TV meubel met elektrische haard

Het elektrische vuur is definitief ontstoken en klaar om de haardenmarkt op zijn kop te zetten! Was elektrisch vuur lange tijd nog niet klaar voor de vergelijking met de andere haardtypes, vandaag de dag is de elektrische haard een serieus alternatief geworden voor de traditionele gashaard en houtkachel. Elektrische haarden bieden voordelen en mogelijkheden die geen enkele andere haard bieden kan. Warmte is niet meer onvermijdelijk bij een elektrische haard, warmte is er alleen op uw eigen verzoek. Door deze bijzondere mogelijkheid kunt u het hele jaar genieten van uw haard en is het aantal inbouwmogelijkheden enorm groot. Dit zien we bijvoorbeeld weer aan misschien wel het populairste meubelstuk van dit moment, het TV meubel met elektrische haard. Lees verder.

Elektrische haard TV meubel

Wat maakt de combinatie tv meubel elektrische haard nu zo geslaagd? Waarschijnlijk is het een combinatie van factoren die bijdragen aan dit succes. Moderne elektrische haarden zijn bijzonder strak en stijlvol afgewerkt en passen hierdoor erg goed bij de fraaie platte beeldschermen van vandaag de dag. Zowel de moderne elektrische haard als de moderne platte televisie laten zich erg gemakkelijk en strak inbouwen. Een tv meubel met elektrische haard is daardoor een combinatie die zich moeiteloos aanpast aan allerlei uiteenlopende interieurstijlen, van minimalistische en modern, tot traditioneel of industrieel. Een elektrische haard met tv meubel is naast bijzonder fraai ook erg praktisch. Door de geringe inbouwdiepte en de controleerbare verwarming is de combinatie tv meubel met elektrische haard ook erg geschikt voor de wat kleinere of goed geïsoleerde woningen.

Een elektrische haard is zeer geschikt als combinatie met tv-meubel. En wel hierom:

  • Geen rookgasfvoerkanaal
  • Plug-and-play systeem
  • Eenvoudig in te bouwen door veelal geringe inbouwdiepte
  • Warmte-afgifte speelt geen rol

elektrische haard met tv meubelIn de meeste huishoudens is de plek waar de tv staat ook de plek waar we de meeste tijd doorbrengen. Na een lange dag werken is er immers maar weinig meer ontspannend dan even lekker bijkomen met uw favoriete TV programma’s. Vroeger hadden we de keuze uit enkele TV zenders, tegenwoordig is dit aanbod vele malen groter. Honderden TV zenders, Youtube, Netflix en vele andere diensten bieden een aanbod waardoor het aantal uren dat we voor de tv doorbrengen maar blijft stijgen. Een investering in de plaats waar we steeds meer tijd doorbrengen klinkt als een goede investering. Een elektrische haard van de laatste generatie is echt iets bijzonders dat uw aandacht verdiend. Omdat warmte geen probleem is kan een elektrische haard strak onder een tv worden geplaatst. Wanneer u kiest voor een tv meubel met elektrische haard dan hoeft u uw aandacht niet meer te verdelen tussen uw tv en uw sfeerhaard. Geen wonder dus dat steeds meer mensen een tv meubel met elektrische haard kopen. Twijfelt u nog steeds? Bekijk hier onze tv meubels met gashaard.

Daarom kiest u voor een zwevend tv meubel met elektrische haard

tv meubel met ingebouwde elektrische haardDoor de geringe inbouwdiepte en regelbare warmteafgifte is een elektrische haard in te bouwen in allerlei situaties. U kunt kiezen voor een meer traditionele TV kast met elektrische haard of juist voor een bijzonder modern zwevend tv meubel met elektrische haard. Doordat er vrijwel geen restricties zijn bij het inbouwen van een elektrische sfeerhaard kunt u hem precies daar plaatsen waar u hem het liefste ziet. Door de vele mogelijkheden zien we de elektrische sfeerhaard nu opduiken in muren, toonbanken, bars, haardmeubels en allerlei andere meubels en designelementen. Maar vooral het tv meubel met elektrische haard is een combinatie die we mateloos populair aan het worden is! Elektrische haarden bieden dus mogelijkheden die er voorheen nooit waren met houtkachels en gashaarden. Vrijstaande modellen zijn erg mooi, maar wanneer u ervoor kiest om uw elektrische sfeerhaard in te bouwen wordt vaak het fraaiste resultaat bereikt. Alles kan dan helemaal uit het zicht worden weggewerkt zodat u alleen nog zicht houdt op datgene waar het eigenlijk om gaat, en dat is natuurlijk het fascinerende spel van de vlammen en het vuur.

Naast dit traditionele vuurbeeld kunnen veel moderne elektrische haarden nog meer laten zien. Door slimme belichtingstechnieken en geavanceerde software is het haardproducenten gelukt om van een elektrische haard meer te maken dan een nephaard. Wanneer u kiest voor een tv meubel met elektrische haard dan kiest u voor een speels designelement met fraaie lichteffecten, een weergaloos schouwspel dat nooit gaat vervelen! Door de vele mogelijkheden kunt u uw elektrische sfeerhaard naar hartenlust aanpassen aan uw eigen smaak en stijl!

