijwel altijd de oplossing. Een maatwerk tv meubel inclusief haard wordt volledig afgestemd op uw woonsituatie, zodat het een naadloos geheel wordt met de ruimte.

Flamboyant biedt een ruime keuze aan haarden. Onze haarden zijn kwalitatief hoogwaardig en bieden het mooiste tv meubel met vuur. Of u nu op zoek bent naar een gashaard, houtkachel, sfeerhaard of elektrische haard? Bij Flamboyant Haarden bent u gegarandeerd aan het juiste adres. Wij begrijpen dan ook heel goed dat het lastig is de juiste keuze te kunnen maken. Het aanbod voor een open haard tv meubel is zo groot, dat het mogelijk is dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom begeleiden wij u graag van begin tot eind. Heeft u een oriënterende vraag of weet u al precies wat voor tv meubel haard u wilt? Onze haarden adviseurs staan u graag te woord. Kom gerust langs in onze showroom voor meer informatie en bekijk de verschillende showroom opstellingen. Uiteraard mag u ook op een andere wijze contact met ons opnemen.

De werkwijze van Flamboyant Haarden

Wij begrijpen heel goed dat u, voordat u overgaat tot de aanschaf van een prachtige meubel met haard opstelling, dat u op zoek gaat naar een betrouwbare partij. Daarom delen wij graag onze werkwijze. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

Persoonlijk advies over de tv meubel met haard

open haard tv meubelOm een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden nodigen wij u van harte uit in onze showroom, maak hier een afspraak. Tijdens het showroombezoek kan onze adviseur u veel laten zien van wat mogelijk is op het gebied van de tv meubel met haard. In onze showroom staan vele haarden brandend opgesteld, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en onmogelijkheden van een open haard tv meubel. Elk type haard heeft zijn eigen specifieke kenmerken die geschikt of juist ongeschikt kunnen zijn voor uw situatie. Bent u niet de gelegenheid om onze showroom te bezoeken, maar wilt u wel graag de mogelijkheden weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Realistisch 3D-Ontwerp van de gewenste tv meubel met open haard

Nadat onze adviseur alle wensen en mogelijkheden in kaart heeft gebracht, maakt hij een persoonlijk advies. Dit advies kan eventueel worden verwerkt in een 3D-tekening of schets. Zo krijgt u een perfect beeld van de tv meubel met open haard opstelling. Tevens geeft de adviseur meer informatie over een tv meubel met haard kopen, door een kostenplaatje af te geven. Het ontwerp en de offerte wordt per mail naar u verstuurd. Na uw terugkoppeling zullen wij de eventuele gewenste aanpassingen doorvoeren.

Plaatsing en montage van tv meubel met haard, overal in Nederland

Gaat u akkoord met de offerte en het definitieve ontwerp? Dan wordt de haard besteld en gaat onze meubelmaker aan de slag met de productie van het meubel. We plannen een installatie datum in en op de afgesproken dag komen we bij u langs. Onze installateur plaatst de tv meubel met haard doorsnee genomen in 2 tot 3 dagen. Haard en tv meubel wordt compleet opgeleverd. Voor Flamboyant maakt het niet uit waar u woont. Vanuit Apeldoorn leveren wij haarden en kachels door het hele land. Van Maastricht tot Den Helder en van Vlissingen tot Groningen. Met ons landelijke installatieteam is geen afstand ons te ver om een open haard tv meubel te plaatsen.

Wij gaan graag voor u aan de slaghaard tv meubel
Wilt u meer informatie of een tv meubel met haard kopen? Wij nodigen u van harte uit om eens onze showroom te bezoeken, maak nu een afspraak. Onze deskundige adviseurs helpen u graag om uw droom opstelling te realiseren. Wij ontmoeten u graag in onze showroom, de koffie staat klaar!

Offerte aanvragen