TV wand met haard

Breng meer sfeer in uw woning en verrijk uw woonkamer met een prachtige tv wand met haard. Een tv haard wand geeft veel rust en creëert als het ware een mini bioscoop in uw huis. Een wand met een TV is niet alleen erg mooi maar bovendien ook erg praktisch. Meer weten over een televisie wand met haard? Lees verder.

Combineer een TV wand met een open haard

Een wand met open haard en tv gaat steeds vaker samen. Echter in de meeste gevallen moeten beide het middelpunt van de woonkamer worden. Een tv wand met open haard is in zo’n situatie de ideale oplossing. Met een mediawand met haard zorgt u ervoor dat haard, tv en wand één geheel vormen. Door het te combineren voorkomt u allerlei losse elementen en creëert u een opstelling. De televisiewand met haard opstelling zorgt niet alleen voor rust maar tegelijkertijd kunt u ook de kabels, adapters en andere snoeren op een mooie manier wegwerken. Immers is er niets rommeliger dan een wirwar aan kabels en snoeren op wellicht de meest belangrijke plek in uw woning.

Tv inbouw wand

tv inbouw wandFlamboyant Haarden is de specialist als het aankomt op het bedenken, creëren en realiseren van een tv inbouw wand met haard. Door onze kennis van haarden te combineren met het maken van tv wanden zijn wij bij uitstek de partij voor het ontwerpen en creëren van uw haard en tv wand. Ook kunt u bij ons terecht voor een prachtige maatwerk opstelling waarbij de haardopstelling helemaal wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie.

TV open haard wand?

Vaak stellen klanten aan ons de vraag wat nu eigenlijk het verschil is tussen een tv open haard wand en een tv kast met haard. In de meeste gevallen bedoelt men met een televisiewand met haard een opstelling die tegen de gehele wand wordt geplaatst, van vloer tot plafond. Een tv kast met haard is vaak veel kleiner van stuk en daardoor zal de wand erachter nagenoeg altijd zichtbaar blijven.

Volop mogelijkheden bij een mediawand met haard

tv open haard wandEen mediawand met haard, vaak een televisiewand genoemd, is helemaal af te stemmen op uw eigen interieur. Houdt u van een strak afgewerkte tv-wand? Dan is wellicht een industriële of betonlook op zijn plaats. Straalt uw huidige interieur een meer rustige, landelijke of klassieke sfeer uit? Dan zou een tv open haard wand van eikenhout of blank steigerhout meer een geschikte oplossing zijn. Kortom, er is van alles mogelijk. De haard met tv wand die Flamboyant Haarden levert is vaak helemaal op maat gemaakt. Zodat we zeker weten dat deze helemaal afgestemd is op uw wensen, smaken en voorkeuren!

Wand met openhaard en tv

Als eerste meet u de wand en ruimte op waar de tv wand open haard moet komen te staan. Niet elke wand met haard en tv is geschikt voor iedere ruimte en hiermee kunt u op een eenvoudige manier alvast een (voor)selectie maken.

Denk goed na over de praktische invulling

Vervolgens is het belangrijk om te weten of u voor een meer functionele, sfeer of design televisiewand met haard gaat. Bij een meer functionele tv wand dient u goed na te denken over de mogelijkheden van opbergruimtes, kasten, deuren, lades of nissen.

Welke stijl past het best?

wand met haard en tvIs het creëren van een strak design element of toevoegen van sfeer het uitgangspunt? Dan is het alvast handig om na te denken over de uitstraling van de tv wand met haard. Moet het meer landelijk worden of juist industrieel, of wilt u meer een wat klassieke look en feel? Allemaal interieurstijlen die mogelijk zijn bij een tv haard wand. Vind u het lastig om een keuze te maken en weet u niet goed wat u wilt? Onze adviseurs helpen u graag verder. In onze showroom in Apeldoorn laten ze u graag alles zien wat betreft de functionele mogelijkheden, uitstraling en design van een wand met haard en tv.

Tv wand met haard op elektriciteit of tv haard met sfeerhaard?

wand met openhaard en tvIn veel gevallen wordt een tv wand gecombineerd met een elektrische haard. Door specifieke eigenschappen en kenmerken is de elektrische haard is bij uitstek geschikt voor de tv wand. Denkt u bijvoorbeeld aan een rookgasafvoer of brandveilige materialen, dit is niet van toepassing bij een elektrische haard. Graag vertellen wij u meer over de tv wand met elektrische haard of de tv wand met sfeerhaard.

Onze werkwijze

Flamboyant Haarden begrijpt heel goed dat u bij de aanschaf van een tv wand met open haard op zoek bent naar een betrouwbare partij. Daarom delen wij graag onze werkwijze met u, zo krijgt u alvast een inkijkje in ‘onze keuken’.

Vrijblijvende showroom afspraak voor een tv haard wand

Om uw wensen en ideeën in kaart te brengen maken wij graag een afspraak met u in onze showroom. Tijdens deze afspraak bespreken wij uw ideeën en kijken we naar wat er mogelijk is. In onze showroom krijgt u alvast een hele goede indruk van wat er mogelijk is qua haard, vormgeving, materiaal en kleur.

Ontwerp van de televisiewand met haard

Nadat we alle wensen in kaart hebben gebracht maken we een tekening of schets. Dit ontwerp sturen wij, samen met de bijbehorende offerte, naar u op zodat u kunt beoordelen of het aan uw wensen voldoet. Na terugkoppeling zullen wij eventuele aanpassingen doorvoeren.

Plaatsing en montage van de mediawand met haard

Gaat u akkoord met het definitieve ontwerp? Dan gaan wij aan de slag met het ontwikkelen van uw tv wand met haard. Onze meubelmaker ontwikkelt in zijn eigen werkplaats de tv-wand waarna deze vervolgens door een installateur wordt geplaatst op de afgesproken dag. De installateur plaatst ook gelijk de haard en levert de tv wand openhaard compleet op.

Wand met haard en tv

Wilt u meer informatie over een wand met haard en tv of graag eens onze showroom bezoeken om uw ideeën te bespreken? Dat kan! Onze adviseurs helpen u graag verder om uw droom haard tv wand te realiseren. Vraag een vrijblijvende offerte aan of kom langs in onze showroom.

Offerte aanvragen