Een tv meubel met elektrische haard of tv meubel met sfeerhaard is een meubelstuk dat past bij onze moderne maatschappij. Nu we ons steeds bewuster zijn van het effect van onze handelingen op het klimaat zijn we anders tegen de traditionele houtkachel en gashaard gaan kijken. Bij het verbranden van hout en aardgas komt CO2 gas vrij, het broeikasgas dat grotendeels verantwoordelijk is voor de opwarming van de aarde. Duurzaam en efficiënt omgaan met onze natuurlijke brandstoffen is belangrijk voor ons allemaal. We hebben maar 1 planeet en moeten daar zo zuinig mogelijk op zijn. Een tv meubel met elektrische haard laat zien dat het einde van echte verbranding niet het einde van de haard hoeft te betekenen. Zonder verbranding is er geen as, geen roet, geen fijnstof en geen vrijkomend CO2 gas. Dit maakt van een tv meubel met elektrische haard een bijzonder schoon alternatief, zonder dat dit onder hoeft te doen aan de authentieke haardbeleving!

Elektrische haard tv meubel, ontdek alle mogelijkheden

tv meubel met elektrische haard kopen Het succes van het tv meubel met elektrische haard is te danken aan het niveau van de laatste generatie elektrische haarden. Door levensechte houtsets, slimme verlichting en verbluffende projectietechnieken is het fabrikanten gelukt om een ultra-realistische houtvuur-simulatie te realiseren die niet meer lijkt op de eerste elektrische pogingen. Wegschietende vonkjes, wispelturige en onvoorspelbare vlammen, levensechte gloed en soms zelfs het geluid van knisperend vuur. De moderne elektrische haard heeft het allemaal en nog veel meer! Een elektrische haard tv meubel brengt de sfeer en gezelligheid van het authentieke houtvuur bij uw thuis, zonder alle nadelen die daar altijd bij leken te horen. De charme van gecontroleerd vuur in uw woonkamer is nu voor iedereen weggelegd, hoe klein u ook woont of hoe gering uw warmtebehoefte ook is! 

De voordelen van een elektrische haard

  • Geschikt voor ieder interieur
  • Eenvoudig in te bouwen
  • Geen rookgasfvoer kanaal benodigd
  • Levensecht vuurbeeld, bijna niet te onderscheiden van een houtkachel of gashaard
  • Plug-and-play systeem

elektrische open haard tv meubelEen tv-meubel met elektrische haard is vaak maatwerk. Of u nu kiest voor een fraai zwevend tv meubel met elektrische haard, een fraaie tv wand, een natuurstenen plateau, of voor de opbergmogelijkheden van een TV kast met elektrische haard, de installatie en het onderhoud zijn eenvoudiger dan u denkt! Omdat er geen verbranding plaats vindt zijn er ook geen vervelende en schadelijke reststoffen zoals as en roet. Hierdoor vraagt een elektrische haard geen tot nauwelijks onderhoud. De ruiten blijven altijd schoon en er is geen rookgasafvoerkanaal dat verstopt kan raken. Alles wat een elektrische haard nodig heeft is een stopcontact! Geen complexe en dure verbouwingen meer, geen strenge brandvoorschriften en geen ingrijpende installatiewerkzaamheden meer, een moderne elektrische haard is ‘plug-and-play’. 

Tv meubel elektrische haard ontwerpen? Flamboyant inspireert u graag

Een tv meubel met elektrische haard kan op allerlei verschillende manier vorm krijgen. Omdat u geen brandveilige materialen hoeft te gebruiken en geen rekening hoeft te houden met luchttoevoer en rookgasafvoer is het aantal mogelijkheden enorm. Eigenlijk is uw eigen creativiteit de enige remmende factor wanneer het om de vormgeving van uw tv meubel met elektrische haard gaat. U kunt kiezen voor een modern en strak ontwerp, maar ook voor een meer klassieke tv kast met elektrische haard, fraai afgewerkt met natuursteen of notenhout bijvoorbeeld. Wij werken al vele jaren samen met enkele ervaren meubelmakers die uw droomhaard graag helpen realiseren. Ontwerp uw eigen tv meubel met elektrische haard en laat hem door ons uitvoeren. Graag vertellen we u meer over de vele opties qua vorm, materiaal, kleur en afwerking. Informeer gerust vrijblijvend of vraag een vrijblijvende offerte aan.

TV meubel met elektrische haard kopen? Flamboyant staat voor u klaar.

elektrische haard meubelBent u helemaal enthousiast over de mogelijkheden van het elektrische vuur? Bent u die saaie tv standaard helemaal zat en ziet u al voor u hoe uw tv meubel met elektrisch haard eruit moet zien? Neem dan even geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie! Onze ervaren adviseurs staan u graag te woord. U bent ook van harte welkom in onze luxe showroom voor een nadere kennismaking. Loop gewoon even naar binnen voor een beetje inspiratie, of maak even van te voren een afspraak wanneer u van onze aandacht verzekerd wilt zijn. Wij laten u graag de laatste generatie elektrische haarden zien. U zult verstelt staan van het prachtige lichtspel en de levensechte houtvuur-simulatie die vandaag de dag mogelijk is met enkel elektriciteit! Graag laten we zien waarom wij denken dat het tv meubel met elektrische haard onze woonkamers gaat veroveren. Graag tot ziens!

Offerte aanvragen