Tv meubel met sfeerhaard

Wilt u kabels, snoeren en apparatuur netjes uit het zicht opbergen? Kies dan voor een tv meubel met sfeerhaard. Een sfeerhaard tv meubel is een zeer gewilde combinatie en voegt zeker wat toe aan uw woning. Ontdek alle mogelijkheden bij Flamboyant Haarden. Wij helpen u graag verder en realiseren de mooiste tv meubel sfeerhaard opstellingen! Van standaard opstellingen tot maatwerk. Lees verder.

Tv meubel met ingebouwde sfeerhaard, voor ieder interieur

Bent u op zoek naar een prachtige blikvanger door een sfeerhaard met tv te combineren? Kies dan voor een tv meubel met ingebouwde sfeerhaard. Het meubel is ervoor gemaakt om zowel de tv als sfeerhaard de optimale aandacht te geven. Een meubel zorgt voor de juiste balans en geeft veel rust. De sfeerhaard in tv meubel komt op de juiste plek te hangen, waardoor u kunt genieten van het haardvuur en uw favoriete Netflix serie. Er zijn veel verschillende soorten tv meubels, we kunnen wel zeggen dat er voor ieder wat wils is. Er zijn hele grote en schitterende tv meubels die een hele wand bedekken, ook wel tv wand genoemd. En er bestaat ook een kleinere tv meubel sfeerhaard, voor de wat minder grote woonruimtes. Er zijn meubels met functionele opbergruimtes en tv meubels met haard die meer een decoratieve of esthetische functie hebben. Bent u er nog niet over uit of de sfeerhaard wel de juiste haard is? Kijk dan eens tussen ons aanbod tv meubel met gashaard of tv meubel met elektrische haard.

Creëer een mini thuisbioscoop met sfeerhaard meubel in uw woonkamer

tv meubel met sfeerhaardEen tv sfeerhaard meubel is dan ook zeer geschikt om allerlei spulletjes netjes op te ruimen. Rondslingerende kranten, folders of uw tablet kunnen allemaal een plekje krijgen in vele kasten of lades. Kabels, snoeren en apparatuur worden op een eenvoudige manier weggewerkt, zodat ze niet in het oog springen. Eventueel kunnen zelfs uw geluidsboxen en luidsprekers in het sfeerhaard meubel worden gebouwd, zodat u zelfs een mini thuisbioscoop kunt creëren. Bent u benieuwd welk tv meubel met sfeerhaard het beste in uw interieur past? Op deze pagina vindt u de mooiste meubels en sfeerhaarden. Ook helpen we u graag een handje en geven we u informatie, zodat u de juiste keuze voor een sfeerhaard tv meubel kunt maken.

Een tv meubel met sfeerhaard is altijd geschikt

sfeerhaard meubelBij Flamboyant Haarden valt er veel te kiezen uit tv meubels en de verschillende sfeerhaarden. De sfeerhaarden zijn er in elke soort en maat. Denk aan een elektrische sfeerhaard met tv meubel, een sfeerhaard op gas of juist een heel ander type sfeerhaard. Wij zijn ervan overtuigd dat het ideale model, waar u naar op zoek bent, er tussen zit. Of u nu op zoek bent naar een XXL sfeerhaard of juist een kleine variant. Bij Flamboyant hebben we ze allemaal. Om u voor zover te kunnen helpen, hebben wij de meest belangrijke modellen gecategoriseerd. Zoals gebruikelijk in de haarden en kachelwereld is het type ruit leidend en wordt daar het onderscheid mee gemaakt. 

Drie verschillende modellen sfeerhaarden:

  • Een sfeerhaard met alleen een ruit aan de voorzijde, ook wel front sfeerhaard genoemd.
  • Een sfeerhaard met een ruit aan de voorzijde en een zijkant, ook wel een tweezijdige of hoek sfeerhaard genoemd.
  • Een sfeerhaard met een ruit aan de voorzijde en beide zijkanten, een driezijdige sfeerhaard.

Sfeerhaard tv meubel voor ieder interieur

sfeerhaard met tv meubelHeeft u een landelijk interieur? Dan past een industrieel of houten tv meubel met sfeerhaard perfect in uw interieur. Houdt u meer van modern en strak? Dan is een hoogglans of zijdeglans tv meubel sfeerhaard vaak meer geschikt. Bij Flamboyant Haarden is geen enkele kleur of materiaal een probleem. Een sfeerhaard met tv meubel zwart of een sfeerhaard met tv meubel wit zijn de meest voorkomende keuzes. Een sfeerhaard tv meubel leveren wij in iedere kleur, dus ook van lichtblauw tot wijnrood. Door de vele mogelijkheden, kleuren en materialen is er altijd wel een exemplaar dat bij u past.

Tip: Kies voor een prachtig zwevend tv meubel met sfeerhaard. De ruimte tussen vloer en meubel zorgt ervoor dat de opstelling nog meer glans krijgt.

Maatwerk tv meubel sfeerhaard

Staat uw gewenste sfeerhaard tv meubel er niet tussen of heeft u een zeer complexe situatie? Kies dan voor een maatwerk tv meubel met sfeerhaard. Flamboyant Haarden is de ideale partner voor een prachtige op maat gemaakte sfeerhaard tv meubel. Niets is voor ons onmogelijk. Wij denken niet graag in beperkingen, maar gaan altijd op zoek naar de oplossing. Aan de hand van een persoonlijk gesprek gaan wij voor u aan de slag.

Daarom kiest u voor een sfeerhaard tv meubel op maat:

  • Gepersonaliseerd meubelstuk, helemaal afgestemd op uw wensen.
  • Geschikt voor zeer complexe situaties.
  • U heeft invloed tot op de kleinste details.
  • Alles is mogelijk.

Bent u geïnteresseerd in een uniek maatwerk tv meubel met sfeerhaard? Meer over de mogelijkheden van maatwerk vind u op onze speciale maatwerk-pagina.

Tv meubel met sfeerhaard kopen bij Flamboyant Haarden?

sfeerhaard in tv meubelWilt u graag een nieuw sfeerhaard tv meubel kopen, maar komt u er niet uit? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom voor persoonlijk advies. In onze showroom vindt u een aantal haarden brandend opgesteld, zodat u een goede indruk krijgt van alle mogelijkheden. Onze deskundige adviseurs zullen voor u zeker een tv meubel met sfeerhaard vinden die past bij uw woning, woonstijl en budget. Bent u niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken? Doe dan een aanvraag voor een gratis en vrijblijvende offerte. Wij informeren u graag en helpen u de juiste keuze te maken. Eventueel maken we zelfs een 3D-tekening zodat u een goede indruk krijgt van de gewenste haardopstelling.

Offerte aanvragen